Wyżej dałem mapkie z europy, każden może sprawdzić czy nie jest uchodźcom

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Wyżej dałem mapkie z europy, każden może sprawdzić czy nie jest uchodźcom
Dokładnie tak jest, gdy artyści zaczynają żyć normalnie wg przyjętych norm często cierpi na tym ich sztuka, chyba za to ich lubimy, że są często niespełna rozumu, bo kto zupełnie normalny wydawawałby płyty dla kilkuset osób.
Ty to jesteś. Wszystko masz skatalogowane, poukładane i według wzrostu. Chciałbym widzieć jak to wygląda w rzeczywistości.
Skoro to tacy straszni naziści, czemu żaden z nich nie zrobił sobie blackface?
Oferma pisze: ↑24-03-2021, 12:29Clou stanowi „muzyka”, która nawet wśród znajomych nsów bywa określana mianem „pierdzenie dla debili”, a całość pięknie domyka fakt, że omawiane wydawnictwo to tak naprawdę split Der Sturmer z Der Sturmer. Nie rozumiem ludzi, którzy bronią tych nieudasów. To już Absurd z biegiem lat naumiał się w granie po prostu przyzwoitej muzyki.
czyzby grecy posiadali podludzkie geny? jestes rasista/nazista?Fixxed pisze: ↑24-03-2021, 14:24Sodom czy Kreator nie śpiewają o aryjskiej rasie posiadając jednocześnie tak podludzkie genyTriceratops pisze: ↑24-03-2021, 12:24Zwykle foto zwyklego metalowego bandu, nie rozumiem skad nagle tyle projeckcji wynikajacych z tego, ze sie nie lubi zespolu. Widzialem duzo glupszych zdjec. A tu nagle wysyp szydzacych chuj wie skond. Rownie dobrze moze to byc Sodom czy Kreator.
pr0metheus pisze: ↑25-03-2021, 19:21oferma , Ty masz ewidentnie jakis problem:) za kazdym tutaj newsem wpadasz i piszesz prawie to samo. ze grac nie umia i ze absurd lepsze. a ja napisze der sturmer>absurd (ktore poza debiutem i sonnenritter niewiele mnie interesuje) . i tzo teras?:)
natomiast o zespolach z kregow NS wiesz czesto wiecej ode mnie.
przypominasz goscia, ktory zawsze i wszedzie krzyczy "bić pedałów", a zna wszystkie gejowskie kluby w okolicy i ich gosci, a wieczorem przytulony z kolega oglada brubeck mountain:)) jak to z Toba jest?
uwielbiam to wzburzenie, ze ktos wkleil info o nowej plycie w temacie o zespole. jest to dzialanie niesamowicie szkodliwe.
zawsze wpada ta sama ekipa oburzonych wytresowanych cymbalow, ktorym najwidoczniej ktos wlozyl do lba, ze taka muzyka jest niebezpieczna dla spolecznego ladu i demokratycznej cywilizacji:)
Nie ma żadnego sporu. Jest ogólne wzburzenie obserwatorów .