DIM MAK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: DIM MAK
Właśnie nie wiem. Od pierwszych taktów przywodzi mi na myśl Suffocation. Zarówno wokalnie jak i muzycznie. Wisi nad tym jakiś duch Suffo. Z drugiej strony zdaję sobie sprawę z tego, że to zgoła inna nuta. Sam już nie wiem. Jakby tam nie było bardzo dobry materiał. Wokal przypadł mi do gustu już przy pierwszym odsłuchu. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że nowy jest równie dobry co Ruth, choć to inna bajka.
support music, not rumors
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja natomiast zawsze patrzyłem na Dim Mak przez pryzmat wokali Rutha dlatego trudno mi zaakceptować nowego śpiewaka. Być może ulegnie to zmianie, bo nowiutki materiał jest naprawdę bardzo dobry.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie, nie tylko ty, chociaż pierdolnięty to chyba trochę jesteś;)Rattlehead pisze:Czy tylko ja tam słyszę echa Suffocation, czy jestem jednak pierdolnięty?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Coraz bardziej mi się ta nowa płyta podoba.