DEEDS OF FLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEEDS OF FLESH
zastanawia mnie jak będą brzmieć wokale - w sumie będą ryczeć trzy osoby więc miło by było gdyby były dość urozmaicone. W każdym razie czekam z niecierpliwością.
-
- rasowy masterfulowicz
lapcie linka do brzydkiej okladki nowej plyty:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=167804
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=167804
I AM MORBID
- ultravox
- zahartowany metalizator
- olo1972
- postuje jak opętany!
Sam obraz całkiem fajny,ale jako okładka nie przemawia do mnie.
- pr0metheus
-
Mi się podoba.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Okładka bardzo fajna, oby zawartość była jeszcze lepsza.
-
- w mackach Zła
Typowy defmetalowy bohomaz w sumie.
-
typowy typowy, ten motyw z - upraszczajac - wezem jest ostatnio dosc popularny, chocby na frontach Devourment czy Severed Savior
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
No przecież daleko nie trzeba szukać- prosta kontynuacja motywów z poprzedniej płyty.
Klimat okładki kojarzy mi się jeszcze z bohomazem z ostatniego Brain Drill.
Klimat okładki kojarzy mi się jeszcze z bohomazem z ostatniego Brain Drill.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
-
Dodatkowo nasuwa skojarzenia do obrazów, które pojawiły się na okładkach Internal Suffering.byrgh pisze:typowy typowy, ten motyw z - upraszczajac - wezem jest ostatnio dosc popularny, chocby na frontach Devourment czy Severed Savior
-
- rasowy masterfulowicz
budują napięcieDeeds of Flesh pisze: Deeds of Flesh "Portals to Canaan" official world wide street date announced this week!!
I AM MORBID
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Z fb:
"OK people, official street date for Deeds of Flesh "Portals to Canaan" is January 29th, 2013. Good way to kick off the new year!!"
Zajebiście :(
"OK people, official street date for Deeds of Flesh "Portals to Canaan" is January 29th, 2013. Good way to kick off the new year!!"
Zajebiście :(
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
-
W końcu podali konkretną datę.
-
Słucham sobie właśnie kolejno płyt Deeds i ostatnią która mną tak poważnie sponiewierała jest "Crown of souls", od brzmienia, które mimo że czytelne to jest nadal jakieś takie barbarzyńskie, poprzez zwierzęce wokale, a w końcu same kompozycje, które kipią pomysłami, biczują swoja brutalnością okładając bez litości tych odważnych , którzy włożyli płytę do odtwarzacza. Ostatnia, mimo że dobra, to jednak zbyt wypieszczona, a nie tego oczekuje od tych brutalizerów. Ma być chamsko, ciężko, szybko i mocno, z brzmieniem, które wyłamie stawy w łokciach i rzepki w kolanach, to ma być płyta która pokaże kto rozdaje karty w nowym wcieleniu amerykańskiego brutal death metalu.
- Aron
- postuje jak opętany!
Aż do Reduced To Ashes włącznie, idealnie trafiali w moje oczekiwania. Mam nadzieję że na nadchodzącej płycie pozbędą się niepotrzebnego kombinatorstwa i uderzą prosto i konkretnie tak jak dawniej to bywało.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- rasowy masterfulowicz
Zapomnij. Ma być w stylu Of What's To Come. Mi się podobają wszystkie płyty. W sprawie brutalnego napierdolu zrobili już tyle, że ucieszyłem się, że na ostatniej poszli w inną stronę. Techniczne, pokombinowane ale dobrego nakurwu nie zabrakło. Mam nadzieję, że na przykladzie Portals to Canaan pokażą, że nie wszystko w takiej muzyce zostało zrobione i że przeskoczą poprzedniczkę.
I AM MORBID
-
To że udowodnią iż w takiej muzyce nie wszystko zostało jeszcze nagrane, to pewne. Niechaj tylko okraszą to bardziej mięsistym brzmieniem, chociażby tym z "Crowns...". Być może to właśnie problem ostatniej płyty - podoba mi się, ale czegoś mi tam brakuje. Nie ma tej dzikości, tego zezwierzęcenia, wszystko jest takie wyczyszczone, sterylne. Chyba że trzeba podkręcić gałkę Volume bardziej.
- Aron
- postuje jak opętany!
No cóż, myślałem że przynajmniej oni dadzą sobie spokój z konkurowaniem z Origin na temat tego ile to riffów, zawijańców, zmian tempa i piszczących solówek da się upchnąć w jednym utworze.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- rasowy masterfulowicz
Wszyscy przegrali w tej konkurencji z Brain Drill
chłopaki przedobrzyli. Ciężko mi tego słuchać.
chłopaki przedobrzyli. Ciężko mi tego słuchać.
I AM MORBID