Zespoły metalowe, które najbardziej się zeszmaciły
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- SATYROS
- w mackach Zła
Re: Zespoły metalowe, które najbardziej się zeszmaciły
MANES jest zajebisty!
Nie nagrali złej płyty, mimo zmiany stylu.
A komu się nie widzi to............trudno:)
Nie nagrali złej płyty, mimo zmiany stylu.
A komu się nie widzi to............trudno:)
To oczywiste.SATYROS pisze:MANES jest zajebisty!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kompletnie się z Tobą nie zgadzam w ocenie płyt. Polecam ponowne odsłuchy. Ale na poważnie.smooker pisze:Ja w liceum byłem fanboyem rudego i do Cryptic Writings uwielbiam wszystko, później to już jazda w dół i pojedyncze wyskoki na dnie.
Risk gunwo.
The World Needs a Hero parę kawałków spoko, ale ogólnie nuda.
The System Has Failed czyli tak naprawdę Youthanasia część 2, ale gorsza. Przezajebista perkusja!!!
United Abominations spalić.
Endgame ujdzie.
Ostatnie trzy zaorać. Z Dystopii to najlepszy jest "wyciąg" części thrashowych Joela Grinda, na yt gdzieś jest.
A najgorsze gówno i herezja to Rust in Peace Live. Jak z tego pięknego albumu można zrobić taką groteskę?
The World Needs a Hero - zajebista. Perkusja także.
The System Has Failed - zajebista. Zgadzam, się, że perkusja też. Youthanasia 2? Chyba brałeś jakieś dopalacze. ;-)
United Abominations no słabe w sumie, choć parę kawałków jest całkiem dobrych.
Endgame - to jest jedna z ich najlepszych płyt ever.
Thirteen - bdb.
Dystopia - zajebista.
Rudy zeszmacił się 2 razy. Risk i Super Collider.
all the monsters will break your heart
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Rudy odpalił kilka takich tematów , że ogień na klacie . Jeśli jednak kogoś interesują podziemne 3-cio ligowe nudy i chce na siłę kreować się na maksymalnego "znaffcę" to chuj takiemu w anus i liść na czoło.
Rust In Peace>całe przereklamowane Voivod (dla mnie)
Rust In Peace>całe przereklamowane Voivod (dla mnie)
Jebać żuli.
- vicek
- zahartowany metalizator
voivod przereklamowane , chyba tylko na masterfulu
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Chybaś nie srał xDwolff pisze:Rust In Peace>całe przereklamowane Voivod (dla mnie)
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Mam nadzieję że nie masz na myśli bdb 'How the World Came to an Endbdb ' i GENIALNEJ 'Vilosophe'?choloKAŁst pisze:Pasuje przypomnieć o tym jak strasznie zgrzeszył norweski Manes...
Yare Yare Daze
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Raczej " chyba nie srałeś garbaty mule" prawda?Oferma pisze:Chybaś nie srał xDwolff pisze:Rust In Peace>całe przereklamowane Voivod (dla mnie)
Nie znam xD, możesz rozwinąć czy starasz się być "na czasie" jednocześnie robiąc za zjeba i gimnazjalnego znawcę tematyki muzycznej.
Czekam na info xD hihihihi...........
Jebać żuli.
- nicram
+1wolff pisze:Rudy odpalił kilka takich tematów , że ogień na klacie . Jeśli jednak kogoś interesują podziemne 3-cio ligowe nudy i chce na siłę kreować się na maksymalnego "znaffcę" to chuj takiemu w anus i liść na czoło.
Oczywiście, zresztą nie ma co porównywać. Megadeth to jeden z najwspanialszych zespołów jaki wysrał metal. Voivod też, ale to już nie ten kaliber, nie ten poziom po prostu, taka bardziej ciekawostka dla smakoszy torfowej whisky. :-) I żeby nie było, lubię Voivod, i to nawet bardzo, ale Rust in Peace i parę innych spustów Rudego na zawsze będzie w Primera Division okupować pierwsze miejsca.wolff pisze:Rust In Peace>całe przereklamowane Voivod (dla mnie)
- hcpig
Udowodnij, że RIP jest obiektywnie lepszą płytą od DH albo 'Phobos'.
Yare Yare Daze
- nicram
Nie mam zamiaru Ci czegoś takiego udowadniać, wystarczy posłuchać. :-)
- hcpig
Czyli nie potrafisz a może po prostu nie da się.
MOP, RIP, DH itp. to jest ten sam poziom a przynajmniej tak aburdalnie wysoki że nie ma sensu tego w ogóle wartościować.
MOP, RIP, DH itp. to jest ten sam poziom a przynajmniej tak aburdalnie wysoki że nie ma sensu tego w ogóle wartościować.
Yare Yare Daze
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Na garbatego muła trzeba sobie zasłużyć. Megadeth jest jednym z najbardziej przereklamowanych bandow w kosmosie z tymi swoimi pozbawionym agresji, przepitolonymi, fatalnie zaspiewanymi oprawkami do solówek. Voivod tymczasem zwyczajnie stał w awangardzie co najmniej kilku rewolucji w tej muzyce. No i nigdy nie musieli jechać na renomie bandy byłego muzyka faktycznie zasłużonego zespołu.wolff pisze:Raczej " chyba nie srałeś garbaty mule" prawda?Oferma pisze:Chybaś nie srał xDwolff pisze:Rust In Peace>całe przereklamowane Voivod (dla mnie)
Nie znam xD, możesz rozwinąć czy starasz się być "na czasie" jednocześnie robiąc za zjeba i gimnazjalnego znawcę tematyki muzycznej.
Czekam na info xD hihihihi...........
Hihihihi.
How entranced we are by the fire
Stawianie Dimension Hatross z którymkolwiek tytułem, który raczyliście panowie wymienić może wywołać jedynie moje wzruszenie ramion. Zgadzam się z tym co napisano powyżej. To zupełnie inna liga i trzeba mieć piękny mętlik we łbie, żeby tego nie słyszeć. Dziwię się tylko, gdy pomyślę, że to ja podobno trzymam głowę w betoniarce. Mam nadzieję, że w końcu jednak zaczniecie słuchać, a co najważniejsze myśleć w trakcie tej czynności. Daliście się sprać jak dzieci na tani marketing, a tu podobno sami niezależni i zbuntowani.
-
- zahartowany metalizator
Na ironię, od zawsze wolę Peace Sells... Mało tego, bo to jedna z najważniejszych płyt w metalu dla mnie ;Dhcpig pisze:Udowodnij, że RIP jest obiektywnie lepszą płytą od DH albo 'Phobos'.
Ale skoro każdy Megadeth jest co najmniej 'zajebisty', może wypadałoby założyć specjalnie z myślą o takich tworach temat przeciwny do tego szmatowego?
-
Ja pierniczę! Ale słusznie prawisz! MEGADETH to generalnie zespół z potknięciami. O żadnym zeszmaceniu nie ma mowy. Do tego Rudy ma potencjał i pomysły.nicram pisze:Kompletnie się z Tobą nie zgadzam w ocenie płyt. Polecam ponowne odsłuchy. Ale na poważnie.smooker pisze:Ja w liceum byłem fanboyem rudego i do Cryptic Writings uwielbiam wszystko, później to już jazda w dół i pojedyncze wyskoki na dnie.
Risk gunwo.
The World Needs a Hero parę kawałków spoko, ale ogólnie nuda.
The System Has Failed czyli tak naprawdę Youthanasia część 2, ale gorsza. Przezajebista perkusja!!!
United Abominations spalić.
Endgame ujdzie.
Ostatnie trzy zaorać. Z Dystopii to najlepszy jest "wyciąg" części thrashowych Joela Grinda, na yt gdzieś jest.
A najgorsze gówno i herezja to Rust in Peace Live. Jak z tego pięknego albumu można zrobić taką groteskę?
The World Needs a Hero - zajebista. Perkusja także.
The System Has Failed - zajebista. Zgadzam, się, że perkusja też. Youthanasia 2? Chyba brałeś jakieś dopalacze. ;-)
United Abominations no słabe w sumie, choć parę kawałków jest całkiem dobrych.
Endgame - to jest jedna z ich najlepszych płyt ever.
Thirteen - bdb.
Dystopia - zajebista.
Rudy zeszmacił się 2 razy. Risk i Super Collider.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Niemetalowe dźwięki Manes są dla mnie niestrawne... a co do Pana Michała... https://www.facebook.com/Micha" onclick="window.open(this.href);return false;ł-Waleszczyński-Fanpage-517645158425587/ , http://gazetaolsztynska.pl/463780,Chcia ... z5BvI2B8NU" onclick="window.open(this.href);return false; , " onclick="window.open(this.href);return false; - szkoda, że nie przewinął żadnej zwrotki... Szukam klipu chyba hepised z jego udziałem i jakiegoś reality szoł, gdzie odpierdalał coś z laską... Szukam także odcinków w11 czy czegoś takiego ze słynnym luminarzem sceny LWS z Krakał... - szukam z czystej ciekawości, a nie że uważam jego projekty za chujowe... przedśmiertne Holy Death nagrało godną muzę...Sprzedam opla
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
-
- w mackach Zła
Ej, a tak serio, gdzie ma pracować gość z black metalowej kapeli, żeby nie zostać posądzonym o zdradę ideałów, pozerkę, etc? Czy są zawody, które nie przystoją black metalowcom?
-
W fabryce azbestu niech pracuje - żadnych ideałów nie zdradzi, a poprzez toksyczność owego związku potwierdzi tylko swoja nienawiść do gatunku ludzkiego. Wojna!