MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MARE
Wygląda prawie identyko jak stary zajazd przy brukowanej, leśnej drodze na Żelisławiec :)COFFIN pisze:Dobre foty. Zdjęcie gościa z Vemod też było robione w tym miejscu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- w mackach Zła
zainspirowany wczorajszą przemiłą konwersacją z kolegą Coffinen idę za ciosem i wyrażam chęć zakupu płyt zespołu MARE ... chodzi mi oczywiście o "dobre wydania " cd ,a także lp.
zainteresowanych zapraszam na priv
dziękuję za uwagę i pozdrawiam
tu też wrzucę ....
tu też wrzucę ....
-
- w mackach Zła
są jeszcze na ten koncert bilety ?535 pisze:Patrz Pan jaki zbieg okoliczności. Ja także dzisiaj wreszcie posłuchałem i od razu dorosłem do zakupu epek tej kapeli. Mam nadzieję, że na marcowy koncert przywiozą jakiś towar, bym nie musiał sprzedawać nerki, licytując to na jakiejś szemranej aukcji.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
tzn. czy już są bilety na ten koncert ;)AdrianSmith pisze:są jeszcze na ten koncert bilety ?535 pisze:Patrz Pan jaki zbieg okoliczności. Ja także dzisiaj wreszcie posłuchałem i od razu dorosłem do zakupu epek tej kapeli. Mam nadzieję, że na marcowy koncert przywiozą jakiś towar, bym nie musiał sprzedawać nerki, licytując to na jakiejś szemranej aukcji.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- w mackach Zła
????? to jeszcze ich nie ma ?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Spheres like death w 1 biciu JUŻ nie ma :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Arku, lepiej trafić nie mogłeś :)AdrianSmith pisze:zainspirowany wczorajszą przemiłą konwersacją z kolegą Coffinen idę za ciosem i wyrażam chęć zakupu płyt zespołu MARE ... chodzi mi oczywiście o "dobre wydania " cd ,a także lp.
tu też wrzucę ....
mam wszystkie cd/lp jakie oni wydali. skrobne Ci później mail.
-
- w mackach Zła
ale w pierwszych wydaniach ? , bo to wznowienie wczoraj od Ciebie "kupiłem Teraz " :-)Sova pisze:Arku, lepiej trafić nie mogłeś :)AdrianSmith pisze:zainspirowany wczorajszą przemiłą konwersacją z kolegą Coffinen idę za ciosem i wyrażam chęć zakupu płyt zespołu MARE ... chodzi mi oczywiście o "dobre wydania " cd ,a także lp.
tu też wrzucę ....
-
- w mackach Zła
:-) rozumiem ,
mniemam że pojawi się na tym wątku info że tikety juz są ...
daaaawno nie byłem w Grodzie Kraka ;-)
mniemam że pojawi się na tym wątku info że tikety juz są ...
daaaawno nie byłem w Grodzie Kraka ;-)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
odpowiem na to pytanie tak:AdrianSmith pisze:ale w pierwszych wydaniach ? , bo to wznowienie wczoraj od Ciebie "kupiłem Teraz " :-)Sova pisze:Arku, lepiej trafić nie mogłeś :)AdrianSmith pisze:zainspirowany wczorajszą przemiłą konwersacją z kolegą Coffinen idę za ciosem i wyrażam chęć zakupu płyt zespołu MARE ... chodzi mi oczywiście o "dobre wydania " cd ,a także lp.
tu też wrzucę ....

aha, mam tylko po 1 sztuce wolnej z każdej pozycji więc nie pytać, nie dręczyć, nie błagać, nie grozić.
-
- w mackach Zła
Masterful jest wielki :-) temat nieaktualny
-
- w mackach Zła
chciałem w tym miejscu podziękować koledze Coffinowi , to dzięki Niemu zapałałem chęcią zakupu
mam nadzieję że spotkamy sie na koncercie w Grodzie Kraka i niejako w dowód wdzięczności postawie Mu JEDNO piwo :-))))
mam nadzieję że spotkamy sie na koncercie w Grodzie Kraka i niejako w dowód wdzięczności postawie Mu JEDNO piwo :-))))
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
nie dotrwacie do koncertu.AdrianSmith pisze:JEDNO piwo :-))))
:)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- w mackach Zła
Andy :-)))) w Krakowie ZAWSZE piwo dobrze mi wchodziło :-)Analripper pisze:nie dotrwacie do koncertu.AdrianSmith pisze:JEDNO piwo :-))))
:)
lata temu pojechałem tam na niedoszły koncert Heeloween i coś tam jeszcze chyba 2003r ( klub na terenie akademickiego kampusu ) w zasadzie brak dyniowatych nie przeszkadzał mi w dobrej zabawie oczywiście tematem przewodnim było " kto rządzi w Krakowie :-))) miejscowi pewnie z politowaniem na mnie patrzyli ;-) ......a potem na dworu wsiedliśmy zamiast do pociągu do Uć to do Drezna czy Lipska - nie pamietam :-) wysiadka była w Breslau :-) tam dalej alkocholizacja ( z kibolami Śląska ) i przez jakiś Ostrów do doma - czas powrotu 2 dni :-) wife już po komisariatach dzwoniła :-) ...... to były kurwa czasy .....
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Odkopane przypadkiem?;)Sova pisze:
aha, mam tylko po 1 sztuce wolnej z każdej pozycji więc nie pytać, nie dręczyć, nie błagać, nie grozić.
!!!:-)))AdrianSmith pisze:chciałem w tym miejscu podziękować koledze Coffinowi, to dzięki Niemu zapałałem chęcią zakupu
Mówiłem, że warto sprawdzać, bo:
Na nic w tym roku nie czekam (i może w następnych) tak, jak na pełny album - mam nadzieję, że zniszczy.Silent_Sea pisze:Mare jest prze-kur-wa do-sko-na-łe !
'Come the Blessed Madness'
Z dobrego serca radzę nie powtarzać takich zabaw. Sytuacja przez te lata, nieco się zaostrzyła. Przy nieszczęśliwym zbiegu okoliczności można trafić na "szybkich-gibkich", a to jest pokolenie, które nie ma poczucia humoru i tragedia gotowa. Tyle spraw organizacyjnych. Poza tym, serdecznie zapraszamy.AdrianSmith pisze: oczywiście tematem przewodnim było " kto rządzi w Krakowie :-))) miejscowi pewnie z politowaniem na mnie patrzyli ;-) .....
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Wyjazd do Krakowa bez odpowiedniego "sprzętu" może się źle skończyć - aktualne trendy mody :535 pisze:Z dobrego serca radzę nie powtarzać takich zabaw. Sytuacja przez te lata, nieco się zaostrzyła. Przy nieszczęśliwym zbiegu okoliczności można trafić na "szybkich-gibkich", a to jest pokolenie, które nie ma poczucia humoru i tragedia gotowa. Tyle spraw organizacyjnych. Poza tym, serdecznie zapraszamy.AdrianSmith pisze: oczywiście tematem przewodnim było " kto rządzi w Krakowie :-))) miejscowi pewnie z politowaniem na mnie patrzyli ;-) .....

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.