Kissss
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: Kissss
a i na żywo bym z chęcią zobaczył
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
- Block69
- zahartowany metalizator
Też nie słucham, ale jakby grali gdzieś kilka kilometrów od mojego domu to może bym wpadł na ten koncert.
PENIS METAL
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja bym nie wpadł, chyba że ktoś by mi zafundował bilet.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ryzykowalbys starcie z Kiss Army? ;)Heretyk pisze:ja bym nie wpadł, chyba że ktoś by mi zafundował bilet.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Jakos dziwnie mam z tym zespolem, wiekszosc klasykow rock chwytam bez popity a Kiss poza paroma kawalkami komletnie mnie nie rusza.
-
- w mackach Zła
Mam wszystkie plyty studyjne, koncertowe i skladanki z nowymi numerami. Starych plyt i takich hitow jak God of Thunder, Detroit Rock City, Deuce, XRay Eyes, Save your love, Strutter, Love Gun i wlasciwie calych Dressed to Kill, Creatures of the Night wstyd nie znac. Kwintesencja luzackiego RockandRolla z USA do picia alkoholu i dmuchania lasek. Rock and Roll all nite and party every day! Pozniej bywalo roznie, sa plyty przekozackie, jak Revenge, Animalize, czy ostatnia (!), sa tez totalne buraki typu Elder czy Psycho Circus. Zreszta juz pod koniec lat 70tych Kiss nie bylo tylko zespolem muzycznym, to mega biznes i ponad 3000 roznych gadzetow z logo zespolu, od prezerwatyw, przez bardzo popularne komiksy, a na trumnach skonczywszy... Jka to sam Gene Simmons powiedzial, jego celem bylo miec 100 milionow na koncie, to mu sie udalo plus 4000 lasek w lozku, wiec bez napinki wrocili do starego grania. No i nie ma bardziej rozpoznawalnego zespolu na swiecie, przebili nawet swoich wielkich idoli, Beatles'ow. Inna sprawa, ze nawet jak nie nagrywali super plyt, to ich show byl bombastyczny, nieporownywalny z zadnym innym zespolem. Latajace gitary, wybuchajace (:)) gitary, morze konfetti, Simmons i Stanley unoszacy sie w powietrzu, Mieli grac w Warszawie na Reunion tour w 97 chyba, odwolano ze wzgledu na slabe przedsprzedaze;) Ja juz sie ciesze na kolejny koncert za pol roku w Pradze, bedzie moc!
-
- mistrz forumowej ceremonii