IN THE WOODS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: IN THE WOODS
mm wodziounka
suchy chlep i wody szklunka!
suchy chlep i wody szklunka!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Sroga sraka (piosnka)
http://www.debemur-morti.com/en/content ... ning-stars" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.debemur-morti.com/en/content ... ning-stars" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Nie przesadzajta ino. Aż takiej tradżedii nie ma.
- Gumiak
Nawet więcej, fani Kamelot będą zachwyceni.
- manieczki
czyli sa patataje?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- ultravox
- zahartowany metalizator
Stylistycznie nie różni się to wcale aż tak bardzo od tego, co grali kiedyś. Ale na dzień dzisiejszy jakoś średnio trawie takie dźwięki, więc trudno mi to porównywać pod względem jakości. W każdym razie jest i patos i las ;)
- nicram
Dość mocno mnie rozczarował ten kawałek. Dla mnie to w ogóle nie brzmi jak In the Woods. Jakbym nie wiedział to strzelałbym, że to jakieś Vulture Industries. Nowy wokalista jest cienki jak siki pająka, ale bardziej przygnębia mnie fakt, że reszta dostosowała się do jego poziomu. Mało psychodelii za to sporo jarmarcznego kiczu. Zobaczymy jak będzie się miała reszta tej płyty, ale coś czuję, że ta zupa nie będzie dobra.
all the monsters will break your heart
- Drone
Nie idzie tego słuchać. Kiedyś jeszcze mieli jakieś drobne przebłyski, coś tam wyzierało, coś tam przebijało. A tu jest już tylko pretensja.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Heretyk
nie wiem czy już się wypowiadałem, ale tak na wszelki wypadek, króciutko - mogliby nie istnieć :)
- moonfire
Dwadzieścia lat temu wszyscy by się zachwycali. :)
Nudne w ptak.
Nudne w ptak.
- TORTURER
- w mackach Zła
Smierdząca kupa...tak,jak kiedys mieli momenty,to teraz jest to tak siermiężne i miałkie,że brak słów..szkoda czasu na tego kloca
Death Dwells in Love
-
535
+1 Ten numer to taki papierek lakmusowy, dla ówczesnych dwunastolatków, dwadzieścia lat później bierze ich na odwagę...Szanuję.ultravox pisze:Stylistycznie nie różni się to wcale aż tak bardzo od tego, co grali kiedyś. ... W każdym razie jest i patos i las ;)
-
Vorathiel
- rozkręca się
...przynajmniej produkcja nie najgorsza. Ale ogólnie poziom nowego Arcturusa. Niby podobnie, niby to samo, a jakoś tak blado wypada.
Przecież to jest jawna antyreklama.Titled "Cult Of Shining Stars", this piece shows the band in top form, heavier than ever as well as more instantly-gratifying in their melodicism and prominent listenability. IN THE WOODS... evolved and matured, no doubt.
- uglak
- nicram
Kawałek cienki jak poprzedni, ale rozśmieszyło mnie to początkowe ouuuu, ouuuuu pana wokalisty, bo od razu przed oczami stanęły mi śpiewające walenie. :-)
- Lukass
Przypomina trochę stare dokonania Yearning, tyle że na znacznie niższym poziomie. Nadal jestem na nie. Szkoda, że wrócili.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
535
Czyżby Sivert gościnnie?nicram pisze:Kawałek cienki jak poprzedni, ale rozśmieszyło mnie to początkowe ouuuu, ouuuuu pana wokalisty, bo od razu przed oczami stanęły mi śpiewające walenie. :-)
- nicram
Niestety nie. Gdyby Sivert zaśpiewał na tej płycie to pewnie dodałoby jej to 100 pkt. do mocy. Ale tak abstrahując od złośliwości, to jestem w szoku, że na wokale wybrali takiego słabego gościa. Przecież w Norwegii jest multum lepszych śpiewaków.
-
Vorathiel
- rozkręca się
Nie przeszkadza mi wokal.
Przeszkadza mnie nudna muzyka bez polotu.
Przeszkadza mnie nudna muzyka bez polotu.
- Raagoon
Za wcześnie by stwierdzić, że z Green Carnation szło im lepiej. Jednak nie zapowiada się rewelacyjnie.