GERM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: GERM
Oi, newfag, odrobina kultury może:
1. Może by się tak przywitać
2. viewtopic.php?f=4&t=5448
3. Jak zakładamy temat o jakimś gównie z dupy to by wypadało ze dwa zdania chociaż skrobnąć co to/skąd to/po co to.
1. Może by się tak przywitać
2. viewtopic.php?f=4&t=5448
3. Jak zakładamy temat o jakimś gównie z dupy to by wypadało ze dwa zdania chociaż skrobnąć co to/skąd to/po co to.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Lykantrop
Jest bdb!!!:-) za co z pewnością mi przyzna rację mój bdb kolega Fisher, który z kolei jest bdb kolegą Szkieletora, a który to był bdb edytorem zina o bdb nazwie Pieprzona Dziwka Zine!!!:-)raven310 pisze:Co sądzicie o Germ oraz o ich nowej płycie :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Mówisz? Mają jakieś fajne badżiki z wilkami, czy ustępują tu pola dżentelmenom z Łatejn?Morph pisze:Jednakowoż merch mają nadal doskonały, a i koncerty niezgorsze.Bezdech pisze:Skończył się na Nattens Madrigal.raven310 pisze:Co sądzicie o Germ
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
- Lykantrop
Spieszę donieść, że ten zespół nie istnieje, bo go nie ma na bdb stronie metal-archives.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
raven310 wiedz, że "są to żarty"
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Trza było mówić, że o te Dżermsy chodziło, bdb!Ihasan pisze:Nie!maciek z klanu pisze:raven310 wiedz, że "są to żarty"
Są to koła!! :)

They told them not to fear, they couldn't be prepared