IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Azael69
- rozkręca się
Im dluzej jej slucham, tym bardziej ja lubie. Coraz cierzej sie oderwac. Jak zwykle okladka fajna calosc zajebista. Na plus oceniam wydanie Ep na dwoch nosnikach osobno muza Cd, osobno koncert DVD, minusem wydania koncertu jest jak zwykle brak Dolby i DTS ale to juz chyba norma. Koncert zas zajebisty.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Ale i tak "Harnessing..." się nie umywa do tej nowej. Wreszcie jakaś równa płyta Immolation, bo zaczynałem wątpić po tych ostatnich średniakach. [/quote]
Harnessing mialo slabe brzmienie, ale to jak dla mnie swietny album. Miala cholernie mocarne riffy - np. w Swarm of terror. Poza tym i tak wole ja od Unholy Cult.
Ale i tak "Harnessing..." się nie umywa do tej nowej. Wreszcie jakaś równa płyta Immolation, bo zaczynałem wątpić po tych ostatnich średniakach. [/quote]
Harnessing mialo slabe brzmienie, ale to jak dla mnie swietny album. Miala cholernie mocarne riffy - np. w Swarm of terror. Poza tym i tak wole ja od Unholy Cult.
this is a land of wolves now
- lucass
- weteran forumowych bitew
Moim faworytem byl zawsze "Failures..." ."Shadows..." kopie w ryj bezlitosnie za sprawa jak zwykle dobrych kompozycji ale rowniez chyba najlepszego brzmienia z wszystkich albumow Immolation. Ci skurwiele nie nagrali zlej plyty. Graja wytrwale charakterystyczny jedynie dla nich death metal - mozna powiedziec ze ten sam kotlet podany za kazdym razem w innej panierce, ktora zawsze smakuje troszke inaczej aczkolwiek zawsze zajebiscie.
Caly "Shadows..." mi imponuje ale "hiciorem" namber jeden jest " The weight of devotion" to chyba przez ten poczatkowy riff
Caly "Shadows..." mi imponuje ale "hiciorem" namber jeden jest " The weight of devotion" to chyba przez ten poczatkowy riff
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Azael69
- rozkręca się
Na http://www.myspace.com/immolationny pojawil sie nowy teledysk
Jak ze podobny do innych teledyskow zespolow metalowych
Jak ze podobny do innych teledyskow zespolow metalowych
- barthez669
- zaczyna szaleć
- TORTURER
- w mackach Zła
Nowa płyta jest świetna,na pewno lepsza od "harnessing..:.która tez była bardzo dobra,zreszta Immolation zawsze dawał radę,raz gorzej,raz lepiej,ale nigdy chujowo!A ich Magnum Opus,to według mnie "here in after",a ostatni kawałek z tej płyty'Christ's Cage" to jeden z najlepszych kawałków Death Metalu jakie powstały!
-
- w mackach Zła
-
- rasowy masterfulowicz
- ultravox
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz