HELL DARKNESS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
HELL DARKNESS
Doskonały black metal w starym stylu. Nie słuchałem żadnego wydawnictwa, ale ufam SIID'owi że dają radę.
http://www.youtube.com/watch?v=lfKiQ6OhoQA
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: HELL DARKNESS
znasz jeszcze jakieś inne sztuczki? :)Headcrab pisze:Doskonały black metal w starym stylu. Nie słuchałem żadnego wydawnictwa
- Headcrab
- Kontakt:
Phi.. też mi wielka sztuczka. Jak bym był Dronem mógłbym napisać cały ejakulat, bez słuchania płyty.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- metalized
Doskonały Black Metal w starym stylu. Kapela jeszcze nie powstała. :D Przebijam.
P.J.E.C.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Polskie podziemnie zna przypadki takich, co nic nie nagrali, ba! gitary, ni basu w rękach nie mieli, a wydawali swoje dema i nawet je rozprowadzali... Więc nic mnie nie dziwi, że zakłada się już tutaj tematy o kapelach, które jeszcze nie powstały.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- boroowa
Skoro rysował im logo, a koleś na zdjęciu chwali się wystającą z kieszeni płytą CD, to muszą dawać radę. :)Headcrab pisze: ufam SIID'owi że dają radę.
To swoją drogą, ale pamiętam, że wieki temu, w jakimś zinie czytałem wywiad z laską, która... zamierzała kupić gitarę i założyć kapelę. Najtrudniejsze, czyli nazwa i logo już były. :DLykantrop pisze:Polskie podziemnie zna przypadki takich, co nic nie nagrali, ba! gitary, ni basu w rękach nie mieli, a wydawali swoje dema i nawet je rozprowadzali...
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nareszcie borówa piszesz sensownie. Album Hell Darkness jest świetny.
Polecam ten numer na przedsmak:
I am against the human race! Ujmująca jest prostota i szczerość tych panów.
Polecam ten numer na przedsmak:
I am against the human race! Ujmująca jest prostota i szczerość tych panów.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Adrian696
Jedną z kapel SIIDa Fenriz jakiś czas temu wrzucił jako zespół tygodnia - chyba właśnie Hell Darkess, ale ręki sobie uciąć nie dam - ale na bank SIIDowy wynalazek.
Może to był Tangorodrim, bo chyba właśnie wydali Epkę. Słyszałem tylko jeden kawałek - ale faktycznie dobry track i Fenrizowi takie granie mocno pasi.
Może to był Tangorodrim, bo chyba właśnie wydali Epkę. Słyszałem tylko jeden kawałek - ale faktycznie dobry track i Fenrizowi takie granie mocno pasi.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ale czy kogoś interesuje co pasi staremu Fenrizowi, co mu sie w bani już poprzewracało dawno?
- Adrian696
Np. mnie, bo tydzien w tydzien wrzuca jakies kapele najczesciej na etapie demowkowym, ktore daja rade. Osobiscie nie mam juz tyle czasu zeby przekopywac sie przez to, wiec sprawdzam sobie gdy ktos cos poleci, szczegolnie jak ta osoba ma pojecie o muzyce, nawet jesli jej gust jest kosmicznie odległy od mojego.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A Bolzer wrzucał? Te dwa numery z soundcloud są mocarne. Goście z Tangorodrim też się ostro zajarali.
- ultravox
Ja czasem sprawdzam te jego polecanki. Przynajmniej z rejonów, które mnie interesują, bo te wszystkie wynalazki doom, heavy i retro średnio mnie kręcą. Ale raz na jakiś czas zapodaje chłop jakiś mocny black/death metalowy strzał. A w głowie to mu się poprzewracało pewnie jakoś w latach 80. ;)So_It_Is_Done pisze:Ale czy kogoś interesuje co pasi staremu Fenrizowi, co mu sie w bani już poprzewracało dawno?
- Adrian696
Nie pamiętam - sprawdź sobie na FB - tam masz całe jego archiwum.So_It_Is_Done pisze:A Bolzer wrzucał? Te dwa numery z soundcloud są mocarne. Goście z Tangorodrim też się ostro zajarali.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A jakby ktoś chciał Hell Darkness, Tangorodrim, czy Frostgrave to pisać. Szczególnie tego ostatniego chcieliby się pozbyć.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ruscy z Tangorodrim w ogóle są bardzo ok, chyba tylko przez zjebaną nazwę i miejsce pochodzenia nie mają siły przebicia. :-) Na alledrogo za grosze śmiga "Unholy Metal Way". Świetna sprawa dla tych co lubią Gehennah i ostatnie dokonania piewcy kultu Tangorodrim z Norwegii. :-)Adrian696 pisze:Może to był Tangorodrim, bo chyba właśnie wydali Epkę. Słyszałem tylko jeden kawałek - ale faktycznie dobry track i Fenrizowi takie granie mocno pasi.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz