SWALLOWED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Oki
- weteran forumowych bitew
Re: SWALLOWED
spróbuje ją dostać w ramach uczciwej konkurencji a nie po plecaku:)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
bdb płyta, wiecej nawet niz bdb.
cedeki do mnie już lecą - 32 zł/szt
podwójny winyl zamówiony - rezerwacje: malignantvoices@gmail.com
cedeki do mnie już lecą - 32 zł/szt
podwójny winyl zamówiony - rezerwacje: malignantvoices@gmail.com
- Bień
- postuje jak opętany!
Sova wiadomo jak tam cd ;] ?
Czekam z niecierpliwoscia na dostawe
Czekam z niecierpliwoscia na dostawe
- morbid
- rasowy masterfulowicz
też czekam ale od hellthrashera.....
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
przeca jest juz dostepnemorbid pisze:też czekam ale od hellthrashera.....
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=2497" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- morbid
- rasowy masterfulowicz
no czekam na płytki :)....dodałem sobie bolzermanieczki pisze:przeca jest juz dostepnemorbid pisze:też czekam ale od hellthrashera.....
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=2497" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
aha, teraz rozumiem - myslalem, ze czekasz na to az swallowed pojawi sie znowu w sklepie :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bień
- postuje jak opętany!
shieeet..daliscie linka i teraz mam zagwozdke czy tam nie brac
- morbid
- rasowy masterfulowicz
mój Panie staram sie byc na bieżąco,ale wiadomo kasa,kasa i kasa...nadrabiam kolekcje z lat 7o i jeszcze ten jebany metal :):):)manieczki pisze:aha, teraz rozumiem - myslalem, ze czekasz na to az swallowed pojawi sie znowu w sklepie :)
- manieczki
ja sie lecze, i nie nadrabiam juz ;)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
wczoraj z kolegami z masterfula.dabatowliśmy o tum jak jest ciężko pgarnąć cały ten pierdolnik,kiedys masterful "filtrował" co lepsze taraz jest troche inaczej,dużo szumowin nic nie wnoszących do tego forum....dziecinada,błazny nadające sie do cyrku...manieczki pisze:ja sie lecze, i nie nadrabiam juz ;)
- manieczki
to se ne vrati
- morbid
- rasowy masterfulowicz
liczymy na nowe otwarte umysły :)manieczki pisze:to se ne vrati
- morbid
- rasowy masterfulowicz

W pierwszym podejściu skupiłem sie na grze Ville Kojejena (spotkawszy kolegę Harlequina na koncercie w sobotę,troche pogadaliśmy o tym albumie....zaznaczył dobitnie....Morbid perkusja!!!!!! )....strasznie podoba mi sie takie granie przypominające stylem grę szaleńców w latach 70....pierwsze skojarzenie z Guy Evansem (van der graaf generator ) (!!!!!!!!).....strasznie specyficznie grał na ich albumach,troszkę Ville mi się z nim kojarzy...tak stuknie tu puknie,czasem mam wrażenie improwizowanej gry,czasem kompletnej przypadkowości...mimo wszystko pasuje jak ulał do reszty....dziś zapodam jeszcze raz....tym razem skupie sie na CAŁOŚCI :).....bardzo dobra rzecz....no i ten ostatni utwór :):)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
morbid pisze:
W pierwszym podejściu skupiłem sie na grze Ville Kojejena (spotkawszy kolegę Harlequina na koncercie w sobotę,troche pogadaliśmy o tym albumie....zaznaczył dobitnie....Morbid perkusja!!!!!! )....strasznie podoba mi sie takie granie przypominające stylem grę szaleńców w latach 70....pierwsze skojarzenie z Guy Evansem (van der graaf generator ) (!!!!!!!!).....strasznie specyficznie grał na ich albumach,troszkę Ville mi się z nim kojarzy...tak stuknie tu puknie,czasem mam wrażenie improwizowanej gry,czasem kompletnej przypadkowości...mimo wszystko pasuje jak ulał do reszty....dziś zapodam jeszcze raz....tym razem skupie sie na CAŁOŚCI :).....bardzo dobra rzecz....no i ten ostatni utwór :):)

Nie ma lipy!
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
pelniak W.A.I.L moi zdaniem lepszy niz swallowed w takich klimatach. ale wokale na lunarterial rzeczywiscie klasa.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Sybir
W.A.I.L. to trochę inne klimaty moim zdaniem, poza tym przystępniejsza forma podania. Swallowed to za to sporo mniej lub bardziej kontrolowanego chaosu, trudniej mi się asymiluje z Lunarterial (proces cały czas trwa, z przerwami).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
wciąż czekan na winyle...
nosiłbym:

nosiłbym:

- Sybir
^ <3
Aż poszukam - choć zakładam, że już dawno się rozeszły.
Aż poszukam - choć zakładam, że już dawno się rozeszły.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Sybir, http://www.darkdescentrecords.com/store ... ts_id=4900" onclick="window.open(this.href);return false;