DEMOLITION HAMMER - EPIDEMIC OF VIOLENCE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

DEMOLITION HAMMER - EPIDEMIC OF VIOLENCE

22-11-2012, 15:06

Trochę się zdziwiłem, że jeszcze nie ma tematu o tym Wielkim albumie. Podejrzewam, że dla większości Demolition Hammer = Epidemic Of Violence. Materiał, na którym thrash został chyba doprowadzony do granic ekstremy. Czy wy też uważacie, że jest to najcięższy i najbrutalniejszy thrashowy krążek? Jak się on broni na przestrzeni lat? Jednowymiarowa sieczka czy kompozytorski geniusz? Jak stawiacie go w świetle płyt np. Devastation czy Exhorder?

Linków nie ma co wlepiać, bo kto nie zna ten trąba :)
Awatar użytkownika
Lykantrop

Re: DEMOLITION HAMMER - EPIDEMIC OF VIOLENCE

22-11-2012, 15:09

Harlequin pisze:Podejrzewam, że dla większości Demolition Hammer = Epidemic Of Violence.
Niekoniecznie, dla mnie ich opus magnum to "Not to be Undimensional...". "Epidemic..." bardzo ok, ale Exhorder smaga mnie skuteczniej :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Drone

22-11-2012, 15:11

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Harlequin

22-11-2012, 15:26

Lykantrop pisze:
Harlequin pisze:Podejrzewam, że dla większości Demolition Hammer = Epidemic Of Violence.
Niekoniecznie, dla mnie ich opus magnum to "Not to be Undimensional...". "Epidemic..." bardzo ok, ale Exhorder smaga mnie skuteczniej :-)
chyba z Disharmonic Orchestra pomyliłes ;)
Awatar użytkownika
Lykantrop

22-11-2012, 15:32

Muszę się kiedyś w końcu wyspać :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ODPOWIEDZ