REBAELLIUN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- plasterchrist
- rozkręca się
Re: REBAELLIUN
No i fajnie, rasowy klocek. Trudno wysłuchać do końca jeden utwór, bo wieje plastikiem na kilometr. Nuda jak chuj.
one pill makes you larger and one pill makes you small
-
- weteran forumowych bitew
Potrzebny był ten ich powrót jak czyrak w dupie. Plastik, w dodatku niczym nie wyróżniający się w całym morzu plastikowych płyty, równie wtórnych jak stroje bułgarskich dziwek na wylotówce z miasta. Oby ich okradli ze sprzętu i zakończyli działalność.
-
- postuje jak opętany!
Brazylijskie komando nie jest już tak wkurwione jak 15 lat temu, ale nadal potrafią przypierdolić, szkoda tylko, że tak rzadko. Jestem po trzech przesłuchaniach i w sumie jest średnio. Na pewno nie tak nudnie jak przy ostatnim Morgoth czy Entombed. Są przebłyski.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trzymaj tak dalej, a na pewno kupisz tę płytę i - być może - nawet koszulkę.shadowthrone pisze: Na pewno nie tak nudnie jak przy ostatnim Morgoth czy Entombed. Są przebłyski.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Wysłuchałem całości i spuściłem w klopie. Mocno jeszcze śmierdzi i nawet dezodorant marki Airwick po tym klocku co ci Brazylijczycy wystrugali nie pomógł. Nie takiego powrotu się spodziewała to najdelikatniejsze co mi przychodzi w tej chwili na myśl. Strata czasu.
- TheDude
Też miałeś to uczucie, że legenda się zjebała i śmierdzi sraką ?tomaszm pisze:Wysłuchałem całości i spuściłem w klopie. Mocno jeszcze śmierdzi i nawet dezodorant marki Airwick po tym klocku co ci Brazylijczycy wystrugali nie pomógł. Nie takiego powrotu się spodziewała to najdelikatniejsze co mi przychodzi w tej chwili na myśl. Strata czasu.
Jak się wkurwiłem na max . . .
-
Oni to legendę pogrzebali....Mogli to wydać pod inną nazwą. Ich dwa longpleje to jedne z najlepszych rzeczy jakie wydała Brazylia a wydała sporo dobrego. Naprawdę szkoda, że ma to taki finał:(TheDude pisze:Też miałeś to uczucie, że legenda się zjebała i śmierdzi sraką ?tomaszm pisze:Wysłuchałem całości i spuściłem w klopie. Mocno jeszcze śmierdzi i nawet dezodorant marki Airwick po tym klocku co ci Brazylijczycy wystrugali nie pomógł. Nie takiego powrotu się spodziewała to najdelikatniejsze co mi przychodzi w tej chwili na myśl. Strata czasu.
Jak się wkurwiłem na max . . .
- Harlequin
Oj tak, obok Chthe'ilist poki co najwieskze tegoroczne rozczarowanie.
-
Mnie się ta płyta podoba. Zgrabne riffy, dokurwione solówki. Niewiele zostało z dzikości sprzed lat, ale w ogóle mi to nie przeszkadza. Brzmienie mogłoby być lepsze ale jakiejś tragedii nie ma.
-
- postuje jak opętany!
Po kolejnych 10 przesłuchaniach średni album z dwoma świetnymi kawałkami: The Path of The Wolf i I Crush The Cross.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Gdyby ktoś szukał CDs, to mam u siebie już nową płytę oraz wznowienia poprzednich.
Wydania Hammerheart. nówki w folii.

Wydania Hammerheart. nówki w folii.

- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Serio musisz każdy temat zapierdolić tym swoim spamem?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
Zmień dileraHarlequin pisze:Oj tak, obok Chthe'ilist poki co najwieskze tegoroczne rozczarowanie.
- Harlequin
Jestes koprofagiem? :DWódka i Piwo pisze:Zmień dileraHarlequin pisze:Oj tak, obok Chthe'ilist poki co najwieskze tegoroczne rozczarowanie.
-
- zahartowany metalizator
raczej dileremHarlequin pisze:Jestes koprofagiem? :DWódka i Piwo pisze:Zmień dileraHarlequin pisze:Oj tak, obok Chthe'ilist poki co najwieskze tegoroczne rozczarowanie.
- Harlequin
Swinia trufle w gównie znajdzie, ale z gównem w gównie będzie trudniej. A tak serio to jestem ciekaw co się Koledze Wódkowi i Piwowi podoba w tym wydawnictwie, bo ja nie słysze w nim nic ze starego Rebaelliun. Niestety pre niezłych solówek nie ratuje tego wydawnictwa.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
[youtube][/youtube]
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Harlequin
Ostatnia płyta nieciekawa, ale bandu rzeczywiscie szkoda.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bandu mi nie szkoda, bo ostatnia płyta to parujące gówienko, ale oczywiście dwie pierwsze to klasyki. Szkoda mi gościa, bo miał tylko 42 lata.
all the monsters will break your heart