Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Na razie słucham sobie tego jednego kawałka z linka, zaraz pewnie obadam kolejne jakie znajdę, na razie więcej niż dobrze, generalnie rzadko podoba mi się coś co tu jest polecane, ale nastąpił chyba właśnie wyjątek.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Adrian696 pisze:zaraz bede sprawdzał :) tylko skoncze kolejny odsłuch Lich King bo mnie niszczy
Lich King też jest w moim obowiązkowym menu. Ale pięknie śpiewa ten pan z Black Magician!
Lich KIng swietna ta płyta, duze zaskoczenie, bo ten ejden kawałek co dali wczesniej to był sredni.... mocno sredni, a tutaj jest ogien i czasami słychac troche Sadusa z debiutu wiec ocena od razu +1
a Black Magican juz słucham i bardzo dorby materiał - 3 pierwsze kawałki mineły w oka mgnieniu.... swietny klimat i wokale od Lee ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Po kilkunastu odsłuchach mogę stwierdzić, że zostałem zabrany w śmierdząca zielskiem i dymem doommetalową krainę. Black Magician zdecydowanie popieścili mój muzyczny punkt "G". Mam wrażenie, że postawili kropkę nad "i" w miejscu gdzie nie mieli odwagi tego zrobić koledzy z Cathedral i Reverend Bizarre. Ale płyta! Dla niedowiarków:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.