TOXIC HOLOCAUST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TOXIC HOLOCAUST
Żaden rare. Po prostu o jakieś 15 zł taniej niż u mysticów i innych. Poza tym to jedna z lepszych płyt, jaką spłodziła ta cała retro fala i kto jej nie ma ten przegrywa życie i wszystko :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
no fakt, zajebista jest
retro owszem, ale nie wrzucajmy TH do jednego wora z neosofixami.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
właśnie - sytuacja analogiczna z DEKAPITATORDCI Hunt pisze:retro owszem, ale nie wrzucajmy TH do jednego wora z neosofixami.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
Czyli pewnie będzie to wznowienie "Toxic Thrash Metal".To clear up a bit of confusions "From the Ashes of Nuclear Destruction" that is coming in April is NOT the new Toxic record. It is a compilation of all our rare 7", demos and unreleased stuff. The new TH record will be out later in the year. As for the logo situation....we never stopped using the old logo so quit getting your panties in a bunch about it.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29 października - Relapse Rec.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
Jakoś wyjątkowo chuj mnie to obchodzi i chyba nie będę w tym odosobniony.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na forum gdzie Korn ma 16 stron wpisów na pewno nie będziesz odosobniony. Ja chętnie posłucham nowej płyty zwłaszcza, że "Conjure and Command" to kawał dobrej roboty.Lykantrop pisze:Jakoś wyjątkowo chuj mnie to obchodzi i chyba nie będę w tym odosobniony.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
Nie wiem, akurat Korn mnie zupełnie nie interesuje, a Toxic Holocaust właśnie na "Conjure..." mnie z lekka zawiódł. Nie sromotnie, ale jakoś tak przemiana Joela z pijanego punka w uczesanego metalowca to nie to czego się spodziewałem. Ale 1 i 3 album oraz parę EP po dziś dzień wielbię. Taki crust/ punk/ thrash/ black, czysta chamówa i regres maksymalny - miodzio!
- Drone
- Plastek
- Kontakt:
To zupełnie tak jak ty.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Nie, pierwsze dwie płyty są bdb:-)))Drone pisze:Od początku to była wydmuszka.
-
znam tylko An Overdose of Death... dobre nakurwianie, ale jakoś do tego nie wracam. sam nie wiem czemu
To posłuchaj Hell On Earth, naprawdę zajebista płyta.Heretyk pisze:znam tylko An Overdose of Death... dobre nakurwianie, ale jakoś do tego nie wracam. sam nie wiem czemu
- Lykantrop
Akurat ta płyta nie wyszła blondasowi do końca. Przede wszystkim polecam "Evil Never Dies". Jak to, to się ukazało beret miałem zryty przed dłuuugi czas.Heretyk pisze:znam tylko An Overdose of Death... dobre nakurwianie, ale jakoś do tego nie wracam. sam nie wiem czemu
-
ok, będę miał na uwadze
- Nerwowy
Jak nie, jak tak ;). Niezłe hity są na niej.Lykantrop pisze:Akurat ta płyta nie wyszła blondasowi do końca. Przede wszystkim "Evil Never Dies".Heretyk pisze:znam tylko An Overdose of Death... dobre nakurwianie, ale jakoś do tego nie wracam. sam nie wiem czemu
Potem nie grali już ani tak chamsko, ani przebojowo...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Tę właśnie miałem i sprzedałem bez żalu. Dla mnie to jest papierowe granie. Wiem, wracamy do tego po raz siedemnasty, ale może kogoś uratuję :)DCI Hunt pisze:To posłuchaj Hell On Earth, naprawdę zajebista płyta.Heretyk pisze:znam tylko An Overdose of Death... dobre nakurwianie, ale jakoś do tego nie wracam. sam nie wiem czemu
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Lykantrop
Krótka zajawka tego co będzie.
- Mental
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
4.X
4.X
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are