O właśnie, ty się nie dałeś. :Dhcpig pisze:Crushing dużo lepsze niż Diabolous? :D
Deathspell Omega - Najlepsze wydawnictwo
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Najlepsze wydawnictwo Deathspell Omega
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Diabolus można sobie w sumie podarować, bo jak zaopatrzysz się w Crushing the Holy Trinity to raz, że nadrobisz w tej kwestii zaległości a dwa, że poza częścią DSO reszta tam też jest na równym albo podobnym poziomie jakościowym.Block69 pisze:O, właśnie coś w tym stylu przy czym Crushing, Diabolus i Mass nie znam jeszcze zbyt dobrze.twoja_stara_trotzky pisze:Chaining the Katechon > Fas = Crushing > Kenose > Diabolus >>>> Mass Grave > Si Monumentum >>>> Paracletus >>>> ziew
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Scaarph
ty to jednak swój chłop jesteś :)Ihasan pisze:Maranatha
- Block69
Racja. :) Myślałem, że ten numer na składaku się jakoś inaczej nazywał.Lykantrop pisze:Diabolus można sobie w sumie podarować, bo jak zaopatrzysz się w Crushing the Holy Trinity to raz, że nadrobisz w tej kwestii zaległości a dwa, że poza częścią DSO reszta tam też jest na równym albo podobnym poziomie jakościowym.Block69 pisze:O, właśnie coś w tym stylu przy czym Crushing, Diabolus i Mass nie znam jeszcze zbyt dobrze.twoja_stara_trotzky pisze:Chaining the Katechon > Fas = Crushing > Kenose > Diabolus >>>> Mass Grave > Si Monumentum >>>> Paracletus >>>> ziew
PENIS METAL
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Ciężki wybór między SMRC a "Fas"; ten pierwszy album bardziej mi rozjebał mózg, ale nie słuchałem go od ponad 6 lat więc nie wiem jak teraz bym się na to zapatrywał, drugi z kolei... - wiadomo. Jak wyjdzie "Drought" to zrobię sobie maraton z całą trylogią i EPkami, na razie wstrzymuję się od głosu. Chociaż podejrzewam, że SMRC nie zostanie zdetronizowane - bo to właściwie najlepszy album BM, na równi z DMDS (a przynajmniej takim go zapamiętałem) :)
W sumie nie wiem czy jest sens takiej ankiety - jak dla mnie różnice między albumami od SMRC włącznie wzwyż są na drugim miejscu po przecinku (no, może Kenose trochę odstaje, choć i tak znakomita pozycja).
W sumie nie wiem czy jest sens takiej ankiety - jak dla mnie różnice między albumami od SMRC włącznie wzwyż są na drugim miejscu po przecinku (no, może Kenose trochę odstaje, choć i tak znakomita pozycja).
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Rozumiem że pominięcie kwadrylogii Drakthrone i 3 płyt Burzum to takie przypadkowe niedopatrzenie tak ;)?Mistrz pisze: Chociaż podejrzewam, że SMRC nie zostanie zdetronizowane - bo to właściwie najlepszy album BM, na równi z DMDS (a przynajmniej takim go zapamiętałem) :)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Mistrz
- postuje jak opętany!
BURZUM tak. DARKTHRONE - heh no nie wiem. Dwójka i trójka są rewelacyjne, ale nie urwały mi łba przy samej dupie jak SMRC. Przykro mi :P
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Obiektywnie Fas.
Subiektywnie - najważniejszy dla mnie - byłby materiał ze splitu z Moonblood bo to od niego zacząłem przygodę nie znając wcześniej nawet nazwy.
Subiektywnie - najważniejszy dla mnie - byłby materiał ze splitu z Moonblood bo to od niego zacząłem przygodę nie znając wcześniej nawet nazwy.
Katechon - w tym jednym utworze zawarli cały swój geniusz
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Głos na FAS chociaż ostatnio wałkowałem Inquisitors of Satan i ich wczesne wypociny też mi podchodzą. Będę musiał przyłożyć się jeszcze do SMRC bo nie słuchałem ale jakoś od dłuższego czasu podchodzę do tego jak pies do jeża. Sam nie wiem czemu :/
- Mental
- weteran forumowych bitew
Kill'Em All
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are