CORPUS CHRISTII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CORPUS CHRISTII
Corpus Christii w calosci to przereklamowane gowno.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
Lubię to.maciek z klanu pisze:Corpus Christii w calosci to przereklamowane gowno.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Widzisz, tylko sam czyjes opinie, czyjes zdanie systematycznie wulgarnie negujesz, a to zmienia postac rzeczy, wiec, używając Twojego języka, albo przestaniesz insynuowac w podtekstach, ze zdanie odmienne Twojemu jest gowno warte, albo pożegnamy się ku uciesze kilku uzytkownikow. Bądzmy szczerzy, nie jestes alfa i omega, a na pewno juz nie tutaj. Jest paru duzo bardziej zorientowanych w muzyce uzytkownikow.Drone pisze:Chciałbym jeszcze raz wyłożyć swój punkt widzenia. Jeżeli ja piszę o ostatnim GRAND MAGUS, że jest to gówno, to stwierdzam FAKT OBIEKTYWNY. Jeżeli piszę, że nie lubię "Spheres" PESTILENCE, to ogłaszam SUBIEKTYWNE ODCZUCIE. Jeżeli boroowa pisze, że ostatni krążek CC nadaje się do tego, by na niego nasrać, to też ogłasza SUBIEKTYWNE ODCZUCIE, nieprzystające jednak do OBIEKTYWNEJ oceny tego zupełnie przyzwoitego krążka. Nie podoba mi się forma, w jakiej to robi - mógł napisać, że nie lubi tej płyty, tak samo jak ja piszę o "Spheres". W życiu nie przyszłoby mi do głowy nazwać "Spheres" gównem - to byłaby impertynencja i zarozumialstwo :)
Jesli ponownie polecisz z chamskimi postami, a potem elegancko je wyedytujesz, ja wyedytuje Twoj profil na forum. :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Plastek
- Kontakt:
Ja jebie, przy tobie gościu nawet Wszebąd czy niegdyś sławny Orias wysiadają,
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Najprzewielebniejszy
Raczej to Waść się obraził. Ja prowadzę moderację wyrywkowo, a nie wg widzimisię. Twój edytowany post to przejaw chamstwa i uważasz, że niesłusznie się do niego przyczepiłem?Drone pisze:O, jaśnie pan się obraził - zamiast wprowadzić normalną moderację, to czepiasz się wg swojego widzimisię. Jeżeli tak stawiasz sprawę, to spraw sobie przyjemność od razu (i pewnie kilku użytkownikom, w imieniu których jako trybun ludowy przemawiasz), usuń moje konto i posty.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- boroowa
Ponieważ sprawa dotyczy mojej zajebistej osoby, pozwolę sobie na parę słów komentarza. Generalnie ch*j mnie obchodzi, co myśli o mnie jakiś forumowy knyp, jego przedszkolne inwektywy spływają po mnie jak woda po gęsi. Jest tylko jedno ale: jak już musi z siebie wyrzucić frustrację (bo np. żona nie dała dupy wieczorem) to niech pokaże, że ma cohones i nie edytuje posta. A tak Drone zachował się jak pryszczaty kujon, co chcąc zaimponować rówieśnikom na przerwie napisał na tablicy "Pani od bioli to pizda" a potem, 5 sekund przed dzwonkiem, wślizgnął się do klasy i ładnie wszystko starł.
Z litości pominę wytyczne, co można pisać o zespole/płycie, a czego nie można, z uwagi na ewentualność wykazania się "brakiem szacunku do czyjejś twórczości".
Z litości pominę wytyczne, co można pisać o zespole/płycie, a czego nie można, z uwagi na ewentualność wykazania się "brakiem szacunku do czyjejś twórczości".
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
ho ho, widzę, że tu rzeczywiście wesoło się zrobiło :) Po Marii Konopnickiej na banicję został skazany Drone :) Zwroty akcji jak serialach brazylijskich. Kogo następnego znienawidzi masterfulowa społeczność? Czy Drone wróci na forum pod innym nickiem? Czy Ironmil zmieni nicka na Maria Konopnicka i będzie pisał wnikliwe analizy muzyki Laibachu i recenzje płyt Gamma Ray? Czy Maleficio zacznie sprzedawać bootlegi Blasphemy? NA te inne pytania odpowiemy już w następnym odcinku :)
- evildead
hehe niejedno forum już zwiedziłem - ale AŻ TAKI melodramat pierwszy raz widzę
jak dzieci, normalnie jak dzieci ;)))
jak dzieci, normalnie jak dzieci ;)))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
Wróć za jakiś czas pod nickiem IRONCIEJ. :)Drone pisze:usuń moje konto i posty.
-
- mistrz forumowej ceremonii

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Załóżcie sobie forumowy fight club. Wyżyjecie się wszyscy i nie będziecie się napinać na forum :)
-
dałbym gifa z majkelem dżeksonem i popcornem ale nie mam pod ręką :D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
Vitriol pisze:dałbym gifa z majkelem dżeksonem i popcornem ale nie mam pod ręką :D

prosze ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A panicz Adrian gdzie się podziewał jak go nie było na forumiku?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
obserwowałem was i knułem ;)manieczki pisze:A panicz Adrian gdzie się podziewał jak go nie było na forumiku?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Ja go zawsze na swój sposób lubiłem, nawet gdy pisałem, że jest 13-letnim pryszczatym onanistą :) Lekko mnie tylko irytował na siłę powracając do tego kim jestem i czym zajmuję się poza forum. Było by ok, gdyby sam trochę o sobie napisał :) A że nie chciał to już na zawsze zostanie kierowcą Żuka i właścicielem budki z łuskanym bobem na praskiej giełdzie spożywczej :)
-
- rasowy masterfulowicz