MORD'A'STIGMATA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MORD'A'STIGMATA
Właśnie leci i mam podobne odczucia. Zrobiło się tak sludgowo i postmetalowo, że wlecze mi się to. Powiem po plastkowemu - czuję się obrzygany nudą. Poważny kandydat do listy rozczarowań roku.
-
- weteran forumowych bitew
Podczas odsluchu pomyslalem sobie, ze ta formula ktora zapoczatkowali w okolicach epki (OHSD - doskonalej!) sie wlasnie wyczerpala, wyplukala ze wszystkiego co do tej pory przykluwalo uwage. Nie oczekiwalem juz po nich zadnych rewolucji, ale nagrali chyba material zbyt bezpieczny zeby mnie zainteresowac na dluzej w kontekscie tego ile dookola wychodzi ciekawszych tytulow. Pismaki oczywiscie beda zachwycone, bo taki album nie moze sie nie sprzedac.Harlequin pisze:Właśnie leci i mam podobne odczucia. Zrobiło się tak sludgowo i postmetalowo, że wlecze mi się to. Powiem po plastkowemu - czuję się obrzygany nudą. Poważny kandydat do listy rozczarowań roku.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Oki
- weteran forumowych bitew
- ozob
- zahartowany metalizator
Następne pseudo artystyczne pierdzenie na polskiej scenie?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobry kawałek.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz