Pierdolisz tak bez sensu w co drugim poście. Temat o Body count powstał w 2014 roku a Ty smucisz jakby Ci chomik na święta zdechł. Weź chociaż skrobnij jakiegoś merytorycznego posta jak Tomek co nienawidzi czarnuchów ale to argumentuje w jakiś sposób a nie płacze i osrania dupy godne metalucha. nigga pliz:Dblack_lava pisze:ostatnio na forum wybuchają jakieś niezrozumiałe dla mnie zachwyty nad gównami wysranymi z dupy. niektórzy odkryli u siebie drugą murzyńską naturę i próbują narzucać swoje poglądy i odczucia innym. wolę pozostać białym.
Body Count - Manslaughter
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Body Count - Manslaughter
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
Lucio Fulci forever.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
łapiesz czasem: żart/ ironię/ sarkazm/ ironię/ trywialne heszkowanie/ ironię/ troll'owanie/ ironię* ? o takich sprawach jak zabawy socjotechniczne nie wspominając … ?Rumburak pisze:/\/\
Nie będę się już spierał o to czy pierwsze było jajko czy kura, niech i tak będzie, jeśli tak to dziękuję że mogę mieć podobne zdanie do Twojego.
]Co do reszty to chyba jednak posiadasz trochę dystansu* do swej kulawej natury albo dobrze udajesz. Twoja odpowiedź była figlarna i pełna wdzięku.
albo/ albo. musisz sam wyważyć/ zdecydować. ja ci nie pomogę.
* dałem ci kilka możliwości wyboru, abyś mógł coś wybrać.
Ostatnio zmieniony 17-04-2017, 13:01 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
Tomasz nie denerwuj się; -)tomaszm pisze:Pierdolisz tak bez sensu w co drugim poście. Temat o Body count powstał w 2014 roku a Ty smucisz jakby Ci chomik na święta zdechł. Weź chociaż skrobnij jakiegoś merytorycznego posta jak Tomek co nienawidzi czarnuchów ale to argumentuje w jakiś sposób a nie płacze i osrania dupy godne metalucha. nigga pliz:Dblack_lava pisze:ostatnio na forum wybuchają jakieś niezrozumiałe dla mnie zachwyty nad gównami wysranymi z dupy. niektórzy odkryli u siebie drugą murzyńską naturę i próbują narzucać swoje poglądy i odczucia innym. wolę pozostać białym.
i tak skolonializujemy razem z Chińczykami afrykę. naprawdę. matka boska fatimska nam w tym pomoże.
a w tajemnicy powiem ci, że dla mnie muzyka gitarowa, to muzyka białasów.
i wiem, że teraz się odezwą głosy - blues, BB King ect. itp.
nic nie poradzę.
ok. ok. Living Colour … żeby nie było, że się nie znam ...
lys på slutten av lys
- Żułek
na mnie nikt nie krzyczał ale ponoć pisze kucowate posty :PRumburak pisze: Co do jednej rzeczy muszę się zgodzić, ostatnie Body Count to koniunkturalne gówno które nie wiedzieć czemu urasta tutaj do epokowego dzieła. Nie chciałem wprost tego pisać coby jakiś głos z tłuszczy nie zarzucił mi że znów wylazłem na stołek i krzyczę że wszyscy głupi a ja mądry ale skoro podobny pogląd wyraża masterfulowy Akolita Ascetics to chyba nikt nie będziecie na mnie krzyczeć.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
czekałem na argument o pochodzeniu muzyki gitarowej z muzyki murzyńskiej. to oczywistosć, co nie znaczy, że muszę się spuszczać nad dosyć średnią płytą starych murzynów z BC. absurdalność tego argumentu można dostrzec np. porównując stary jazz z Blue Note do skandynawskiej odmiany w wykonaniu Bobo, czy Larsa Danielssona. Wolę posłuchać Bestia Arcana czyli muzyki dla białego człowieka. A wy zakładajcie te czarne hoodie i skaczcie jak kangury
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
Spoko Spoko Tomasz. Ja uwielbiam kontrowersyjne rozmowy zawsze jak za tym idzie argumentacja:) śledzę a później podłącze sie pod dyskusję jeno dojść muszę do siebie po wczorajszej ambie fatimie:)Ascetic pisze:Tomasz nie denerwuj się; -)tomaszm pisze:Pierdolisz tak bez sensu w co drugim poście. Temat o Body count powstał w 2014 roku a Ty smucisz jakby Ci chomik na święta zdechł. Weź chociaż skrobnij jakiegoś merytorycznego posta jak Tomek co nienawidzi czarnuchów ale to argumentuje w jakiś sposób a nie płacze i osrania dupy godne metalucha. nigga pliz:Dblack_lava pisze:ostatnio na forum wybuchają jakieś niezrozumiałe dla mnie zachwyty nad gównami wysranymi z dupy. niektórzy odkryli u siebie drugą murzyńską naturę i próbują narzucać swoje poglądy i odczucia innym. wolę pozostać białym.
i tak skolonializujemy razem z Chińczykami afrykę. naprawdę. matka boska fatimska nam w tym pomoże.
a w tajemnicy powiem ci, że dla mnie muzyka gitarowa, to muzyka białasów.
i wiem, że teraz się odezwą głosy - blues, BB King ect. itp.
nic nie poradzę.
ok. ok. Living Colour … żeby nie było, że się nie znam ...
Lucio Fulci forever.
Lucio Fulci forever.
- Ascetic
tak bez związku, choć to czarny metal przecie, w tłumaczeniu na zupełnie obcy mi język: BM … dobra ta Bestia Arcana jest … dużo tam takich głosów, krzyków, wrzasków jakby sprzed abolicjonizmu … w sensie , że dźwięki dosmażania, wieszania, skórowania. tak mi się jakoś skojarzyło … sugestywna to płyta …black_lava pisze:czekałem na argument o pochodzeniu muzyki gitarowej z muzyki murzyńskiej. to oczywistosć, co nie znaczy, że muszę się spuszczać nad dosyć średnią płytą starych murzynów z BC. absurdalność tego argumentu można dostrzec np. porównując stary jazz z Blue Note do skandynawskiej odmiany w wykonaniu Bobo, czy Larsa Danielssona. Wolę posłuchać Bestia Arcana czyli muzyki dla białego człowieka. A wy zakładajcie te czarne hoodie i skaczcie jak kangury
Ostatnio zmieniony 17-04-2017, 13:24 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
z tego co pamiętam, szybko się regenerujesz (jeszcze). czekamy więc ;-)tomaszm pisze: Spoko Spoko Tomasz. Ja uwielbiam kontrowersyjne rozmowy zawsze jak za tym idzie argumentacja:) śledzę a później podłącze sie pod dyskusję jeno dojść muszę do siebie po wczorajszej ambie fatimie:)
ja spadam dowalić kolejny cukier *. tak do bliskiego/ nieuchronnego porzygu ;-)
*
Ostatnio zmieniony 17-04-2017, 13:27 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Chyba że masz kucowaty gust o ile dobrze doczytałem :) na ale cóż,skoro nie podnieciłeś się kolejnym nigga-manifestem o policji prześladującej biednych afroamerykanów, nierównościach społecznych które w szczególności dotykają obwieszonych złotem afrykanerów oraz wątpliwym powerem i niby szczerym wkurwem płynącej z tej muzy to żeś kuc.Żułek pisze:na mnie nikt nie krzyczał ale ponoć pisze kucowate posty :P
Nie rozumiem też bardzo czemu piszemy o tym w kontekście metalu? przez cover Slejera? Słabe toto i wtórne.
Dziękuję, wezmę pod uwagę w razie konieczności zrewidowania oceny twojej forumowej kreacji przed kolejną bitwą.Ascetic pisze:łapiesz czasem: żart/ ironię/ sarkazm/ ironię/ trywialne heszkowanie/ ironię/ troll'owanie/ ironię* ? o takich sprawach jak zabawy socjotechniczne nie wspominając … ?
albo/ albo. musisz sam wyważyć/ zdecydować. ja ci nie pomogę.
* dałem ci kilka możliwości wyboru, abyś mógł coś wybrać.
- Ascetic
proszę*Rumburak pisze:
Dziękuję*, wezmę pod uwagę w razie konieczności zrewidowania oceny twojej forumowej kreacji przed kolejną bitwą.
i się kurwa'ć kulturalnie, tfu,tfu, zrobiło …
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
:D:D:Dblack_lava pisze:czekałem na argument o pochodzeniu muzyki gitarowej z muzyki murzyńskiej. to oczywistosć, co nie znaczy, że muszę się spuszczać nad dosyć średnią płytą starych murzynów z BC. absurdalność tego argumentu można dostrzec np. porównując stary jazz z Blue Note do skandynawskiej odmiany w wykonaniu Bobo, czy Larsa Danielssona. Wolę posłuchać Bestia Arcana czyli muzyki dla białego człowieka. A wy zakładajcie te czarne hoodie i skaczcie jak kangury
HAILSA!!!!!
-
Nie zwracaj na niego uwagę. Wczoraj jebnął posta w ten deseń po czym wpisał się w temacie gdzie pojawiło się Suffocation z zapytaniem kiedy nowa płyta:D
Lucio Fulci forever.
Lucio Fulci forever.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Masujcie się dalej po jajach.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Sybir
Nie ma to jak konstruktywny argument w dyskusji :Dblack_lava pisze:Masujcie się dalej po jajach.
A nowe BC to jednak przeciętne. Posłuchałem trzy-cztery razy i fertig. Dalszych przesłuchań ani tym bardziej zakupu na jakimś plastiku - nie przewiduję.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Nigdy nie przepadałem (pisząc oględnie) za Body Count, ale ta nowa płyta jest całkiem dobra. Dla mnie wręcz zaskakująco dobra. W sam raz zróżnicowana, aby być spójną, a zarazem żeby nie nużyć. Teksty są nawet sensowne, produkcja zawodowa, jest też konkretny hicior w postaci "No LIves Matter". Nie słucham takiej muzyki na co dzień, ale ten album doceniam (co nie znaczy, że go sobie kupię).
- Drone
Paniczowie mili. Apeluję o rozsądek. Nowa płyta BC ani nie jest strzałem znikąd, ani nie jest jakaś niebywale wybitna, ale nie jest też zła czy słaba. Znajmy miarę: przecież oni nie mieli w swoim dorobku jakiejś słabej płyty, a ta nowa z kolei nie jest specjalnie lepsza od tych ostatnich. Wiadomo też, że punktem odniesienia są dwie pierwsze płyty. Ot, klasyczny BC - tylko tyle i aż tyle. Bardzo dobry cover SLAYER, choć nie taki, jakiego bym się spodziewał - jest w nim ta tendencja do uwypuklania rytmu, raczej obca zespołom stricte metalowym, które dbają o to, by te riffy przede wszystkim płynęły.
A co do pochodzenia zespołu, dywagacji, czy to hc czy metal, to chyba właśnie w przedmowie do coveru Ice-T zdaje się te sprawy klarować, czyż nie?
A co do pochodzenia zespołu, dywagacji, czy to hc czy metal, to chyba właśnie w przedmowie do coveru Ice-T zdaje się te sprawy klarować, czyż nie?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ale to jeszcze trzeba mieć dobrą wolę, żeby ten przekaz zrozumieć :)Drone pisze:
- Sybir
Sama dobra wola, obawiam się, nie wystarczy. Trzeba jeszcze rozumieć po angielsku, czy tam afroamerykańsku.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Gotyk
- zaczyna szaleć
http://heavyrock.eu/body-count-premiera ... -go-again/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tatuś
- Kontakt:
Dla mnie ten zespół wypowiedział się kompletnie na "III - Violent Demise". Najlepszej dla mnie płyty do której chętnie wracam w przeciwieństwie do jedynki czy dwójki.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.