SECRECY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
SECRECY
Dwa albumy na koncie z krębu prog power, ale za to jak interesujące-zapraszam do dyskusji znawców tematu!!!
- Atreju
- postuje jak opętany!
Re: SECRECY
Doskonała kapela. Mam oba albumy na CD. GENIALNE! Tylko że to jest techno thrash.
-
- zaczyna szaleć
Boję się sprawdzać nawet. Za ekstremalne jak dla mnie.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Atreju
- postuje jak opętany!
Szkoda, że kapela tak słabo znana. Powinni ją z miejsca pokochać miłośnicy pierwszego Sieges Even, Depressive Age, Realm czy Juggernaut. Aż mnie naszło.
-
Dokładnie tak-oba są nieco inne, ale świetne-ja mam je z kolei zarówno na winylach, jak i na kompaktachAtreju pisze:Doskonała kapela. Mam oba albumy na CD. GENIALNE! Tylko że to jest techno thrash.
(na nich jest nieco więcej kawałków niż na czarnych krążkach-takie to były czasy)!!!:-)))
- Atreju
- postuje jak opętany!
Faktycznie, jest coś o cd-bonusach. Zabawne, że poleciłto parę lat temu na innym forum ktoś z kręgu tych znawców, co to gówna nie tykają, a dziś się tego wypierają. Nie jestem pewien, czy nie był to trocek. Mogę się mylić, ale chyba...
Oczywiście akurat traf chciał, że oba CD walały się w tym czasie po Allegro za jakieś śmieszne pieniądze mocno poniżej 20 zł.
Oczywiście akurat traf chciał, że oba CD walały się w tym czasie po Allegro za jakieś śmieszne pieniądze mocno poniżej 20 zł.
-
Perły nie jest łatwo wyłowić z zalewu...!!!:-)))