MORTUARY DRAPE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MORTUARY DRAPE
To zdecydowanie zespół nie dla wszystkich, raczej dla wysmakowanych, obytych, wyrafinowanych i dojrzałych fanów black metalu :) Krótko mówiąc to zespół dla mnie :)
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Zabawne, że Trociniak nazywa MORTUARY DRAPE gównem, a za to pałował się nad NECROS CHRISTOS, które czerpie z MORTUARY DRAPE garściami. W zasadzie to ich główna inspiracja, o czym wspominali explicite. MORTUARY DRAPE ma status BOGÓW black metalu - radzę to sobie zapisać i powtarzać rano przy goleniu (o ile w ogóle macie już zarost).
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Zajebiste. W dodatku jeśli to rok 1990 to tym większy szacun.Maleficio pisze:Pan w czepku wymiata:)
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Poczułem się nobilitowany. Szczególnie po tym, jak Adrian15 napisał, że nie znam się na muzyce, przez co nie spałem kilka nocy, na siłę wmuszając w siebie całą dyskografię kultowego Black Witchery. ;(Maria Konopnicka pisze:To zdecydowanie zespół nie dla wszystkich, raczej dla wysmakowanych, obytych, wyrafinowanych i dojrzałych fanów black metalu :)
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Wyrafinowanych?? O kurwa to ja przestaje słuchać:D Nie chce być wyrafinowany haha.Maria Konopnicka pisze:To zdecydowanie zespół nie dla wszystkich, raczej dla wysmakowanych, obytych, wyrafinowanych i dojrzałych fanów black metalu :) Krótko mówiąc to zespół dla mnie :)
P.J.E.C.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
I tak nigdy byś nie doszedł do tego samego stopnia wyrafinowania co maria. Nie ten level. Tylko 20 osób na świecie dotarło do tego poziomu. 19 juz nie żyje. Nie będe mówił dlaczego...
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jezeli Black Witchery musisz sobie wmuszac to moja opinia jest prawdziwa - nie znasz sie na muzyceHobGoblin pisze: Poczułem się nobilitowany. Szczególnie po tym, jak Adrian15 napisał, że nie znam się na muzyce, przez co nie spałem kilka nocy, na siłę wmuszając w siebie całą dyskografię kultowego Black Witchery. ;(
czego jeszcze nie rozumiesz??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
Odp: MORTUARY DRAPE
Maria jak zawsze musi udowodnić, że jest w opozycji... Ale Marian, tym razem na prawdę ta kapela jest CHU-JO-WA!!! Już Gardenian i Gamma Ray lepsze są :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ano wlasnie, kiedys bvl taki temat "co riven odkryje nastepne" , mnie ciekawi co teraz drone "odkryje". Po tylu latach nurzania sie w Gamma Ray, Helloween, Iron Savior, Scanner, Dream Theater czy Gardenian takie Mortuary Drape musi byc dla niego niewaska niespodzianka. Ja bym obstawial, ze teraz wpadnie na trop jakiegos np. Toxodeth, ktore gralo jak Voivod i okaze sie ze bylo najwplywowszym zespolem lat 90. Albo jakis Sacrament, ktory to zakasuje Slayera po 90 tak jak to zrobil Overkill.
woodpecker from space
-
Re: Odp: MORTUARY DRAPE
Marian jest po prostu hipsterem.Maleficio pisze:Maria jak zawsze musi udowodnić, że jest w opozycji... Ale Marian, tym razem na prawdę ta kapela jest CHU-JO-WA!!! Już Gardenian i Gamma Ray lepsze są :)
- trup
Re: Odp: MORTUARY DRAPE
Boże miłosierny daj mi cierpliwość... co Ty bierzesz!?Maleficio pisze:Maria jak zawsze musi udowodnić, że jest w opozycji... Ale Marian, tym razem na prawdę ta kapela jest CHU-JO-WA!!! Już Gardenian i Gamma Ray lepsze są :)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Teraz to jak nawet Drone napisze, że Slayer jest fajny to grupa kontr będzie przekonywać, że to poziom Vesanii. Poza tym jak można Gamma Ray, zespół który ma na koncie kilka znakomitych płyt i jest dobry w swojej klasie, zestawiać z Gardenian - kapelką, która nic nie wnosi i szerszym kontekście muzyki metalowej praktycznie nie istnieje?
- Maleficio
- Kontakt:
Tu nie chodzi o Drone, on jest jaki jest, ale mi się wydaje, ze ty Marian zawsze robisz opozycje Trockiemu. Jak on coś pochwali to ty to zjebiesz i odwrotnie, jak on czegoś nie lubi to ty to uwielbiasz
- Triceratops
Mozna je zestawiac obok siebie na polce jezeli sie uklada alfabetycznie. Kto wie czy u dronego tak nie staly wlasnie...Maria Konopnicka pisze:Poza tym jak można Gamma Ray, zespół który ma na koncie kilka znakomitych płyt i jest dobry w swojej klasie, zestawiać z Gardenian
woodpecker from space
- Triceratops
Marian sie teraz czuje w moralnym obowiazku pomagac dronemu, bo go zaprosil, wiec daje mu wsparcie jakie moze. ;)Maleficio pisze:Tu nie chodzi o Drone, on jest jaki jest, ale mi się wydaje, ze ty Marian zawsze robisz opozycje Trockiemu. Jak on coś pochwali to ty to zjebiesz i odwrotnie, jak on czegoś nie lubi to ty to uwielbiasz
Inna inszosc, ze odmiennosc gustow mariana i pjotera jest rzeczywiscie dosc spolaryzowana, wiec sie nie dziwie. Jak trocki powie, ze gowno smierdzi to marian bedzie dowodzil, ze smrod to jest kwestia subiektywna. :D
woodpecker from space
Bo Marian i Trocak to jak Yin i Yang... tak samo Drone i Adrian. :DMaleficio pisze:Tu nie chodzi o Drone, on jest jaki jest, ale mi się wydaje, ze ty Marian zawsze robisz opozycje Trockiemu. Jak on coś pochwali to ty to zjebiesz i odwrotnie, jak on czegoś nie lubi to ty to uwielbiasz
- maciek z klanu
A wynika to z faktu, ze maria chwali 95% plyt, a trocki jako alternatywny mściciel jebie wszystko, co sie moze ludziom spodobac.Maleficio pisze:Tu nie chodzi o Drone, on jest jaki jest, ale mi się wydaje, ze ty Marian zawsze robisz opozycje Trockiemu. Jak on coś pochwali to ty to zjebiesz i odwrotnie, jak on czegoś nie lubi to ty to uwielbiasz
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Po pierwsza zalezy dla kogo, po drugie wszystko do czasu.535 pisze:ale przynajmniej sympatycznym
-
wiekszosc baranów i tak nie ma wlasnego zdania
Mortuary drape gówno? -no to gówno
Mortuary Drape kult?- no to kult. masz moze ich demówki,he?
Mortuary drape gówno? -no to gówno
Mortuary Drape kult?- no to kult. masz moze ich demówki,he?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior