Tak.brzmienie wypolerowane,brakuje mocy i dzikosci.Wskakuja do podobnego pociagu co Destruction po tym jak wrócili z zaswiatów,czyli wszystko jest jakies plaskie i bez wyrazu.Żułek pisze:stare płyty urywały łeb a tutaj troche kiszka
ale bede próbował
PROTECTOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PROTECTOR
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dokładnie[V] pisze:brakuje mocy i dzikosci..
nie no bez przesady, mieli swoje wpadki ale nie jest tak zle jakby się zdawało ;)Wskakuja do podobnego pociagu co Destruction po tym jak wrócili z zaswiatów,czyli wszystko jest jakies plaskie i bez wyrazu.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
z Protector jeszcze nie jest tak zle,ale obieraja podobna droge..ta nowa plyta to taki sredniak,szybko pójdzie w odstawke,tylko niepoprawni sympatycy zespolu beda sie tym palowac jak glupi;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
np taka Maria :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Większość wałków w średnich tempach, co samo w sobie nie jest wielką wadą, ale tu akurat zdecydowanie brakuje kopa. Riffy sprane, poza wejściowym w Holiday In Hell, który jest genialny, natomiast sama kompozycja, tak jak i reszta zmierza donikąd. Obskurnego, potępieńczego klimatu znanego ze starych płyt za grosz. No i produkcjca też jakoś dziwnie chuda i ściśnięta. Płyta bez historii zupełnie.
- Drone
Bez przesady. Bardzo dobra płyta, która brzmi jak kontynuacja dwóch pierwszych. Udało im się zachować ciągłość idei - co do tego nie ma wątpliwości.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- flow
- postuje jak opętany!
Udany powrót a nawet bardzo, nie jest to kamień milowy w historii muzyki ekstremalnej ale i wstydzić się nie będzie czym.
Protector nie daje plamy, równy, mocny materiał z kilkoma smaczkami a każdy kolejny odsłuch utwierdza w przekonaniu, że czasem powroty po latach to słuszna idea.
Protector nie daje plamy, równy, mocny materiał z kilkoma smaczkami a każdy kolejny odsłuch utwierdza w przekonaniu, że czasem powroty po latach to słuszna idea.
- Mol
- zahartowany metalizator
male info: do konca roku ukaza sie oficjalne reedycje pelniakow na LP i CD sumptem High Roller Records.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
no i git :)Mol pisze:male info: do konca roku ukaza sie oficjalne reedycje pelniakow na LP i CD sumptem High Roller Records.
- Phantom
- zaczyna szaleć
Bardzo mnie to cieszy:).Kasety zajechane czas szykowac money na cd.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
kasa bedzie odkładana
- Jaronymous
- rozkręca się
Mam nadzieje, że będzie "not remastered".
- moonfire
- zahartowany metalizator
Dobra wiadomość!
- Żułek
w końcu wypadałoby wymienić kasete takta A Shedding of Skin na cd :)
- Drone

Luty 2016! Nagrywana znów w Sunlight ze Skogsbergiem. Po ostatniej naprawdę świetnej płycie mam jak najwyższe oczekiwania.
W tym samym terminie wyjdą reedycje "Leviathan's Desire", "A Shedding Of Skin" i 'Heritage".
- Żułek
rozumiem że masz na myśli A Shedding of Skin ? ;)Drone pisze:Luty 2016! Nagrywana znów w Sunlight ze Skogsbergiem. Po ostatniej naprawdę świetnej płycie mam jak najwyższe oczekiwania.
byłoby miło mieć na półce :)W tym samym terminie wyjdą reedycje "Leviathan's Desire", "A Shedding Of Skin" i 'Heritage".
- Drone
Z perspektywy czasu uważam, że ten zespół nie nagrał żadnego słabego materiału, pomimo tylu dziwnych historii i roszad w składzie. Odświeżyłem sobie ostatnią płytę, uważam, że jest zajebista od początku do końca.
- Żułek
też to bede musial zrobić aby porównać z nowym albumem który od dzisiaj jest u naszych wschodnich sąsiadów ;)Drone pisze:Odświeżyłem sobie ostatnią płytę, uważam, że jest zajebista od początku do końca.
póki co jest bardzo dobrze, w końcu normalnie brzmi, na początku myślałem ze nagrali na nowo kawałek z debiutu ale potem się okazało że to Xenophobia a nie Agoraphobia :P jednak skojarzenie bardzo pozytywne ;)
są na fanie po 50zł, czy znane są szczegóły jakieś ? bo niestety na fanie brak infoDrone pisze:W tym samym terminie wyjdą reedycje "Leviathan's Desire", "A Shedding Of Skin" i 'Heritage".
Ostatnio zmieniony 25-02-2016, 16:45 przez Żułek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drone
- Żułek
cholera podoba mi sie ta płyta :) chyba se kupie razem z A Shedding Of Skin
dawno się tak niczym nie jarałem :)
Heritage musze jeszcze odkopać z szafy z kasetami i se przypomnieć bo nie specjalnie mi sie podobała ;)
te reedycje chyba bez bonusów tym razem, troche szkoda
tylko nie wiem po co znowu Leviathan's Desire skoro było na Ominous Message Of Brutality
dawno się tak niczym nie jarałem :)
Heritage musze jeszcze odkopać z szafy z kasetami i se przypomnieć bo nie specjalnie mi sie podobała ;)
te reedycje chyba bez bonusów tym razem, troche szkoda
tylko nie wiem po co znowu Leviathan's Desire skoro było na Ominous Message Of Brutality