Przecież się reaktywowali, zaliczając spektakularną wtopę z Third World Genocide. Co nie zmienia faktu że wszystkie poprzedniczki są na swój sposób znakomite.Maria Konopnicka pisze:cholernie żałuję, że ten zespół nie reaktywował się i nie nagrał czegoś na miarę starych albumów
NUCLEAR ASSAULT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: NUCLEAR ASSAULT
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ano, "Third World Genoice" to kupa. Chociaż pocieszające, że nie aż taka kupa jak reaktywacyjny Assassin.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Z redneckami nie wiązałem specjalnych nadziei. Spodziewałem się takiego szaraka przeciętniaka, ale Assassin to mnie faktycznie zawiedli.
- hcpig
Najczęściej odtwarzanym ich numerem na Spotify jest 'Something Wicked' yeah!
Yare Yare Daze
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jakby kogoś interesowało, to Danny Lilker zapowiedział, że 1 czerwca 2015 roku na rynku pojawi się epka tej załogi zatytułowana "Pounder". Na płytce mają się znaleźć cztery utwory. Cytując Dannyego:
"W 2015 roku minie trzydzieści lat od utworzenia składu Nuclear Assault i rozpoczęcia kariery na metalowej scenie. Aby to uczcić, napiszemy nowy album i zagramy parę koncertów pożegnalnych. Liczba występów będzie ograniczona ze względu na to, że każdy w zespole ma pracę i nie jesteśmy w stanie porzucić wszystkich obowiązków na rzecz światowej trasy, jak zwykliśmy czynić w latach 80. Mimo to zrobimy co w naszej mocy, aby raz jeszcze przywieźć nasz thrash tam, gdzie tylko to będzie możliwe".
"W 2015 roku minie trzydzieści lat od utworzenia składu Nuclear Assault i rozpoczęcia kariery na metalowej scenie. Aby to uczcić, napiszemy nowy album i zagramy parę koncertów pożegnalnych. Liczba występów będzie ograniczona ze względu na to, że każdy w zespole ma pracę i nie jesteśmy w stanie porzucić wszystkich obowiązków na rzecz światowej trasy, jak zwykliśmy czynić w latach 80. Mimo to zrobimy co w naszej mocy, aby raz jeszcze przywieźć nasz thrash tam, gdzie tylko to będzie możliwe".
- hcpig
Oby lepszej niż ta z sprzed dekady, nie była jakoś strasznie zła w porównianiu do większości tzw, 'wielkich powrotów po latach' thrashowców ale to sumie ich jedyne wydawnictwo które można sobie darować.
Yare Yare Daze
- HSVV
- w mackach Zła
no bo ten numer to taki hicior, że jakoś mnie to nie dziwi szczerzehcpig pisze:Najczęściej odtwarzanym ich numerem na Spotify jest 'Something Wicked' yeah!
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- hcpig
Tam są generalnie same hity, ludziska tutaj nie poznały się na tej płycie.
Yare Yare Daze
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Prawda.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Heh, dwa dni temu słuchałem (po dobrych trzech/czterech latach) "Handle with Care" i płytka przylgnęła i odkleić się nie może, potęga ten album! Za małolata się słuchało intensywnie z piratów Barona czy innego Dino i bardzo lubiło i szanowało; słyszę, że płytka przetrwała próbę czasu. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- zaczyna szaleć
Nasum pisze:Jakby kogoś interesowało, to Danny Lilker zapowiedział, że 1 czerwca 2015 roku na rynku pojawi się epka tej załogi zatytułowana "Pounder". Na płytce mają się znaleźć cztery utwory. Cytując Dannyego:

1. Pounder
2. The Blind Follow (A.K.A. Lies)
3. Analogue Man in a Digital World
4. Died in Your Arms
+ ciekawostka sprzed 20 lat
[youtube][/youtube]
- Rattlehead
Nuclear Assault 'Pounder' EP preview
[youtube][/youtube]
Dla mnie bomba.
[youtube][/youtube]
Dla mnie bomba.
support music, not rumors
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- hcpig
Zapowiada się epka lepsza od TWG. BTW Lilker nosi bluzę Darkthrone :)
Yare Yare Daze
- ultravox
Muzycznie fajne, tylko produkcja (jeśli to nie jest jakiś surowy miks) trochę z dupy.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
- hcpig
Ta sobie ta epka, kompozycjnie najbliżej chyba do 'Game Over' tylko ma gorsze brzmienie i kondycja wokalna Connelly'ego jest niestety słabiutka. No i ten dydaktyczny smrodek w 'Analogue Man in a Digital World" brrrrr...
Yare Yare Daze
- hcpig
Trochę jeszczę potłukłem tej epki i przekonałem się bo to w sumie tak - kompozycje są bdb, nie ma wątpliwości ale gdyby odegrał je sam ten zespół ale z 20 lat temu... A tak szwankuje brzmienie i niedomagający Connelly.
Yare Yare Daze
- hailstorm
- rozkręca się
wybaczcie że wskrzeszam topic, ale co myślicie o mocno niedocenianej "Out of Order"? jak dla mnie dobry kawał technicznego grania