NASUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: NASUM
Mieszko Talarczyk ....
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

było dvd a teraz będzie CD i inne starocie

Karol pisze
Nasum - Blasting Shit To Bits-The Final Show 2xLP / CD / CASSETTE
Coming December 22th 2022 on SELFMADEGOD RECORDS
The final NASUM show, held at Debaser Medis in Stockholm, Sweden October 6 2012 and previously released as the "Blasting Shit to Bits - The Final Show" DVD will now be released as a 2xLP, CD and CASSETTE on December 22 2022.
Pre-orders will start tomorrow Friday December 9 in SELFMADEGOD RECORDS webstore (Europe & North America)
The album is released in three different versions:
2xLP in transparent lime vinyl (limited 300 copies)
CD (limited 500 copies)
CASS (limited 100 copies)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- zaczyna szaleć
Czy w naszym pięknym kraju można gdzieś jeszcze kupić Shift i Grind Finale na CD? Wstyd się przyznać ale dopiero od wczoraj odkrywam geniusz tego zespołu, to co słyszałem do tej pory jest po prostu wspaniałe...
- DST
- rasowy masterfulowicz
Podłączam się do pytania, bo brakuje mi tylko "Shift" a bym wziął za jakieś sensowne pieniądze.thespectator pisze: ↑24-09-2023, 16:50Czy w naszym pięknym kraju można gdzieś jeszcze kupić Shift i Grind Finale na CD? Wstyd się przyznać ale dopiero od wczoraj odkrywam geniusz tego zespołu, to co słyszałem do tej pory jest po prostu wspaniałe...
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ciężko bedzie, chyba ino discogs, ebay zostają;
tu macie za stufke;
https://www.ebay.pl/itm/256147110701?ha ... R4D-p4PZYg
tu macie za stufke;
https://www.ebay.pl/itm/256147110701?ha ... R4D-p4PZYg
-
- zaczyna szaleć
Dzięki za linka, no właśnie jakieś powalone ceny... Mam nadzieję, że moze jakieś reedycje się pojawia za jakiś czas.
U mnie na razie rządzi Human 2.0, na szczęście ta akurat jest łatwo dostępna
U mnie na razie rządzi Human 2.0, na szczęście ta akurat jest łatwo dostępna