DOWN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DOWN
Koledzy, mogę się jedynie podspiać po tym, że też bardziej podoba mi się DOWN, niż PANTERA ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- harvestman
- weteran forumowych bitew
- harvestman
Właśnie, świat stanął na głowie :Dvicek pisze:yyyyy ja bym z down nie odszedł :D
- harvestman
Za oficjalnym profilem " EP TWO is DONE!!! ". Pozostaje czekać na premierę i mieć nadzieję że jednak będzie lepiej niż poprzednio.
- Zenek
z perspektywy czasu to nie wiem czy nie jest tak:
Crowbar>Pantera>>>Down
byłem wielkim faninim Down, byłem na koncercie w Krakowie, ale jakoś faza trochę mi przeszła, a teraz leci Empty Room Crowbara dawno nie słuchane i nadal megaciary jak kiedyś, rozumiem Kirka, trzeba ratować Crowbar, ep Down chujowe
Crowbar>Pantera>>>Down
byłem wielkim faninim Down, byłem na koncercie w Krakowie, ale jakoś faza trochę mi przeszła, a teraz leci Empty Room Crowbara dawno nie słuchane i nadal megaciary jak kiedyś, rozumiem Kirka, trzeba ratować Crowbar, ep Down chujowe

- harvestman
Jest okładka, tracklista i data premiery http://www.philanselmo.com/release-date ... -are-here/
- harvestman
new song " onclick="window.open(this.href);return false; sytuacja po jednym odsłuchu przedstawia się następująco, dupy nie urywa.
- harvestman
http://noisey.vice.com/blog/stream-the- ... part-ii-ep" onclick="window.open(this.href);return false; nowa epka do odsłuchu.
- harvestman
Jeżeli ktoś mieszka w niewłaściwym regionie i nie działa powyższy link to powinien zadziałac ten http://www.metalhammer.co.uk/news/2014- ... -part-2-ep" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
spoko epka ;)
tyle i aż tyle ;)
tyle i aż tyle ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- harvestman
Daj jej szansę, mocno z czasem zyskuje. Słucham od wczoraj i moim zdaniem jest bardzo dobrze, kilka poziomów wyżej od tego co zaserwowali poprzednim razem.Żułek pisze:spoko epka ;)
tyle i aż tyle ;)
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie jestem fanem dałnów ;)
słucham tylko z ciekawosci ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- harvestman
W takim razie przepraszam ;)Żułek pisze:nie jestem fanem dałnów ;)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo zdrowy odruch. Nowa EP miazga!Sybir pisze:Koledzy, mogę się jedynie podspiać po tym, że też bardziej podoba mi się DOWN, niż PANTERA ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- harvestman
Faktycznie miazga, cieszy to tym bardziej że pierwsza częsc pozostawiała wiele do życzenia, połowa tamtych piosenek brzmiała jak odpady z poprzednich sesji. Czekam na kolejną, jeżeli będą trzymać się planu to powinna być w całości akustyczna.Lykantrop pisze:Bardzo zdrowy odruch. Nowa EP miazga!Sybir pisze:Koledzy, mogę się jedynie podspiać po tym, że też bardziej podoba mi się DOWN, niż PANTERA ;)