zdaje się dyskusja na temat tej kapeli już była, ale właśnie dostałem "Terra Ruina", katuję ją co trochę i kurwa jego mać - to będzie jedna z najlepszych płyt tego roku! masa materiał, bardzo świeże połączenie black i death metalu, takie DsO w bardziej skondensowanym wydaniu, ale też i coś z Mayhem, i z Celtic Frost, i Emperora, i jakby nawet nowszego wcielenia Behemotha, i chuj wie czego jeszcze, Morbid Angel nie pomijając.
bardzo, kurwa, sroga płyta. ktoś chce w ryj?
GHAMOREAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GHAMOREAN
no właśnie jakoś się tu nie przyjęła, czego zupełnie nie rozumiem, bo jest lepsza od 3/4 płyt, nad którymi się tu ludzie spuszczają ;)
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
gdzie to nabyles, chloptasiu? ;)BadBlood pisze:zdaje się dyskusja na temat tej kapeli już była, ale właśnie dostałem "Terra Ruina", katuję ją co trochę i kurwa jego mać - to będzie jedna z najlepszych płyt tego roku! masa materiał, bardzo świeże połączenie black i death metalu, takie DsO w bardziej skondensowanym wydaniu, ale też i coś z Mayhem, i z Celtic Frost, i Emperora, i jakby nawet nowszego wcielenia Behemotha, i chuj wie czego jeszcze, Morbid Angel nie pomijając.
bardzo, kurwa, sroga płyta. ktoś chce w ryj?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- BadBlood
dostałem od wydawcy, kapsel ;)Morbid Marcin pisze:gdzie to nabyles, chloptasiu? ;)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Jakoś nie potrafię się przekonać. Powiedzmy, że solidni rzemieślnicy z szansami na rozwój.
- Morbid Marcin
to moze bys dostal jeszcze jedna? ;)BadBlood pisze:dostałem od wydawcy, kapsel ;)Morbid Marcin pisze:gdzie to nabyles, chloptasiu? ;)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
albo dwie? ;)
- BadBlood
ale co, mam gościowi napisać, że zepsułem swój egzemplarz i niech mi wyśle kolejny, a najlepiej dwa? ;)
- BadBlood
ale czego niby im brakuje?Pelson pisze:Jakoś nie potrafię się przekonać. Powiedzmy, że solidni rzemieślnicy z szansami na rozwój.
-
- rasowy masterfulowicz
Ciekawych pomysłów, bycia bardziej nieszablonowym, umiejętności utrzymania napięcia przez cały utwór. Mają ciekawe patenty, np. taki "In Man, a Plague" zaczyna się i kończy świetnie, ale środkowa część to taki przeciętny wypełniacz.
- BadBlood
sądząc po okrutnym zainteresowaniu, ucieszycie się zapewne, że na głównej będzie wywiad ;)
-
- zaczyna szaleć
Mam na zbyciu debiut Ghamorean - Plaguempire z 2005 roku, pierwsze wydanie Karmageddon Media, jeszcze w folii. ktoś chętny?