BATHORY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez Kaligula[/i]
Dopiero jak w Bielsku Białej otwarli Media Markt i upowszechnił się internet, to przestało mu się to opłacać i zmienił rodzaj działalności. [/quote]
Teraz sprzedaje czarne, ortalionowe płaszcze... [/quote]
Nie trafiłeś.
[quote][i]Wysłane przez Kaligula[/i]
Dopiero jak w Bielsku Białej otwarli Media Markt i upowszechnił się internet, to przestało mu się to opłacać i zmienił rodzaj działalności. [/quote]
Teraz sprzedaje czarne, ortalionowe płaszcze... [/quote]
Nie trafiłeś.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
ktos wie czy box 'in memory of quorthon' jest w ogole dostepny gdzies w polsce i ile kosztuje? [/quote]
oglądałem na woa na stoisku Black Mark, kosztował 49 ojro. niezłe cacko, ale następnym razem. Przy okazji udało mi się trochę pogadać z Bossem.
a u nas nie wiem czy Darek z Blackcomp tego nie ma w spredaży, ale z pewnością za więcej niż 200 zl...
ktos wie czy box 'in memory of quorthon' jest w ogole dostepny gdzies w polsce i ile kosztuje? [/quote]
oglądałem na woa na stoisku Black Mark, kosztował 49 ojro. niezłe cacko, ale następnym razem. Przy okazji udało mi się trochę pogadać z Bossem.
a u nas nie wiem czy Darek z Blackcomp tego nie ma w spredaży, ale z pewnością za więcej niż 200 zl...
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Pożyczyłem pókim co "In Memory of Quorthon" i muszę stwierdzić, że taka legenda zasluguje na coś lepszego. Miały być naprawdę ciekawe niepublikowane kawałki, Jego Stary mógł jednak coś wiecej skombinować jeśli chodzi o wideo, no i plakat jakby przeznaczony na wystawe sklepową... Generalnie jednak wrażenie pozytywne, mimo odstraszającej ceny a to głównie za sprawą masteringu. Kawałki te po prostu bronią się same i słucha się tego jako całości po prostu wybornie.
Ktoś zna jakieś namiary na aukcji?
Ktoś zna jakieś namiary na aukcji?
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- ultravox
- zahartowany metalizator
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
- ultravox
- zahartowany metalizator
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
słyszałeś Octagon albo Destroyer...?????? [/quote]
Słyszałem, "Octagon" swoją punkowo/ thrash metalową rozjebundą całkiem miło w niektórych momentach rozpierdala. "Destroyer" ma jeszcze 3-4 dobre kawałki, a tymczasem "Nordland II" to od A do Z klapa. Tak brzmieniem, jak i nudnawymi kompozycjami ten album nie pozwala na dłuższe obcowanie z tym albumem, niż 10-15 minut.
słyszałeś Octagon albo Destroyer...?????? [/quote]
Słyszałem, "Octagon" swoją punkowo/ thrash metalową rozjebundą całkiem miło w niektórych momentach rozpierdala. "Destroyer" ma jeszcze 3-4 dobre kawałki, a tymczasem "Nordland II" to od A do Z klapa. Tak brzmieniem, jak i nudnawymi kompozycjami ten album nie pozwala na dłuższe obcowanie z tym albumem, niż 10-15 minut.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!