ANATHEMA - HINDSIGHT - 2008
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: ANATHEMA - HINDSIGHT - 2008
Eternity znudziła mnie okrutnie, Fine Day to Exit, słuchałem chyba najmniej... jakoś nie miałem serca, żeby dać jej więcej czasu
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
zabawna ta wasza dyskusja, bo piszecie, że ANathema gra fajną muzykę, tylko z metalem niewiele już mającą wspólnego, a ja to widzę dokładnie odwrotnie, to znaczy grają chujową muzykę do cna przesiąkniętą metalem. to jest właśnie idealny przykład na to, jak brzmi alternatywa grana przez głupich metaluchów, którzy nie znają się na alternatywie :D
- Mol
- zahartowany metalizator
- twoja_stara_trotzky
taki demont powinien powstać z tą okładką:
Głupi Polaku, jak nie masz argumentów w dyskusji z trocakiem, to użyj tego :D
Głupi Polaku, jak nie masz argumentów w dyskusji z trocakiem, to użyj tego :D
- Mol
-
No ja też jestem za tym żeby dojebali death metalem na modłę SDM/Autopsy a nie bawili się w jakieś alternatywy. W ogóle to mówił im ktoś, że nazwali płytę tak jak nazywa się polski serial?twoja_stara_trotzky pisze:zabawna ta wasza dyskusja, bo piszecie, że ANathema gra fajną muzykę, tylko z metalem niewiele już mającą wspólnego, a ja to widzę dokładnie odwrotnie, to znaczy grają chujową muzykę do cna przesiąkniętą metalem. to jest właśnie idealny przykład na to, jak brzmi alternatywa grana przez głupich metaluchów, którzy nie znają się na alternatywie :D
-
lol:Maria Konopnicka pisze:Anathema to zespół dla metalowców, którym wydaje się, ze słuchając tego zespołu są otwarci na muzykę i mają szerokie horyzonty.
Trocki, co ty mu zrobiłeś?:D:D:D
- Realista
- weteran forumowych bitew
Zły dotyk, boli przez całe życie. :)
- twoja_stara_trotzky
heh, Marian, you are doooomed
-
Widzisz, nawet nowy CC mu się nie podoba. A taki pogodny chłopak był.
- KreatoR
Jak dobrze, że zatrzymałem się na - nomen omen - "A Natural Distater". Dalej nie pójdę.
Hehehe! No właśnie miałem pisać, że parę postów wyżej napisałem coś podobnego do tego co napisał Trotzky. :)Realista pisze:Zły dotyk, boli przez całe życie.:)est pisze:lol:Maria Konopnicka pisze:Anathema to zespół dla metalowców, którym wydaje się, ze słuchając tego zespołu są otwarci na muzykę i mają szerokie horyzonty.
Trocki, co ty mu zrobiłeś?:D:D:D
Skoro Trotzky powtarza to co ja, to powód może być tylko jeden:

- twoja_stara_trotzky
heh, nie tylko pisze to co ja, ale i zaczyna pisać JAK JA :D
- zawlekacz
- w mackach Zła
Weather Systems, mimo, ze z metalem niewiele ma wspólnego - całkiem udany powrót. Dalej chwytają za serduszko.
nie ma to tamto
- Bloodcult
chuj z nową płytą, to jest news: https://www.burningshed.com/store/peace ... /261/3854/
- empir
dają radęzawlekacz pisze:Weather Systems, mimo, ze z metalem niewiele ma wspólnego - całkiem udany powrót. Dalej chwytają za serduszko.
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Jak dla mnie z kolei jeden zajebisty kawałek (The Beginning...), a reszta różnie - od dobrych po straszne smęty. Cóż, trzeba się w końcu pogodzić, że do poziomu "Judgement" już nie wrócą.
- Realista
A ja mam dokładnie odwrotnie, moim zdaniem to najlepszy materiał od czasów "Judgement".
-
- zaczyna szaleć
Co do tego, że jest to "alternatywa dla metaluchów", to zgoda, ale nie do końca rozumiem tezy jakoby to samo ich granie było metalem do cna przesiąknięte. Bo jeżeli mowa o wydawnictwach od "Silent...", to jest to mniej lub bardziej smutne plumkanie pod Floydów po prostu.twoja_stara_trotzky pisze:zabawna ta wasza dyskusja, bo piszecie, że ANathema gra fajną muzykę, tylko z metalem niewiele już mającą wspólnego, a ja to widzę dokładnie odwrotnie, to znaczy grają chujową muzykę do cna przesiąkniętą metalem. to jest właśnie idealny przykład na to, jak brzmi alternatywa grana przez głupich metaluchów, którzy nie znają się na alternatywie :D
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta