CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: CRAFT
Po tak długim oczekiwaniu, spodziewałem się naprawdę niekonwencjonalnego pierdolnięcia, czegoś mniej przystępnego. Otrzymałem zajebiście "płynący" kawałek. Na razie jest dobrze, a czy będzie zajebiście to zobaczymy.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no ale jakbym chcial Satyricon, to bym kupil Satyricon, a jak chce Craft to chce kurwa Craft - numer OK, ale.... rozczarowanie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Craft zawsze grali chujnie pokroju nowego Satyricon.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Weźcie sobie porównajcie motorykę tego kawałka z tym co było na poprzedniej. Przeciez to jest praktycznie ten sam feeling który wypełniał Fuck the Universe a wy tutaj tylko z tym Satyricon, no ja jebię. Szału nie ma, ale żeby zaraz Satyricon?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
co to znaczy nowego thorns?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- koreaniec
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
bardzo dobry numer w 100 proc. w stylu Craft. piszcie, co chcecie, dla mnie to jeden z bardziej charakterystycznych zespołów BM i chuj wam w ryj, jebani malkontenci ;))))))))))
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
troche szacunku trocki, nie rozmawiasz ze swoim uposledzonym kolega zeby rzucac mi miesem w ryj!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- FENIKS
- w mackach Zła
kurwa czasem mam wrażenie że jesteście albo głusi albo do cna malkontentami.
Dojebać by się kręcił temat . Dla zasady . Ważne by było a czy zgodne z prawda to huj.
Dla mnie ten kawałek to jest kurwa żywcem zabrany z fuck the univerce. Jeśli na samym początku utworu tego nie usłyszeliście to huja tam słuchaliście craft. Kurwa niby satyricon a kurwa nigdy craft nie był podobny do satyricon? Można znaleźć porównania ale czy to zarzut? Musieliby przestać grać dawno temu :)
Mógłbym też rozebrać kawałek na czynniki pierwsze czego nigdy nie robię i znaleźć wam powiązania z reszta ich twórczości ale po co jak zaraz ktoś klepnie dalej że satyricon i hujnia ale fuck the univerce to genialny album ale nowy to satyricon i hujnia :) Posłuchajcie początku a potem całej fuck.. Kawałek świetny i myślę że craft nie da dupy bo na żadnym albumie nie dali dupy.
Dojebać by się kręcił temat . Dla zasady . Ważne by było a czy zgodne z prawda to huj.
Dla mnie ten kawałek to jest kurwa żywcem zabrany z fuck the univerce. Jeśli na samym początku utworu tego nie usłyszeliście to huja tam słuchaliście craft. Kurwa niby satyricon a kurwa nigdy craft nie był podobny do satyricon? Można znaleźć porównania ale czy to zarzut? Musieliby przestać grać dawno temu :)
Mógłbym też rozebrać kawałek na czynniki pierwsze czego nigdy nie robię i znaleźć wam powiązania z reszta ich twórczości ale po co jak zaraz ktoś klepnie dalej że satyricon i hujnia ale fuck the univerce to genialny album ale nowy to satyricon i hujnia :) Posłuchajcie początku a potem całej fuck.. Kawałek świetny i myślę że craft nie da dupy bo na żadnym albumie nie dali dupy.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobry numer, ale zbyt delikatny.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.