GARROTED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GARROTED
Adrian oczywiście mam namiary do Ciebie. Ale coś ewidentnie jest nie tak z moją kopią. Sprawdzałem na kompie i też się wiesza. Dzisiaj mój TEAC po wielu próbach w końcu przeczytał i posłuchałem drugi raz. Jednak znowu po zakończeniu nie udało mi się włączyć płyty. Zauważyłem, że mam rysę poza obszarem zapisu, ale nie przypuszczam, żeby to miało wpływ na to jak to coś się zachowuje. Zresztą nieważne, nie mam zamiaru rozdzierać szat z powodu jakiegoś zasranego CDRa.
all the monsters will break your heart
-
- mistrz forumowej ceremonii
U mnie śmiga nawet w dziesięcioletniej 206tce :)
-
Przegryzłem się już na dobre z tym materiałem i naprawdę daje to radę. Słychać, że granie tych riffów sprawia im frajdę i nie jest naznaczone trendziarskim zatwardzeniem czy tam chęcią wkomponowania się w toczące metalowy światek pozy. Co zabawniejsze, momentami ciśnie mi się momentami do głowy wyrażenie crossover ;)
-
- weteran forumowych bitew
Sprzedam
Garroted – In The Court Of Nyarlathotep
Garroted – In The Court Of Nyarlathotep
- Sybir
Natknąłem się dzisiaj na informację, że nowy, niewydany jeszcze materiał Garroted jest bdb (odsyłam do strony bejsfakowej Zealotry). Wydać chcą EP ci Amerykanie na wiosnę przyszłego roku, nieznany jest jeszcze sposób wydania i dystrybucji - podobno interesuje się nimi DDR, ale niewykluczone, że zdecydują się na tzw. self release).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Dostałem od Stevena jeden numer na pejsbuku. Srednie tempa, lżejszy troche taki, fajna praca garów, podoba mi sie. Troche zalatuje to taka tendencją jaką oferują np trubulation czy execration, ale ten numer jeszcze dobry.
- Sybir
Tonight was great. We had an awesome time playing with Tomb Mold and hope to play out with them more over the next year.
We also can confirm that we are close to being able to announce a release date for the new EP. It will be released on tape, digital and CD formats. No vinyl for now unless there is significant demand.
We also have less than 40 copies of the original press of our demo. If you're interested in one, contact us. We will be ordering more soon, but we also will be eventually re-issuing it through a different manufacturer.
That's all for now - come see us on 11/18 and 19 in Maine and New Hampshire.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Info z pierwszej ręki od pałkera: DDR nie wyda nowego materiału, bo podobno nie mogą poza tym:
Stryker pisze:Not Kunaki for this. Ddr said they couldn't release it. Maybe Discmakers, just need to save some $$ ofc. We talked to some different labels, had most productive talks with blood harvest but, we don't have an actual agreement yet. I think what we're gonna do is do a tape release through our boi Josh and independent CD again with s different manufacturer
-
Utwór z nowej EP-ki:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Później obadam kawałek, ale
Czyli znów jakies amatorskie selfreleasy :/Black CD with 6 panel folder. Artwork by Infernvz.
Includes digital pre-order of Of Damnation and Abyssal Terrors. You get 1 track now (streaming via the free Bandcamp app and also available as a high-quality download in MP3, FLAC and more), plus the complete album the moment it’s released.
- Harlequin
Kolejny obiecujący zespół przeobraża się w niczym niewyróżniający się, niepotrzebny band :(
- Harlequin
No i wcale nie taka zła ta EPka, choć nie do końca chyba jest to to czego sie spodziewałem.
Instrumentalnie bardzo duzy progres, miejscami inspiracje King Crimson (ostatni kawałek). Nie brzmi to jak kolejny, onanistyczny band. ie brzmi to tez (niestety ) na tyle deathmetalowo na ile bym chciał. Brakuje mi w tych kawałkach dramaturgii, napięcia, wsio jest na jednym poziomie. no nic, posłucham jeszcze.
edit: dla zainteresowanych zakupem. Tym razem jest to replikowane (zamiast duplikowanego jak przy poprzednim CD) CD robione przez discmakers, więc kto wie...
Instrumentalnie bardzo duzy progres, miejscami inspiracje King Crimson (ostatni kawałek). Nie brzmi to jak kolejny, onanistyczny band. ie brzmi to tez (niestety ) na tyle deathmetalowo na ile bym chciał. Brakuje mi w tych kawałkach dramaturgii, napięcia, wsio jest na jednym poziomie. no nic, posłucham jeszcze.
edit: dla zainteresowanych zakupem. Tym razem jest to replikowane (zamiast duplikowanego jak przy poprzednim CD) CD robione przez discmakers, więc kto wie...
-
Nowy split. Premiera w styczniu.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.