SUMMONING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Re: SUMMONING
Bo kultura/zasady to podstawa człowieczeństwa jako tako ogólnie rozumianego. Nie mieszajmy kobiet do tego. Kobieta zawsze będzie najlepszym przyjacielem człowieka.
- Edinazzu
+ 1.KreatoR pisze: Kobieta zawsze będzie najlepszym przyjacielem człowieka.
Lub jak kto woli ogniwo łączące małpę z człowiekiem ;-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Zawsze kochałem i kocham swoją Żonę i jeżeli mozna mi zarzucić uczucie pogardy to właśnie w takim momencie...^^^^
- KreatoR
Trzy/Po/Trzy
Chybaś aluzij nie zrozumion. Wim że pora słuszna, alem zawsze intelekta Twojego wysokom cenił...
Chybaś aluzij nie zrozumion. Wim że pora słuszna, alem zawsze intelekta Twojego wysokom cenił...
- Edinazzu
To już nawet na to forum dotarło "polityczna poprawność" ;-) To gdzie ja teraz "Szowinistyczna świnia" będę się realizował
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Obczaj Nightwish, podobnie rozkurwia na atomy. Tez taka romantyczna nuta.Only_True_Believers pisze:Ta ostatnia płyta jest doskonała, kawałek III Mirdautas Vras to MEGA TOTAL . Słuchany głośno na dobrym sprzęcie rozkurwia na atomy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
I kolejny temat rozjebany. Jakieś rysunki, wycieczki osobiste, podjazdy, a taki świetny zespół był.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
kiedyś, w innych czasach, to faktycznie był bardzo fajny zespół. teraz wszystko i wszyscy poszli naprzód, do miast się poprzeprowadzali, a summoning został w swojej wiosce i wszyscy się zeń śmieją :)
lubię takie rzeczy. nie słyszałem tego milion lat i nie wiem nawet, czy wciąż mi się to podoba, nie wspominając już o tym, że nie mam pojęcia, czy wciąż istnieją, i jeśli tak - co grają, ale to chyba wzorowy przykład kapeli, która należy do swoich czasów i bez nich nie istnieje. tyle tylko, że ja akurat potrafię - i lubię - posłuchać czegoś takiego w oderwaniu, po latach, bez jakiegoś specjalnego zażenowania. może któregoś dnia zrobię sobie z summoning maraton i poprzypominam sobie te ich materiały, fajny klimat miały kiedyś.
lubię takie rzeczy. nie słyszałem tego milion lat i nie wiem nawet, czy wciąż mi się to podoba, nie wspominając już o tym, że nie mam pojęcia, czy wciąż istnieją, i jeśli tak - co grają, ale to chyba wzorowy przykład kapeli, która należy do swoich czasów i bez nich nie istnieje. tyle tylko, że ja akurat potrafię - i lubię - posłuchać czegoś takiego w oderwaniu, po latach, bez jakiegoś specjalnego zażenowania. może któregoś dnia zrobię sobie z summoning maraton i poprzypominam sobie te ich materiały, fajny klimat miały kiedyś.
Lubię wciąż puścić sobie "Khazad Dum" wieczorem i podumać z fajką nad losem Gandalfa.
- witchfinder
Doskonałe podsumowanie.Scaarph pisze:kiedyś, w innych czasach, to faktycznie był bardzo fajny zespół. teraz wszystko i wszyscy poszli naprzód, do miast się poprzeprowadzali, a summoning został w swojej wiosce i wszyscy się zeń śmieją :)
Też dość dawno nie słuchałem - ostatnio właśnie gdzieś przy premierze Oath Bound, ale nawet te zajebiście podniosłe kawałki z nowych płyt (np. Land of the Dead) mają swój specyficzny urok ;)
Wieś tańczy i śpiewa na buraczanych polach, ale to nie szkodzi, bo umiarkowana chłopomania jest ok :D
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Chyba nie doszedłeś do wokalu...maciek z klanu pisze:Obczaj Nightwish, podobnie rozkurwia na atomy. Tez taka romantyczna nuta.Only_True_Believers pisze:Ta ostatnia płyta jest doskonała, kawałek III Mirdautas Vras to MEGA TOTAL . Słuchany głośno na dobrym sprzęcie rozkurwia na atomy.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Nie, po prostu teraz w poważnym towarzystwie nie wypada się przyznawać do słuchania Summoning, to byłoby faux pas.
- mrwth
- zaczyna szaleć
Młodzieżowa fascynacja śmiercią jest na swój sposób zabawna, bez względu na to czy popatrzymy na nią przez pryzmat elfów, orków, szatana, zombie, leśnego runa czy pirackich okrętów. Jednych śmieszą doklejane elfie uszy, drugich malowane paznokcie, trzecich farbki na twarzy czy śmieszne wdzianka. Poziom wioski jest tu względną sprawą : )
-= Pasażer Balonu =-
- KreatoR
I pisze to ten, który miał swój wkład w to co teraz krytykuje, a przy okazji wkleja Atheist w temacie o Death ;)535 pisze:I kolejny temat rozjebany. Jakieś rysunki, wycieczki osobiste, podjazdy, a taki świetny zespół był.
Trudno mi się odnieść do późnego Summoning inaczej niż "ale po co"? Choć mieli swój pomysł i treść, to jednak zwyciężyła nad nimi forma...
- maciek z klanu
Nieee, bo pierwsze plyty sa ok. :)Karkasonne pisze:Nie, po prostu teraz w poważnym towarzystwie nie wypada się przyznawać do słuchania Summoning, to byłoby faux pas.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Dziwnym nie jest.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
SUMMONING - The Demon Tapes... DoCD
Disc 1:
1. The Summoning (Verse III-VI The Infernal Cabbala)
2. Tales from the Northern Forest
3. Upon the Viking Stallion
4. Dark Age
5. In the Name of the Holy Penis (God)
6. Nordlichter
7. Jesus
8. As I Kneel Before the Northstar
9. Your Wish Is My Command
10. The Lords Prayer
11. Satans Realm
Disc 2:
1. And I Softy Kissed My Sword
2. Raising with the Winterfrost
3. To Ride the Paths of Legions Unknown
4. The Valley Of The Fallen Kingdom
5. The Lord from the Shadowrealm
6. Where Darkness is as Light
7. Der Sieben Tore Schlüssel
8. Soul Wandering
9. Lugburz
10. Morthond
The songs were taken from the demo period of Summoning, in the years 1993/1994.
All songs were remastered in 2012.

Disc 1:
1. The Summoning (Verse III-VI The Infernal Cabbala)
2. Tales from the Northern Forest
3. Upon the Viking Stallion
4. Dark Age
5. In the Name of the Holy Penis (God)
6. Nordlichter
7. Jesus
8. As I Kneel Before the Northstar
9. Your Wish Is My Command
10. The Lords Prayer
11. Satans Realm
Disc 2:
1. And I Softy Kissed My Sword
2. Raising with the Winterfrost
3. To Ride the Paths of Legions Unknown
4. The Valley Of The Fallen Kingdom
5. The Lord from the Shadowrealm
6. Where Darkness is as Light
7. Der Sieben Tore Schlüssel
8. Soul Wandering
9. Lugburz
10. Morthond
The songs were taken from the demo period of Summoning, in the years 1993/1994.
All songs were remastered in 2012.

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Morph
- Kontakt:
Longin - Ty zakładałeś ten temat :D :D :D?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- longinus696
- zahartowany metalizator
A skądże znowu. Po prostu parę osób odeszło z forum kasując swoje konta. Posty zniknęły i jako założyciel tematu pojawia się autor następnej wypowiedzi w kolejności. :)
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;