Ten wokal jet strasznie gówniany właśnie. Jak napisałeś zero dynamiki, wszystko na jednej "nucie". Koleś myśli chyba, że żeby spełnić warunki black metalowej wokalizy wystarczy wykrzykiwać słowa.Perversor pisze:eee brzmienie... Besatt i Hertz to nie jest dobre połączenie... bracia W. nie mają pojęcia o miksowaniu/masterowaniu black metalu... ta kartonowa perkusja zamiast dodać więcej mocy - niestety ją odejmuje... do wokali jeszcze idzie się przyzwyczaić choć przydałoby się trochę więcej dynamiki, nie każdemu wychodzi zmiana wokalisty na lepsze :)
Ps. Zdjęcie promocyjne do nowej cd ok - choć po pijaku można pomylić z jakąś Luna ad Noctą, Hejtem czy np Pandemonium :) to pewnie przez kadr i światło hehe
BESATT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- koreaniec
- w mackach Zła
Re: BESATT
Lefthandpathyoga
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
No nie? :Dboroowa pisze:Ja pierdole, co za patologia... Zmuszać się, żeby ziewając odsłuchać w całości gówniany krążek gównianego Enthroned, wyjmować go z radością i płynąć dalej przy dźwiękach Besatt. Nie ogarniam tego.
To jak z tego dowcipu, gdzie ulicą idzie kobieta z dwójką dzieci. Podchodzi gość i się pyta, czy bliźniaki. babka odpowiada, że nie, bo jedno ma siedem, a drugie jedenaście lat. na co gościu kiwa głową i mówi, że niemożliwe... babka się zapiera: "no przecież mówię panu, że są między nimi cztery lata różnicy". a gość nadal: "niemożliwe... niemożliwe..." babka: "ale co?" gość: "że ktoś panią dwa razy wyruchał".
A Marian takie baby hurtem rucha. :D
- olo1972
- postuje jak opętany!
No,kuźwa posłuchałem.Jakieś konie trojańskie mnie zaatakowały z tego linka!Besatt się wkurwił na krytykę?chyrzyroj pisze:proszę posłuchać kawałka i można pisać dalej http://witchinghour.pl/web_new/zespoly/besatt
- koreaniec
- w mackach Zła
Zawsze lepiej niż ruchać facetów.twoja_stara_trotzky pisze:No nie? :D
To jak z tego dowcipu, gdzie ulicą idzie kobieta z dwójką dzieci. Podchodzi gość i się pyta, czy bliźniaki. babka odpowiada, że nie, bo jedno ma siedem, a drugie jedenaście lat. na co gościu kiwa głową i mówi, że niemożliwe... babka się zapiera: "no przecież mówię panu, że są między nimi cztery lata różnicy". a gość nadal: "niemożliwe... niemożliwe..." babka: "ale co?" gość: "że ktoś panią dwa razy wyruchał".
Lefthandpathyoga
- twoja_stara_trotzky
koreaniec pisze:Zawsze lepiej niż ruchać facetów.twoja_stara_trotzky pisze:No nie? :D

Takich?
- Block69
- zahartowany metalizator
Do "Triumph of Antichrist" bardzo dobrze im szło za wyjątkiem niezbyt udanej "Sacrifice for Satan". "Demonicon" zawiódł na całej linii. Nie jest to zła płyta, ale zupełnie nie w stylu BESATT. Zmiana składu i studio Hertz zupełnie pogrzebały ten zespół.
PENIS METAL
- maciek z klanu
Mnie jakos Besatt nigdy nie leżał. Lata temu slyszalem kilka kawałków no i nie zaskoczyło.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- metalized
- weteran forumowych bitew
Daaawno w sumie mistrzów corpse paintu nie słyszalem, mam kilka rzeczy na pólce, ale półkownictwo uprawiaja raczej . Aaaaaaa teledysk za to czasami sobie włączę bo jest kozacki hahahah. Akurat z tego co mam chyba Sacrifice ... mi najbardziej podchodziło, ostatnie co słyszalem to Triumph of Antichrist. Stracilem coś ?? :D .
P.J.E.C.
-
zazwyczaj nie przywiązuję większej wagi do wizerunku zespołów, ale akurat w tym przypadku nie sądzę, by tacy pajace byli w stanie nagrać coś sensownego. no kurwa, co trzeba mieć w głowie, żeby sobie taką sesję jebnąć? nie kumam.twoja_stara_trotzky pisze:
takich?
nie słyszałem i nie mam zamiaru.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie no, teraz się ogarnęli i polecieli w sepia stajl:Heretyk pisze:zazwyczaj nie przywiązuję większej wagi do wizerunku zespołów, ale akurat w tym przypadku nie sądzę, by tacy pajace byli w stanie nagrać coś sensownego. no kurwa, co trzeba mieć w głowie, żeby sobie taką sesję jebnąć? nie kumam.twoja_stara_trotzky pisze:
takich?
nie słyszałem i nie mam zamiaru.

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Najczęściej niewiele, ale tak jak wspomniałem - w tym przypadku jakoś wyjątkowo mnie to odrzuca.kregozmyk pisze:a co ma wygląd zespołu do muzyki jaką gra?
...bo to chyba działa na takiej zasadzie, że kto w danej chwili jest gitarzystą w Besatt, ten robi materiał na płytę.Block69 pisze:Nie jest to zła płyta, ale zupełnie nie w stylu BESATT. Zmiana składu i studio Hertz zupełnie pogrzebały ten zespół.
- maciek z klanu
To jest akurat jedno z najlepszych zdjec BM.kregozmyk pisze:a co ma wygląd zespołu do muzyki jaką gra?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- twoja_stara_trotzky
też mi się podoba. jest w nim koncept.
- Morph
- Kontakt:
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Drone
Nie słyszałem nigdy ani sekundy BESATT. Coś straciłem? Znam już fotografie zespołu - czy to wystarczy?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.