Tematu o tej kolejnej fhansuskiej kapeli nie zauważyłem, a w sumie należy im się, choć nie jest to coś nie wiem jak bardzo MEGA. Tak właśnie słucham sobie "Destination: nulle part" i stwierdzam, że całkiem fajnie wykręcone to salami, zdecydowanie niepodobne to do quasantów, którymi ostatnio raczyli nas DSO, Antaeus (choć M. się tutaj udziela w ostatnim numerze) czy Stabat Mater.
Czuć tutaj powiew znad hAmeryki, chwilami nawet słychać tutaj echa nieodżałowanego Slugathor w strukturze riffów... Ale to co najbardziej niekonwencjonalne i rzucające się w oczy to okładka - stylem nawiązująca do surrealizmu. Miła to w odbiorze rzecz. A jakie są Wasze refleksje na ten temat?
NECROBLASPHEME
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
NECROBLASPHEME
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Góral
- w mackach Zła
Re: NECROBLASPHEME
Jeszcze można dodać, że za intro i outro robi dość porypany motyw z francuskiego filmu Irréversible.
Całkiem solidny materiał, lubię posłuchać raz na jakiś czas. Szczególnie riffy dają radę. Dużo ten album nie kosztuje, więc warto
Całkiem solidny materiał, lubię posłuchać raz na jakiś czas. Szczególnie riffy dają radę. Dużo ten album nie kosztuje, więc warto

Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Re: NECROBLASPHEME
Tak jest. Jakiś czas temu kupiłem go za grosze i naprawdę nie żałuje. Brutalne deathmetalowe grzanie, ale ma w sobie coś, co sprawiło, że słuchałem z zainteresowaniem od początku do końca. W zeszłym roku wydali własnym sumptem nowe mCD, które można też ściągnąć z ich strony. Całości jeszcze nie słuchałem, ale słychać, że idą w dość specyficznym kierunku. Jutro obczaję co tam naskrobali.Góral pisze: Całkiem solidny materiał, lubię posłuchać raz na jakiś czas. Szczególnie riffy dają radę. Dużo ten album nie kosztuje, więc warto :wink: