Czyli owo pchanie ma być wyznacznikiem każdej kolejnej płyty zespołu DM znanego bardziej bądź mniej ?Olo pisze:Maria.. ale zadajmy sobie jedno pytanie - czy ta płyta na pewno pcha gatunek death metal w nowe rejony?
UNLEASHED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: UNLEASHED
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Block69
- zahartowany metalizator
Stefan, niy widzis, że to ironia je ?black_lava pisze:Czyli owo pchanie ma być wyznacznikiem każdej kolejnej płyty zespołu DM znanego bardziej bądź mniej ?Olo pisze:Maria.. ale zadajmy sobie jedno pytanie - czy ta płyta na pewno pcha gatunek death metal w nowe rejony?
PENIS METAL
- kocurejro
- postuje jak opętany!
ni chuja nie pcha, ale kogo to obchodzi skoro to swietny album ?Olo pisze:Maria.. ale zadajmy sobie jedno pytanie - czy ta płyta na pewno pcha gatunek death metal w nowe rejony? ;)

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
są tacy, dla których "nie pcha = gówno"kocurejro pisze:ni chuja nie pcha, ale kogo to obchodzi skoro to swietny album ?Olo pisze:Maria.. ale zadajmy sobie jedno pytanie - czy ta płyta na pewno pcha gatunek death metal w nowe rejony?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
śmieszny jest ten nowy album.co za liryki,matko boska,jak można pisać takie głupoty i wciskać to ludziom.poza tym pykające nie wiadomo co z chujowym brzmieniem a nie death metal.
- kocurejro
- postuje jak opętany!
- kocurejro
- postuje jak opętany!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
pierwszy raz słyszysz Unleashed? pytam serio...vulture pisze:śmieszny jest ten nowy album.co za liryki,matko boska,jak można pisać takie głupoty i wciskać to ludziom.poza tym pykające nie wiadomo co z chujowym brzmieniem a nie death metal.
- Adrian696
też mi się takie pytanie cisnęło na usta... znaczy się na klawiaturę...Olo pisze:pierwszy raz słyszysz Unleashed? pytam serio...vulture pisze:śmieszny jest ten nowy album.co za liryki,matko boska,jak można pisać takie głupoty i wciskać to ludziom.poza tym pykające nie wiadomo co z chujowym brzmieniem a nie death metal.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Miodek fikający na trampolinie i równocześnie wykładający stronę bierną czasowników przechodnich byłby hitem!
kwestia oczekiwań.tak.nie chadzam do cyrku.stąd pewnie mamy odmienne zdanie
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
toć żem nie łogarnoł tej jironi.Block69 pisze:Stefan, niy widzis, że to ironia je ?black_lava pisze:Czyli owo pchanie ma być wyznacznikiem każdej kolejnej płyty zespołu DM znanego bardziej bądź mniej ?Olo pisze:Maria.. ale zadajmy sobie jedno pytanie - czy ta płyta na pewno pcha gatunek death metal w nowe rejony?
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- sveneld
- zaczyna szaleć
Jestem po kiilku pierwszych przesłuchaniach. Album jakiego oczekiwałem po Unleashed - z buta w ryło i bez zbędnego kombinowania. Może oczko niżej niż SA, ale i tak słucha się świetnie. W sumie brak słabego kawałaka, na plus wyróżniają się tytułowy, Black Horizon, Marching off to war i Warriors of Midgard. Jedyny minus to sołówki, jest ich trochę za dużo i zbyt melodyjne. Ale w porównaniu do kupy jaką pan Santolla przyprawił ostatnie płyty Deicide i Obituary to i tak mistrzostwo świata.
Tekstów się nie czepiam, typowy Johny, Nobla w dziedzinie literatury raczej nie dostanie, ot średnia deathowa.
Jak dla mnie na razie płyta roku, ale w kolejce do odsłuchu czeka HoB ( przyszły w tej samej paczce), no i zobaczymy co pokażą Bolt Thrower i Morbid Angel.
Tekstów się nie czepiam, typowy Johny, Nobla w dziedzinie literatury raczej nie dostanie, ot średnia deathowa.
Jak dla mnie na razie płyta roku, ale w kolejce do odsłuchu czeka HoB ( przyszły w tej samej paczce), no i zobaczymy co pokażą Bolt Thrower i Morbid Angel.
Only dead fish flows with the stream...
Unleashed nigdy nie osiągną poziomu Where No Life Dwells ale nowe dokonania bija na głowę takie syfy jak Victory i Warrior
- Scaarph
-
- postuje jak opętany!
Ja tam mam pierwsze dwie i koncertówkę i więcej od życia nie chcę. Starczy. Zamiast słuchać czegokolwiek, co nagrali później lepiej walnąć sobie "Where No Life Dwells".
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
"Victory" nie było takie złe...wolf pisze:Unleashed nigdy nie osiągną poziomu Where No Life Dwells ale nowe dokonania bija na głowę takie syfy jak Victory i Warrior
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- pilgrim
- świeżak
Nowy album rewelacja. Kapitalnie zagrany death metal, a do tego ten kapitalny wikiński klimat. Zaryzykowałbym stwierdzenie, że to najlepszy album Hedlunda i spółki od czasu "Across the Open Sea".
Hammer battalion... Unleashed! kurwaaaa!
Hammer battalion... Unleashed! kurwaaaa!