TYPE O NEGATIVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
Monster Magnet to w moim mniemaniu kaszana jak sie patrzy a jak widze takich pierdolonych frajerów jak lider tejze formacji to zbiera mnie na wymioty.Gówniana muzyka pełna gównianych treści.dla mnie nie ma tam NIC.zespól którego mogłoby niebyć.co nie znaczy że zaraz powiem komuś że ma zjebany gust(jak to niektórzy mają tutaj w zwyczaju).wbrew pozorom,szanuje fakt, że komuś może sie to podobać.wszak każdy szuka ,oczekuje od muzyki czegoś innego.. [/quote]
już się tak nie pluj, bo sobie flanelę zamoczysz i jeszcze się zbyt czysta zrobi.
Monster Magnet to w moim mniemaniu kaszana jak sie patrzy a jak widze takich pierdolonych frajerów jak lider tejze formacji to zbiera mnie na wymioty.Gówniana muzyka pełna gównianych treści.dla mnie nie ma tam NIC.zespól którego mogłoby niebyć.co nie znaczy że zaraz powiem komuś że ma zjebany gust(jak to niektórzy mają tutaj w zwyczaju).wbrew pozorom,szanuje fakt, że komuś może sie to podobać.wszak każdy szuka ,oczekuje od muzyki czegoś innego.. [/quote]
już się tak nie pluj, bo sobie flanelę zamoczysz i jeszcze się zbyt czysta zrobi.
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Type O Negative
Ach deblut to bylo to, arcygenialna plyta, jedna z moich ulubionych do dzisiaj, Origin OF The Feces tez fajna ale dalej szkoda gadac, jebane gowno dla pierdolonych, pryszczatych gotow z Bolkowa, szkoda , ze nie chca wrocic w tamte rejony tylko pitola te smutne gowna, a Steele przeciez ma taki fajny wokal jak drze ryja.
woodpecker from space
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
ale Carnivore się za to reaktywowałTriceratops pisze:Ach deblut to bylo to, arcygenialna plyta, jedna z moich ulubionych do dzisiaj, Origin OF The Feces tez fajna ale dalej szkoda gadac, jebane gowno dla pierdolonych, pryszczatych gotow z Bolkowa, szkoda , ze nie chca wrocic w tamte rejony tylko pitola te smutne gowna, a Steele przeciez ma taki fajny wokal jak drze ryja.
In a world of compromise...some don't
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- empir
O kurwa 

Muszę sobie posłuchać debiutu, bo nie pamiętam z niego ani sekundy, a później, dzięki przebojom typu 'Black No 1', znienawidziłem ten zespół z całego serca i wrzuciłem do szuflady
.jebane gowno dla pierdolonych, pryszczatych gotow z Bolkowa
- Melepeta
- w mackach Zła
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
nic nie wiadomo oprócz tego, że everything dies
- Mol
Biorac pod uwage chociazby jego forme na ostatnim warszawskim koncercie, nie dziwie sie.
- Rattlehead
support music, not rumors
- Maleficio
- Kontakt:
i tak byl polskim zydem pewnieConflagrator pisze:Niech ginie...
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
był żydowsko-rosyjskim agentem udającym katolika z polski (oficjalne info z tweetera)