LICHO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: LICHO
Myślałam, że to ja się nie znam na muzyce, ale jak ktoś w tym widzi Urfausta i Peste Noire razem, to jestem na naprawdę wysokim poziomie muzycznym.
You've got nothing to lose but your lives.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To ja gdzieś napisałem, że w tym można zobaczyć obie kapele?Random Apex pisze:Myślałam, że to ja się nie znam na muzyce, ale jak ktoś w tym widzi Urfausta i Peste Noire razem, to jestem na naprawdę wysokim poziomie muzycznym.
The madness and the damage done.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trudno się z Tobą nie zgodzić...też zachodzę w głowę, że ludzie słyszą tam te dwie kapele. Jaki Peste Noire, jaki Urfaust?????Random Apex pisze:Myślałam, że to ja się nie znam na muzyce, ale jak ktoś w tym widzi Urfausta i Peste Noire razem, to jestem na naprawdę wysokim poziomie muzycznym.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
nicram pisze:Trudno się z Tobą nie zgodzić...też zachodzę w głowę, że ludzie słyszą tam te dwie kapele. Jaki Peste Noire, jaki Urfaust?????Random Apex pisze:Myślałam, że to ja się nie znam na muzyce, ale jak ktoś w tym widzi Urfausta i Peste Noire razem, to jestem na naprawdę wysokim poziomie muzycznym.
takie czasy,, dziwny black metal to łatka urfaust/peste noire. każdy jest znawcą - mozesz byc i ty :) ja osobiscie jakbym juz mial porownywac to joyless/forgotten woods
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
Odrażające przy pierwszej konfrontacji, ale przy kolejnych przesłuchaniach zyskuje. Chętnie zapoznam się z całością. Proszę o zapisanie na listę oczekujących na CD.
-
Muszę Cię rozczarować. Szturpak to niespotykanie poważny człowiek ;)Raf pisze:Jak dla mnie ktoś sobie zrobił jaja pod tytułem "...nagrajmy coś totalnie tragicznego i zobaczmy ilu ludzi da się na to nabrać.." jakiś zakład albo coś w tym stylu, przecież tego nie można grać na serio ;)
Grrrówno!
-
- w mackach Zła
No ale to nie stanowi, Rowan Atkinson to podobno też poważny człowiek ;)Plasfodeur pisze:Muszę Cię rozczarować. Szturpak to niespotykanie poważny człowiek ;)Raf pisze:Jak dla mnie ktoś sobie zrobił jaja pod tytułem "...nagrajmy coś totalnie tragicznego i zobaczmy ilu ludzi da się na to nabrać.." jakiś zakład albo coś w tym stylu, przecież tego nie można grać na serio ;)
- twoja_stara_trotzky
to jakiś nowy projekt KelThuza?
- Lykantrop
Nie, wcale nie słychać trójki Peste Noire, skądże. Moje projekcje i omamy słuchowe widocznie, w końcu starzeję się.Random Apex pisze:Myślałam, że to ja się nie znam na muzyce, ale jak ktoś w tym widzi Urfausta i Peste Noire razem, to jestem na naprawdę wysokim poziomie muzycznym.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- 29a
- zaczyna szaleć
wspolbiesiadnikom od soboty puszczam co któryś kawałek. Dwóch juz zaczęło zawodzic razem ze mną, zaraz obok szlagierow z taty kazikaGumiak pisze:Po pijaku idzie tego sluchac
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
-
powiedział, pomysł bdb! swoją drogą to ogólnie strona wizualna wydaje się zaplanowana z rozmachem ;)Sova pisze:mam inny pomysł, szturpak niech ci powie.
Grrrówno!