no, dopracowali jednak starszą formułę, ale jakoś więcej w tym rock n'rollowego sznytu. Wyraźne echa Satyricon, właściwie tego starego. Nie jest źle jednym słowem, ale nadal kompletnie nie wiadomo czego się spodziewać.
1349
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
-
- postuje jak opętany!
Re: 1349
WOW. Mocarny ten kawałek zespołu z cyframi w nazwie. Wszędzie to DsO ale tutaj tak do 30 sekundy to jak żywo Katharsis:)
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
koło Katharsis to imho nawet nie leżało...
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- postuje jak opętany!
Od 30 sekundy nie.
-
- rasowy masterfulowicz
Nawet przez pierwsze 30 sekund nie miałem takiego skojarzenia.
- ryszard
- postuje jak opętany!
świetny ten nowy numer !
o ile poprzedni materiał mnie w ogóle nie przekonał, tak ten zwiastun daje podstawy do optymizmu przed premierą nowej płyty.
jeśli mają zamiar ewoluować właśnie w takim kierunku, to nie mam nic przeciwko.
jakoś się specjalnie nie napalałem na nową płytę 1349, jednak teraz z wielką chęcią po nią sięgnę.
inna sprawa, że to może być wyrwany z kontekstu utwór, a całość będzie się prezentować zupełnie inaczej. pozostaje czekać...
o ile poprzedni materiał mnie w ogóle nie przekonał, tak ten zwiastun daje podstawy do optymizmu przed premierą nowej płyty.
jeśli mają zamiar ewoluować właśnie w takim kierunku, to nie mam nic przeciwko.
jakoś się specjalnie nie napalałem na nową płytę 1349, jednak teraz z wielką chęcią po nią sięgnę.
inna sprawa, że to może być wyrwany z kontekstu utwór, a całość będzie się prezentować zupełnie inaczej. pozostaje czekać...
That's what she said !
-
- postuje jak opętany!
No dobra, zagalopowałem sięstreetcleaner pisze:Nawet przez pierwsze 30 sekund nie miałem takiego skojarzenia.

- Block69
- zahartowany metalizator
Nikt nic ten teges ?
Słucham dopiero drugi raz, ale czuje, że polubie sie z "Demonoir". Dużo napierdolu, ale w każdym numerze sporo sie dzieje a motyw z intrem przed każdym numerem też mi bardzo przypasił. Fajnie sie tego słucha.
Słucham dopiero drugi raz, ale czuje, że polubie sie z "Demonoir". Dużo napierdolu, ale w każdym numerze sporo sie dzieje a motyw z intrem przed każdym numerem też mi bardzo przypasił. Fajnie sie tego słucha.
PENIS METAL
- Nerwowy
Słychać, że muzycy 1349 czują się jednak zdecydowanie swobodniej w takim graniu niż robiąc to co zaprezentowali na poprzednim albumie, ale nowy krążek jakoś nie jest w stanie przyciągnąć mojej uwagi. To jest taki album "jeden z wielu" - niczym się nie wyróżnia praktycznie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Nerwowy
Ściągać zawsze warto żeby wyrobić sobie opinię a nie tylko kierować się tym co inni pisząAlsvartr pisze:To jak, warto ściagac czy nie?

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Moją uwagę przykuł głównie utwór tytułowy. Reszta jest taka...zwyczajna. Juz przy drugiej płycie nie bardzo mnie porywał ten ich sposób grania typu "nakurw nakurw nakurw blast blast blast". Liberation jest zajebiste głównie przez brzmienie, Poza Apokalipsą zaczyna lekko nudzic konia (jest troche za długa). Hellfire, to oprócz "Sculptor of Flesh" słabizna, a tej przedostatniej nie słyszałem.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
brzmienie mnie zniechęca. robiłem na razie dwie próby i dwa razy po kilku minutach mówiłem dość. zobaczymy. czekam na inne okoliczności przyrody.
bo 1349 miało od początku specyficzne brzmienie. Widzisz krokodylu Trozky ile ciekawych i dobrych tematów pozakładałem 
jestem hipopotamem który jest czujny i ma swój teren na który boją się wpływać ludzie i różne zwierzęta afrykańskie. Hipopotamy potrafią nawet wywrócić łudke z afrykańskimi ludżmi i próbować jeść tych ludzi otwierając paszczę.

jestem hipopotamem który jest czujny i ma swój teren na który boją się wpływać ludzie i różne zwierzęta afrykańskie. Hipopotamy potrafią nawet wywrócić łudke z afrykańskimi ludżmi i próbować jeść tych ludzi otwierając paszczę.