MORTUARY DRAPE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

Re: MORTUARY DRAPE

18-06-2012, 17:15

To zdecydowanie zespół nie dla wszystkich, raczej dla wysmakowanych, obytych, wyrafinowanych i dojrzałych fanów black metalu :) Krótko mówiąc to zespół dla mnie :)
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

18-06-2012, 17:27

Zabawne, że Trociniak nazywa MORTUARY DRAPE gównem, a za to pałował się nad NECROS CHRISTOS, które czerpie z MORTUARY DRAPE garściami. W zasadzie to ich główna inspiracja, o czym wspominali explicite. MORTUARY DRAPE ma status BOGÓW black metalu - radzę to sobie zapisać i powtarzać rano przy goleniu (o ile w ogóle macie już zarost).
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
DCI Hunt

18-06-2012, 17:47

Maleficio pisze:Pan w czepku wymiata:)
Zajebiste. W dodatku jeśli to rok 1990 to tym większy szacun.
Awatar użytkownika
HobGoblin
zaczyna szaleć

18-06-2012, 20:40

Maria Konopnicka pisze:To zdecydowanie zespół nie dla wszystkich, raczej dla wysmakowanych, obytych, wyrafinowanych i dojrzałych fanów black metalu :)
Poczułem się nobilitowany. Szczególnie po tym, jak Adrian15 napisał, że nie znam się na muzyce, przez co nie spałem kilka nocy, na siłę wmuszając w siebie całą dyskografię kultowego Black Witchery. ;(
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

18-06-2012, 21:06

Maria Konopnicka pisze:To zdecydowanie zespół nie dla wszystkich, raczej dla wysmakowanych, obytych, wyrafinowanych i dojrzałych fanów black metalu :) Krótko mówiąc to zespół dla mnie :)
Wyrafinowanych?? O kurwa to ja przestaje słuchać:D Nie chce być wyrafinowany haha.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

18-06-2012, 21:29

I tak nigdy byś nie doszedł do tego samego stopnia wyrafinowania co maria. Nie ten level. Tylko 20 osób na świecie dotarło do tego poziomu. 19 juz nie żyje. Nie będe mówił dlaczego...
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

18-06-2012, 21:30

HobGoblin pisze: Poczułem się nobilitowany. Szczególnie po tym, jak Adrian15 napisał, że nie znam się na muzyce, przez co nie spałem kilka nocy, na siłę wmuszając w siebie całą dyskografię kultowego Black Witchery. ;(
jezeli Black Witchery musisz sobie wmuszac to moja opinia jest prawdziwa - nie znasz sie na muzyce
czego jeszcze nie rozumiesz??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

Odp: MORTUARY DRAPE

18-06-2012, 21:39

Maria jak zawsze musi udowodnić, że jest w opozycji... Ale Marian, tym razem na prawdę ta kapela jest CHU-JO-WA!!! Już Gardenian i Gamma Ray lepsze są :)
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-06-2012, 21:58

Ano wlasnie, kiedys bvl taki temat "co riven odkryje nastepne" , mnie ciekawi co teraz drone "odkryje". Po tylu latach nurzania sie w Gamma Ray, Helloween, Iron Savior, Scanner, Dream Theater czy Gardenian takie Mortuary Drape musi byc dla niego niewaska niespodzianka. Ja bym obstawial, ze teraz wpadnie na trop jakiegos np. Toxodeth, ktore gralo jak Voivod i okaze sie ze bylo najwplywowszym zespolem lat 90. Albo jakis Sacrament, ktory to zakasuje Slayera po 90 tak jak to zrobil Overkill.
woodpecker from space
kakademona
weteran forumowych bitew

Re: Odp: MORTUARY DRAPE

18-06-2012, 22:14

Maleficio pisze:Maria jak zawsze musi udowodnić, że jest w opozycji... Ale Marian, tym razem na prawdę ta kapela jest CHU-JO-WA!!! Już Gardenian i Gamma Ray lepsze są :)
Marian jest po prostu hipsterem.
Awatar użytkownika
trup

Re: Odp: MORTUARY DRAPE

19-06-2012, 11:48

Maleficio pisze:Maria jak zawsze musi udowodnić, że jest w opozycji... Ale Marian, tym razem na prawdę ta kapela jest CHU-JO-WA!!! Już Gardenian i Gamma Ray lepsze są :)
Boże miłosierny daj mi cierpliwość... co Ty bierzesz!?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Maria Konopnicka

19-06-2012, 12:20

Teraz to jak nawet Drone napisze, że Slayer jest fajny to grupa kontr będzie przekonywać, że to poziom Vesanii. Poza tym jak można Gamma Ray, zespół który ma na koncie kilka znakomitych płyt i jest dobry w swojej klasie, zestawiać z Gardenian - kapelką, która nic nie wnosi i szerszym kontekście muzyki metalowej praktycznie nie istnieje?
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

19-06-2012, 12:36

Tu nie chodzi o Drone, on jest jaki jest, ale mi się wydaje, ze ty Marian zawsze robisz opozycje Trockiemu. Jak on coś pochwali to ty to zjebiesz i odwrotnie, jak on czegoś nie lubi to ty to uwielbiasz
Awatar użytkownika
Triceratops

19-06-2012, 12:38

Maria Konopnicka pisze:Poza tym jak można Gamma Ray, zespół który ma na koncie kilka znakomitych płyt i jest dobry w swojej klasie, zestawiać z Gardenian
Mozna je zestawiac obok siebie na polce jezeli sie uklada alfabetycznie. Kto wie czy u dronego tak nie staly wlasnie...
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

19-06-2012, 12:40

Maleficio pisze:Tu nie chodzi o Drone, on jest jaki jest, ale mi się wydaje, ze ty Marian zawsze robisz opozycje Trockiemu. Jak on coś pochwali to ty to zjebiesz i odwrotnie, jak on czegoś nie lubi to ty to uwielbiasz
Marian sie teraz czuje w moralnym obowiazku pomagac dronemu, bo go zaprosil, wiec daje mu wsparcie jakie moze. ;)
Inna inszosc, ze odmiennosc gustow mariana i pjotera jest rzeczywiscie dosc spolaryzowana, wiec sie nie dziwie. Jak trocki powie, ze gowno smierdzi to marian bedzie dowodzil, ze smrod to jest kwestia subiektywna. :D
woodpecker from space
DCI Hunt

19-06-2012, 12:57

Maleficio pisze:Tu nie chodzi o Drone, on jest jaki jest, ale mi się wydaje, ze ty Marian zawsze robisz opozycje Trockiemu. Jak on coś pochwali to ty to zjebiesz i odwrotnie, jak on czegoś nie lubi to ty to uwielbiasz
Bo Marian i Trocak to jak Yin i Yang... tak samo Drone i Adrian. :D
Awatar użytkownika
maciek z klanu

19-06-2012, 12:58

A wynika to z faktu, ze maria chwali 95% plyt, a trocki jako alternatywny mściciel jebie wszystko, co sie moze ludziom spodobac.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
kakademona
weteran forumowych bitew

19-06-2012, 13:02

535 pisze:ale przynajmniej sympatycznym
Po pierwsza zalezy dla kogo, po drugie wszystko do czasu.
[V]

19-06-2012, 13:04

wiekszosc baranów i tak nie ma wlasnego zdania

Mortuary drape gówno? -no to gówno
Mortuary Drape kult?- no to kult. masz moze ich demówki,he?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ