DYING FETUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DYING FETUS
Nowa piosenka bardzo fajna, bardzo rytmiczna, łatwo wpada w ucho. O produkcji sie nie wypowiem, mi tam pasuje, ale inaczej słychać z płyty, a inaczej w youtuba, więc z ostateczną ocena wstrzymam się do dnia, kiedy będę miał cd. Rewolucji nie słychać, płyta będzie mi sie wydawać bezpośrednią kontynuacja poprzedniej, której według mnie niczego nie brakuje. Pozytywnie.
- Mol
- zahartowany metalizator
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Grind tak, ale taka czcionka to obecnie domena deathcorowcow.Kraft pisze:Ale DF bazuje w dużej mierze na grindzie, także wszystko się zgadza.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ultravox
Też mnie bije po po oczach ta czcionka ;)
-
est
-
Nasum
Smakowite kąski;-) Szykuje się bardzo dobry materiał.
- Self
- rasowy masterfulowicz
No fajowe, ale ten werbel naprawdę brzmi jak gówno.
- Mol
-
Pacjent
Soczysty!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
est
Gdzieś już słyszałem ten tytuł. Kawałek... no cóż... Dajing Flejtuch kurwa!!!
-
Nasum
Dobry numer, ale dupy jakoś nie urywa. Ale płyta jako całość zapewne to uczyni - na co z niecierpliwością czekam.Mol pisze:mata kolejny nowy numer w calosci
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Właściwie zgoda, są fajne motywy, ale całość nie jest nadzwyczajna. Podejrzewam, że z całą płytą będzie tak jak z tym kawałkiem.
-
Nasum
Posłuchamy, zobaczymy.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Po znakomitym Destroy the Opposition wszystkie nastepne albumy Dying Fetus wydawaly mi sie nieciekawe. Nowa plyta to chyba koniec chudych lat, bo 3 udostepnione kawalki maja tyle groove i brzmia tak tlusto, ze nie przejde obok Reign Supreme obojetnie.
I AM MORBID
- Najprzewielebniejszy
słuchałem juz nowej plyty... dla mnie ich opus magnum było Killing on Adrenaline i nic sie w tej materii nie zmienilo.
Reign Supreme po prostu jest poprawnym albumem.
Reign Supreme po prostu jest poprawnym albumem.
-
Nasum
Killing on adrenaline urywa łeb przy samej dupie, gdyby tylko zechcieli mieć tak chropowate brzmienie jak na "Grotesque impalement" to chyba bym sie posrał ze szczęścia. Ale też twierdzę że to ich opus magnum, na najnowsze dzieło czekam i oczekuję że mną porządnie potarmosi.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Nie slyszalem w calosci zadnego albumu po Destroy the Opposition, bo nie porwaly mnie kawalki promujace te krazki i te ktore wygrzebalem na youtubie. Majac to na uwadze oraz ostatnie zakupowe wpadki przesluchalem Reign Supreme przed premiera. Jest dobrze. Brzmienie wykrecili pode mnie, ciezkie, jest naprawde grubo. Na nowej plycie nie pokazali niczego czego nie znam z Destroy the Oppostition, nagrali zgrabna powtorke ktora roi sie od lamiacych kark od machania bania riffow. Trzeba odlozyc piec dych do 19 czerwca.
I AM MORBID
- Chal-Chenet
- postuje jak opętany!
Jest bardzo dobrze. Podobuje się.
- Adrian696
przesłuchalem dwa kawałki i nie znlazłem nic dla siebie... a poczatkowe 15 sekund otwierajacego kawałka to jakis zarcik :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Karkasonne
Hmmm, nie znałem wcześniej, ale ta nowa płytka jest całkiem przyjemna w odbiorze, z kilkoma bardzo melodyjnymi momentami.