Kiedyś zrobię listę zajebistych płyt, które nie znalazły się na jego słynnych listach, mimo że miał do tych płyt dostęp.Jimmy Boyle pisze:Dokładnie. Nigdy nie pojmę tej "fascynacji Ryłkołakiem" wsi tam było od groma.
Children of Bodom
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Children of Bodom
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Po co? Zniszczysz mit. Komuś się świat zawali, inny odkryje swoje prawdziwe... Miej sumienie oszczędź bólu i cierpienia ;)
-
Już to chyba zrobiłem. Wystarczy sprawdzić ile na Ryłkowatowych listach jest Autopsy, Abscess, Morbid Angel czy Entombed.Jimmy Boyle pisze:Po co? Zniszczysz mit. Komuś się świat zawali, inny odkryje swoje prawdziwe... Miej sumienie oszczędź bólu i cierpienia ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Morfeo!!!!!!!!! Szkalują Twojego idola. Przybywaj jej spedalonej wysokości na pomoc! :-DDDDDpr0metheus pisze:Pedaliada rodem z mtv. Tylko soda kaustyczna zalatwi sprawe. Az sie wkurwilem. Ostatni raz goszcze w tym temacie.
all the monsters will break your heart
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Ty naprawdę nie masz co robić. Nie, nie pójdę z tobą na randkę, nie, nie spotkamy się na kawie. Przestań do mnie pisać gieju jeden.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Mistrz
- postuje jak opętany!
jeśli chodzi o COB to kiedyś słyszałem kawałki z jakiegoś albumu, a może nawet kilka albumów. Miałem ok. 13 lat, wgryzałem się w muzykę metalową i ktoś mi polecił właśnie ten zespół. Chyba ściągnąłem nawet dyskografię, ale wyjebałem to po przesłuchaniu kilku kawałków, bo nie dałem rady znieść tych klawiszy. Ogólnie z tego, co pamiętam, jest to zupełnie niesłuchalna pedaliada.
- nicram
Dokładnie jest tak jak pisze Mistrz. Morfeo jednak nadal się broni...:-D
- Morph
- Kontakt:
Gdzie się kurwa bronię tłuku jeden?
Give birth to something dead
- nicram
Udajesz nietęczowego, ale tęczowy jesteś. Zabolało? :-)))))))))))))
- Morph
- Kontakt:
- Harlequin
Hopaki, naprawde jest sens rozwodzić sie co jest tęczą a co Skittlesami ? :P
- Drone
Puszczał, puszczał. "Acts Of The Unspeakable" np. puszczał w chwili premiery. Nie wszystko jest na tych listach w internecie. Fakt, że czasem puszczał rzeczy, które z dzisiejszej perspektywy straciły na wartości, ale któż jest idealny? Czy to nie Ty czekasz na nową płytę CYNIC? :)Pacjent pisze:Już to chyba zrobiłem. Wystarczy sprawdzić ile na Ryłkowatowych listach jest Autopsy, Abscess, Morbid Angel czy Entombed.Jimmy Boyle pisze:Po co? Zniszczysz mit. Komuś się świat zawali, inny odkryje swoje prawdziwe... Miej sumienie oszczędź bólu i cierpienia ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
ależ oczywiście, że Autopsy wpuszczał. Mam nawet jeszcze gdziesik te audycje na taśmie.
support music, not rumors
Pytanie tylko, czy tak naprawdę rozumiał to co puszcza? Czy potrafiłby to wyrazić płynną angielszczyzną, unikając rusycyzmów i nie bojąc się dostać z liścia?. Czy wiadomo ile wtedy miał lat?
-
Nie no Panowie, przestańcie srać pod siebie. Wyraźnie piszę, że nie umieszczał płyt Autopsy na swoich listach 36, a czasem więcej (!) najlepszych płyt w danym roku, a skoro - jak podkreślacie - puszczał je i znał ich zawartość to czego tu jeszcze bronić?
PS. Kolego Drone, szanuję Was i być może kiedyś będę się śmiał ze swojego przywiązania do Cynic, ale naprawdę lubię ich muzykę i nie widzę w tym powodu do wstydu.
PS. Kolego Drone, szanuję Was i być może kiedyś będę się śmiał ze swojego przywiązania do Cynic, ale naprawdę lubię ich muzykę i nie widzę w tym powodu do wstydu.
- Drone
Będę szczery: debiut CYNIC mam, natomiast żadnej płyty CHILDREN OF BODOM nie mam :) Ryłkołak miał oczywiście pewne nietrafione strzały, ale generalnie jechał prawidłową ścieżką. Lubiłem go za to, że nie ulegał presji wielkich nazw, tylko równo promował rzeczy małe i duże. Dlatego był i DEFLESHED, i INVOCATOR, i AUTOPSY, ANAL CUNT, ale i taki DEATH. Tymaczesem reszta puszczających mocniejszą muzykę w radio lubowała się wręcz w oklepanych nazwach, które wszyscy i tak znali na wylot.Pacjent pisze:Nie no Panowie, przestańcie srać pod siebie. Wyraźnie piszę, że nie umieszczał płyt Autopsy na swoich listach 36, a czasem więcej (!) najlepszych płyt w danym roku, a skoro - jak podkreślacie - puszczał je i znał ich zawartość to czego tu jeszcze bronić?
- Lykantrop
Ty coś ćpiesz.nicram pisze:Udajesz nietęczowego, ale tęczowy jesteś. Zabolało? :-)))))))))))))
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Powiedzmy sobie szczerze, nikt przed i po nie prowadził takich audycji. Nie chodzi mi tu nawet o temat puszczanej muzyki.
support music, not rumors
- Drone
Oczywiście - to było unikalne. Swoją drogą dziś by go zdjęli po jednej audycji - pokazuje to, jak bardzo "spoprawnieliśmy". Wtedy też nie miał łatwo, ale jednak dało się utrzymywać przez jakiś czas tę konwencję.Rattlehead pisze:Powiedzmy sobie szczerze, nikt przed i po nie prowadził takich audycji. Nie chodzi mi tu nawet o temat puszczanej muzyki.