Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
A właśnie, to że nie lubisz nie zmienia faktu, że raptem kilka trzyma podobny poziom. A Spektr to całkiem inna bajka, nie mówiąc już o Arkhon Infaustus
COFFIN pisze:A właśnie, to że nie lubisz nie zmienia faktu, że raptem kilka trzyma podobny poziom. A Spektr to całkiem inna bajka, nie mówiąc już o Arkhon Infaustus
no wlasnie wole takie trojwymiarowe bajki, od plaskich, dwuwymiarowych reksiow ; )
posiadam tylko Timeless Reign, His Majesty oraz Skinning The Lambs. nadarza sie właśnie okazja do zakupienia pozostałych albumów tego zespołu. niech ktoś w miarę zorientowany w temacie mi napisze, czy warto, zwłaszcza że tanie to nie będzie. Dodam tylko, że trzema wymienionymi jestem zdruzgotany, ale chciałbym jednak wiedzieć, jak wygląda sprawa z pozostałymi płytami.
Widzisz, ze Svartsyn jest tak, że każda pozycja jest zajebista i trzyma poziom. "Bloodline" i "Destruction Of Man" ( które można dosyć tanio trafić ) goszczą u mnie w odtwarzaczu równie często, jak "Timeless Reign". Jedynka też ok, choć wiadomo, że im dalej, tym lepiej Sam naszukałem się dwóch pierwszych i też tanio raczej nie było Ale za to mam wszystkie pięć
Maria Konopnicka pisze:Od tygodnia słucham na zmianę Timeless Reign z ostatnim Funeral Mist i muszę przyznać, że chłopaki ze SVARTSYN nagrali jeden z nielicznych albumów black metalowych ostatnich lat, które nie brzmią przy Maranatha banalnie.
Agonia Records is proud to announce signing of Swedish Black Metal band SVARTSYN.
Their 6th full lenght album entitled Wrath Upon The Earth is currently under production in studio and will be recorded during the summer. More news about track list, release dates, new members and studio reports will be posted later on.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Uuuu, nieźle Carnal traci kapele, jak jeszcze spieprzy im Craft, to po nich Widzę na majspejsie, że zaszły też inne zmiany, zmienili logo itp. A skoro w lato nagrywają, to jest szansa że jesienią ukaże się ten album.