NINE INCH NAILS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: NINE INCH NAILS
nie oczekuję od NIN niczego naprawdę dobrego, więc nie mam na co czekać. kocham ten projekt, ale nie oszukujmy się, Trent już niczego ponadprzeciętnego nie stworzy.
- Zenek
A właśnie może tym razem przywali porządnie, te wszystkie przygody z muzyką filmową (w której to szło Trentowi bardzo dobrze), projekt z żonką...to wszystko mogło dać mu trochę nowych inspiracji i głodu twórczego, poczekamy, zobaczymy

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no tak, na pewno posłucham nowej płyty, po prostu nie nastawiam sie na nic. niech mnie zaskoczy.
-
- postuje jak opętany!
No i jest nowy kawałek:
imho całkiem OK, rewolucji nie ma, ale buja fajnie.
imho całkiem OK, rewolucji nie ma, ale buja fajnie.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ładny
- harvestman
Nowe rzeczy, trochę to zbliżone do tego co robili na Year Zero, takie całkiem sympatyczne :)
- harvestman
Okładki nowej płyty, do każdego formatu inna.
standardowa cd
luksusowa :) cd
standardowa cyfrowa
luksusowa cyfrowa
winyl

- harvestman
Jest jeszcze krajowa, ze spierdoloną okładką :)
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
bonusowy dysk z remixami bardzo fajny. album przesłuchałem ze dwa razy dopiero.
- Hellion
- w mackach Zła
Moim zdaniem nowa płyta to najlepsze co zrobił Reznor od 8 lat, tj, od With Teeth, nie liczę soundtracków i HTDA (którego nie słyszałem), na dzień dzisiejszy album wchodzi mi bez popity, a muszę przyznać, że przy takim Year Zero męczyłem się długi czas, ale ostatecznie zaskoczył, The Slip natomiast nie mam ochoty słuchać, słaby jest to album.
Ostatnio zmieniony 28-08-2013, 21:35 przez Hellion, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skaut
No coś w ten deseń Reznor w końcu chyba odnalazł siebie, trochę mu te eksperymenty na "Welcome Oblivion" pomogły, bo tutaj więcej elektroniki jest niż gitar i w sumie całościowo wychodzi to więcej niż dobrze.Hellion pisze:Moim zdaniem nowa płyta to najlepsze co zrobił Reznor od 8 lat, tj, od With Teeth, nie liczę soundtracków i HTDA (którego nie słyszałem), na dzień dzisiejszy album wchodzi mi bez popity, a muszę przyznać, że przy takim Year Zero męczyłem się długi czas, ale ostatecznie zaskoczył.
Coś tam było! Człowiek!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Reznor nagrał jedną godną uwagi płytę, a mianowicie "Fragile". Reszta jest jak Areczka Gdynia, czyli kurwa, pizda, świnia.
- Hellion
- w mackach Zła
No właśnie dobrze, że idzie w elektronikę, bo najsłabszy na płycie jest najostrzejsze Everything, zresztą ostatni wściekły song NIN to You Know What You Are z WT
- Hellion
- w mackach Zła
wszystko przed Fragile jest lepsze od Fragile, które i tak jest świetną płytąramonoth pisze:Reznor nagrał jedną godną uwagi płytę, a mianowicie "Fragile". Reszta jest jak Areczka Gdynia, czyli kurwa, pizda, świnia.
- longinus696
- zahartowany metalizator
Dokładnie tak jest.Hellion pisze:wszystko przed Fragile jest lepsze od Fragile, które i tak jest świetną płytąramonoth pisze:Reznor nagrał jedną godną uwagi płytę, a mianowicie "Fragile". Reszta jest jak Areczka Gdynia, czyli kurwa, pizda, świnia.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
longinus696 pisze:Dokładnie tak jest.Hellion pisze:wszystko przed Fragile jest lepsze od Fragile, które i tak jest świetną płytąramonoth pisze:Reznor nagrał jedną godną uwagi płytę, a mianowicie "Fragile". Reszta jest jak Areczka Gdynia, czyli kurwa, pizda, świnia.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
a ja się tak zastanawiam, czy Reznor nagrał kiedyś słabą płyte?