też poproszę. Ostatnia płyta znakomita, a tutaj już okładka to prawdziwa sztuka ;]streetcleaner pisze:ano, będzie jeszcze coverek DONOVAN
trafiony zatopiony, jak ktoś ma przedpremierowego ripa to bardzo proszę wysłać mi na pw :)
MONSTER MAGNET
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re:
+1Skaut pisze:też poproszę. Ostatnia płyta znakomita, a tutaj już okładka to prawdziwa sztuka ;]streetcleaner pisze:ano, będzie jeszcze coverek DONOVAN
trafiony zatopiony, jak ktoś ma przedpremierowego ripa to bardzo proszę wysłać mi na pw :)
-
- w mackach Zła
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Re: MONSTER MAGNET
Nie zachwyca niestety. :-/
- harvestman
Wręcz przeciwnie, zachęca i to bardzo.
- harvestman
- Hellion
- w mackach Zła
Na nic tak bardzo już w tym roku nie czekam jak na nowych magnetów, ten song, to tylko potwierdzenie tego, że płyta będzie petardą!
- lucass
- [S.]
- zaczyna szaleć
drugi kawałek bardzo konkretny.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- harvestman
+1, czuję dokładnie to samo :)Hellion pisze:Na nic tak bardzo już w tym roku nie czekam jak na nowych magnetów, ten song, to tylko potwierdzenie tego, że płyta będzie petardą!
- Lykantrop
+1Hellion pisze:Na nic tak bardzo już w tym roku nie czekam jak na nowych magnetów, ten song, to tylko potwierdzenie tego, że płyta będzie petardą!
Ostatnia ich płyta okazała się najlepszą w ich dyskografii, więc liczę, że formę i dobrą passę utrzymali. Właściwie to po tym kawałku co słyszałem jestem spokojny o to :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
“Last Patrol is a return to our roots in terms of vibe and recording style," says singer Dave Wyndorf. "It’s full-on psychedelic space-rock with a 60’s garage feel, recorded almost exclusively with vintage guitars, amps and effects in our hometown of Red Bank, NJ."
Pytań brak.
Pytań brak.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
tak więc postanowione: Satyricon zdetronizowany, płytą roku roztaje nowy Monster Magnet !
-
- w mackach Zła
czyżby najlepsza płyta od czasu debiutu?Nerwowy pisze:“Last Patrol is a return to our roots in terms of vibe and recording style," says singer Dave Wyndorf. "It’s full-on psychedelic space-rock with a 60’s garage feel, recorded almost exclusively with vintage guitars, amps and effects in our hometown of Red Bank, NJ."
Pytań brak.
-
bez jajLykantrop pisze:
Ostatnia ich płyta okazała się najlepszą w ich dyskografii, więc liczę, że formę i dobrą passę utrzymali.
- Lykantrop
Poważny byłem. Już pisałem nie raz, że Wyndorf to wyjątek od reguły - rzucił dragi i nagrał dzieło życia :)Heretyk pisze:bez jajLykantrop pisze:
Ostatnia ich płyta okazała się najlepszą w ich dyskografii, więc liczę, że formę i dobrą passę utrzymali.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
rotfl
- Lykantrop
rotfl srotfl
-
- postuje jak opętany!
Ja tam wolę jak ćpał bo właśnie tego mi trochę brakuje na ostatniej i tak baaaaardzo dobrej płycie ;)
W sumie to lubię/wielbie wszystko co nagrali :)
W sumie to lubię/wielbie wszystko co nagrali :)
- Skaut