Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale
"Dyskusje o muzyce metalowej"
-
DCI Hunt
29-04-2009, 23:33
Acrostichon chyba większość pamięta choćby za sprawą Corinne

Dobry był to zespół, a 'Engraved In Black' wciąż słucham z przyjemnością ('Sentenced' też nawet lubiłem). Nie ma się co rozpisywać. Temat zakładam, bo...
http://www.myspace.com/acrostichon
Następni

Ciekawe czy pani C. w wieku 40 lat będzie darła paszczę jak za starych czasów?

-
Maleficio
- zahartowany metalizator
-
Kontakt:
29-04-2009, 23:48
No nie złe jaja, ale oczywiście nie mam nic przeciwko ich re-union i to w oryginalnym składnie bo się wie... Engraved in Black to już klasyka:)
Teraz pozostaje jeszcze reunion Phlebotomized

-
Mol
29-04-2009, 23:58
Maleficio pisze:Teraz pozostaje jeszcze reunion Phlebotomized :D
Dokladnie o tym samym pomyslalem natknawszy sie na niusa o Acrostichon. :wink:
-
Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
02-06-2012, 17:22
14.5.2012
ACROSTICHON Engraved In Black
Doomentia is extremely proud to announce we have secured the rights to re-release ACROSTICHON First album 'Engraved In Black' later this summer to coincide with its 20th anniversary in a 'deluxe' LP version worthy of this thrash/death masterpiece, originally unleashed at the height of the genre's golden era."
żródło:
http://www.doomentia.com/news.html
-
moonfire
02-06-2012, 17:47
Maleficio pisze:No nie złe jaja, ale oczywiście nie mam nic przeciwko ich re-union i to w oryginalnym składnie bo się wie... Engraved in Black to już klasyka:)
Teraz pozostaje jeszcze reunion Phlebotomized :D
I niech wznowią krążki na CD, bo w latach 90. jako kasetowiec, nie kupowałem kompaktów, a trzech stów nie wydam na pierwsze bicie.