fakt zajebista, odnoszę wrażenie, że obecnie jest to kapela nieco zapomniana i niedocenianalonginus696 pisze:Miałem napisać to samo. Szkoda, bo kapela zajebista w każdym calu.ultravox pisze:fakt faktem, że nie ma tutaj chyba zbyt wielu fanów takiego grania.
BRUTAL TRUTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- rob
- w mackach Zła
Re:
jebać frajerów
-
- rasowy masterfulowicz
Re: BRUTAL TRUTH
Nie przemilczano, minidyskusja w "NP" nawet była. A, że ostatnimi czasy nie chce się nikomu zakładać dedykowanych tematów to wątek przepadł.ultravox pisze:Przemilczano?
Tzn jakiego? Dobrego? Tych jest tu sporo.ultravox pisze: nie ma tutaj chyba zbyt wielu fanów takiego grania
Słusznie prawi, polać mu!ultravox pisze:płyta jest rewelacyjna.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Ja przed chwilą po raz pierwszy zapuściłem "Evolution Through Revolution". Zobaczymy co panowie wysmażyli... Na razie jest dobrze.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- ultravox
- zahartowany metalizator
Chodzi mi o grind i okolice. Znakomite płyty wydały w ostatnich miesiącach ENT, Cripple Bastards, Phobia czy choćby Antigama, ale niewiele tutaj o tym czytałem, więc nie wiem jak jest z tymi fanami dobrego grania.Pelson pisze:Tzn jakiego? Dobrego? Tych jest tu sporo.ultravox pisze: nie ma tutaj chyba zbyt wielu fanów takiego grania
Według mnie jest wyśmienicie, wielce udany powrót. Niewiele słucham grindu, ale nowy Brutal Truth to kawał porządnej muzy.H-K44 pisze:Zobaczymy co panowie wysmażyli... Na razie jest dobrze.
- 4m
Fani są, bo płyty były sygnalizowane, tylko do dyskusji jakoś nie doszło.ultravox pisze:Chodzi mi o grind i okolice. Znakomite płyty wydały w ostatnich miesiącach ENT, Cripple Bastards, Phobia czy choćby Antigama, ale niewiele tutaj o tym czytałem, więc nie wiem jak jest z tymi fanami dobrego grania.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ten nowy BT to IMHO najlepsza rzecz z mielony/śmierćmetylu w tym roku, tak przypominam bo w sumie mało razy pojawia się w podsumowaniach.
Yare Yare Daze
-
- rozkręca się
Re:
jesterSS pisze:Dlaczego nikt nie wspomina o "For Drug Crazed Grindfreaks Only!"? Genialny, choć króciutki ochłap bliżej nie sprecyzowanego czegoś, które nazwać można grindem jedynie z przedrostkiem "post". Cudny materiał.
co jest niezwyklego w tej koncertowce, bo nie kumam? nie pomylilo sie tobie z zajebistym kill trend suicide?
- hcpig
To nie jest koncertówka, tzn jest ale live in studio. I jest zajebiste, moja pierwsza BRUTALNA PRAWDA i jej słucham najczęściej.
A KTS też niszczy oczywiście. Nie wiem tylko dlaczego masa ludzi zamyka ten band na debiucie.
A KTS też niszczy oczywiście. Nie wiem tylko dlaczego masa ludzi zamyka ten band na debiucie.
Yare Yare Daze
-
- rozkręca się
bo to trudna muzyka, chyba dlatego.
- hcpig
No właśnie, na jedynce nie ma tyle tego mieszania za to sporo death metalu a weź z późniejszych numerów taki "Jemenez Cricket" albo "Godplayer", co tam się dzieje...
Yare Yare Daze
- longinus696
"Godplayer" morduje. W ogóle cała ta płyta jest boska.paintothebone pisze:No właśnie, na jedynce nie ma tyle tego mieszania za to sporo death metalu a weź z późniejszych numerów taki "Jemenez Cricket" albo "Godplayer", co tam się dzieje...
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- YNKE
- w mackach Zła
Zacny zespół, widziałem ich w tym roku na scenie, perkusista i jego styl gry mnie zniszczył kompletnie.

„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- ultravox
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Świetnie!
- Melepeta
- w mackach Zła
- Xapapote
-
Tak po cichu liczę na ich koncert w Polsce - grają w Czechach na Obscene extreme, więc może podskoczą po feście na jakiś jeden gig do nas
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Zdewastowali mnie poprzednim krążkiem, czekam z niecierpliwością :)
The madness and the damage done.
-
Zdewastują zapewne i tym razem, jakoś nie wyobrażam sobie abym się zawiódł na ich nowej produkcji.