SEPTIC FLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
Czy Revolution Dna to dobry album? nie miałem sposobności aby sie z nim zapoznać.
będe wdzieczny za jakieś wskazówki.jak znajdujecie go na tle pozostałych wydawnictw zespołu?jakieś punkty odniesienia żebym miał o tym materiale jakies mgliste wyobrazenie?
Przymierzam sie do kupna limitowanej edycji tegoż wydawnictwa i chciałbym zasięgnac opinii.
będe wdzieczny za jakieś wskazówki.jak znajdujecie go na tle pozostałych wydawnictw zespołu?jakieś punkty odniesienia żebym miał o tym materiale jakies mgliste wyobrazenie?
Przymierzam sie do kupna limitowanej edycji tegoż wydawnictwa i chciałbym zasięgnac opinii.
moim zdaniem najsłabszy w całej dyskografiiVvi sect (in) pisze:Czy Revolution Dna to dobry album? nie miałem sposobności aby sie z nim zapoznać.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
w takim razie nasuwa sie skojarzenie z "Revolution DNA" czyli najbardziej "wokalnym"albumem potomków Zeusa. Jeszcze nie słyszałem ,ale napewno wczesnie czy poźniej dorwęMol pisze:Hmmm, jest po prostu inny, troche mniej deathmetalowy, wiecej czystych wokali.
Chociaz dla mnie rownie interesujacy co reszta.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Belfegorek
- rozkręca się
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie zaliczam przesłuchanie numero uno. Czuję, że na tym się nie skończy. Bardzo podoba mi się zróznicowanie tego albumu, są momenty naprawdę mocnej, brutalnej jazdy, są i chwile nieco bardziej klimatyczne, są też i krotkie wtręty jazzowe (We the Gods). Wszystko jednak podane ze smakiem w polewie greckiej-wiesz, że ta Komunia mogła wyjść tylko spod jednej ręki. Porównań z poprzednimi albumami nie będzie. To wciąż Septic Flesh (pisany oddzielnie) w nowej odsłonie w której sprawdza się znakomicie.
Warto.
Warto.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt: