nie chce sie dupy ruszac co? :))Najprzewielebniejszy pisze:piękny walec.
żeby tylko tego nie wpierdolili na podwójny LP, jak ja kurwa nienawidzę podwójnych placków...
a jak wam sie podobala EP inverloch?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nie chce sie dupy ruszac co? :))Najprzewielebniejszy pisze:piękny walec.
żeby tylko tego nie wpierdolili na podwójny LP, jak ja kurwa nienawidzę podwójnych placków...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
http://allegro.pl/inverloch-distance-co ... 11326.htmlDeathhammer66 pisze:Dajcie znać jak to będzie gdzieś u nas na cd.
Tomasz, nie pierdol, stać Cie ;-) Bierz ;-)tomaszm pisze:http://allegro.pl/inverloch-distance-co ... 11326.htmlDeathhammer66 pisze:Dajcie znać jak to będzie gdzieś u nas na cd.
Jest tu do dostania na allegro ale cena jakaś zbójecka. Na razie się wstrzymam ale pewnie zmięknę za czas jakiś bo należę do ludzi niecierpliwych.
Hehe syndrom żyda mi się włączył ,że ktoś się na mnie nadmiernie chce wzbogacić. Pewnie zmięknę jak będę po wódce przez weekend , wtedy chłodne kalkulacje mi się wyłączają i daję na sobie zarobić:)Ascetic pisze:Tomasz, nie pierdol, stać Cie ;-) Bierz ;-)tomaszm pisze:http://allegro.pl/inverloch-distance-co ... 11326.htmlDeathhammer66 pisze:Dajcie znać jak to będzie gdzieś u nas na cd.
Jest tu do dostania na allegro ale cena jakaś zbójecka. Na razie się wstrzymam ale pewnie zmięknę za czas jakiś bo należę do ludzi niecierpliwych.
pomyśl, że jesteś prospołeczny w i ten sposób nakręcasz gospodarkę ;-)tomaszm pisze:Hehe syndrom żyda mi się włączył ,że ktoś się na mnie nadmiernie chce wzbogacić. Pewnie zmięknę jak będę po wódce przez weekend , wtedy chłodne kalkulacje mi się wyłączają i daję na sobie zarobić:)Ascetic pisze:Tomasz, nie pierdol, stać Cie ;-) Bierz ;-)tomaszm pisze:
http://allegro.pl/inverloch-distance-co ... 11326.html
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
tomaszm pisze:W tym tygodniu muszę przyznać, że sporo dobrego uczyniłem prospołecznie pomagając pewnym osobą pokrzywdzonym przez bezduszne i krwiopijcze korpo, więc myślę sobie, że bozia będzie poważnie musiała rozważyć moją kandydaturę jak kiedyś przyjdzie mi zapukać do bram niebios;)
Ascetic pisze:tomaszm pisze:W tym tygodniu muszę przyznać, że sporo dobrego uczyniłem prospołecznie pomagając pewnym osobą pokrzywdzonym przez bezduszne i krwiopijcze korpo, więc myślę sobie, że bozia będzie poważnie musiała rozważyć moją kandydaturę jak kiedyś przyjdzie mi zapukać do bram niebios;)
zamiast napalać się na bramy niebiańskie, pomyśl o reinkarnacji i tym czym/ kim chciałbyś być ;-) dobra karma i wracasz <<< taram>>> jako gołąbek. jako nagroda za dobre uczynki we wcześniejszym wcieleniu, możesz zupełnie bezkarnie srać z lotu ptaka na spacerujących ludzi np. na rynku we Wrocławiu. zła perspektywa?
ps. czyń dobro, sie opłaci
nie znam gościa, ale widzę, że się dobrze ustawił ;-)tomaszm pisze:Ascetic pisze:tomaszm pisze:W tym tygodniu muszę przyznać, że sporo dobrego uczyniłem prospołecznie pomagając pewnym osobą pokrzywdzonym przez bezduszne i krwiopijcze korpo, więc myślę sobie, że bozia będzie poważnie musiała rozważyć moją kandydaturę jak kiedyś przyjdzie mi zapukać do bram niebios;)
zamiast napalać się na bramy niebiańskie, pomyśl o reinkarnacji i tym czym/ kim chciałbyś być ;-) dobra karma i wracasz <<< taram>>> jako gołąbek. jako nagroda za dobre uczynki we wcześniejszym wcieleniu, możesz zupełnie bezkarnie srać z lotu ptaka na spacerujących ludzi np. na rynku we Wrocławiu. zła perspektywa?
ps. czyń dobro, sie opłaci
Jak reinkarnacja to jakieś wcielenie dziadka Hefnera;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Poziomu "Transcendence..." chyba nikt nie oczekiwał, bo nie sposób dobić, a co dopiero przekroczyć poziomu najlepszej płyty metalowej w ogóle ;) Tak, aż takie emocje debiut diSEMBOWELMENT u mnie wywołuje. Płyta życia i tyle.Drone pisze:Zapoznałem się wczoraj dokładnie z nową płytą i stwierdzam, że nie ma mowy o żadnym rozczarowaniu, ale też nie jest to poziom "Transcendence". Tamta płyta jest po prostu niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju. Można do niej nawiązywać, ale nie sposób ją przekroczyć.