Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
byłem w stanach i miałem zarzuty tak więc spierdalajPacjent pisze:Co Ty powiesz?! Wg Ciebie w USA w ogóle nie ruchają, bo nawet gdy kobieta chce nie można przekroczyć jej nietykalności?REINHARD IRRUMATOR pisze:nietykalność w trampowie nie podlega dyskusji, czy chciała czy nie, wjechali na obczyznę gdzie jest takie a nie inne prawo,żegnamy
byłem w stanach i miałem zarzuty tak więc spierdalaj[/quoteREINHARD IRRUMATOR pisze:Pacjent pisze:Co Ty powiesz?! Wg Ciebie w USA w ogóle nie ruchają, bo nawet gdy kobieta chce nie można przekroczyć jej nietykalności?REINHARD IRRUMATOR pisze:nietykalność w trampowie nie podlega dyskusji, czy chciała czy nie, wjechali na obczyznę gdzie jest takie a nie inne prawo,żegnamy
dokładniebooshee pisze:Kolega z wybrzeża ma rację - to dziki kraj, zapytasz "czy golisz odbyt?" dostajesz blachę na czoło za mobbing, lobbing, rasizm, seksizm i skok o tyczce. Potem z dwa pozwy za straty moralne, z 200 tałzena papieru w plecy i czarna lista dla pedofilów bo ma 25 lat ale przekonała sędzinę że ma 15 bo jest kobietą. I żegnamy. Żarty żartami, ale tam na uniwersytetach potrafią grozić wypierdoleniem ludzi z uczelni za seksizm bo ktoś lasce ustąpił miejsca albo otworzył lasce drzwi a ona akurat jest snowflake-em i uważa że był to objaw męskiego szowinizmu. Feministki 3-ej fali mają swoje "safe spaces" na terenie uczelni bo np. mogą poczuć się urażone tematem zajęć - idą do pokoju i tulą szczeniaki labradorów dla uspokojenia dupy (też nie wierzyłem). Dodatkowo PETA domaga się zlikwidowania futer w wszelkich uniwersach Warhammera xDPacjent pisze:Co Ty powiesz?! Wg Ciebie w USA w ogóle nie ruchają, bo nawet gdy kobieta chce nie można przekroczyć jej nietykalności?REINHARD IRRUMATOR pisze:nietykalność w trampowie nie podlega dyskusji, czy chciała czy nie, wjechali na obczyznę gdzie jest takie a nie inne prawo,żegnamy
No, ale się wybroniłeś? Więc to nie jest tak, że oskarżenie=wyrok? Sądy jednak funkcjonują, bez przesady USA to nie Iran czy KRL.REINHARD IRRUMATOR pisze:byłem w stanach i miałem zarzuty tak więc spierdalaj
Nasum pisze:Tak więc Decapy nawet jak się wybronią i zostaną oczyszczeni z zarzutów , to mówiąc krótko karierę mają pogrzebaną. Bo rynek w stanach dla takich kapel jest chyba kluczowy, bo można zarobić sporo siana na takiej objazdówce, a miejsc do koncertowania to jest tam sporo. Pozostaje Europa, ale tutaj po wydaniu płyty zjadą kontynent w dwie trasy i potem co? Szkoda chłopaków, nie lubię ich muzyki ale wdepnęli w niezłe gówno...
Jak byłeś z zespołem, czy podczas innej okazji?REINHARD IRRUMATOR pisze:miałem zarzut wymuszenia plus usiłowanie gwałtu gdzie zostałem oczyszczony ale bez powrotu, ubiegałem się o wizę i szlaban na stałe
kurwa, daj matko bosko niewidzialno żeby ich oczyścili, ale pojawiają się wątki, szkoda chłopaków, niech i ekstradują, nie lubię muzyki ale kurwa jak pomyśle co tam sie dzieje to rzeźnia, jeśli wyrok będzie rozsądny a nie oczyszczenie to dej panie boże żeby zgodzili się na ekstradycję...Nasum pisze:Tak więc Decapy nawet jak się wybronią i zostaną oczyszczeni z zarzutów , to mówiąc krótko karierę mają pogrzebaną. Bo rynek w stanach dla takich kapel jest chyba kluczowy, bo można zarobić sporo siana na takiej objazdówce, a miejsc do koncertowania to jest tam sporo. Pozostaje Europa, ale tutaj po wydaniu płyty zjadą kontynent w dwie trasy i potem co? Szkoda chłopaków, nie lubię ich muzyki ale wdepnęli w niezłe gówno...
tak zespół DownaKarkasonne pisze:Jak byłeś z zespołem, czy podczas innej okazji?REINHARD IRRUMATOR pisze:miałem zarzut wymuszenia plus usiłowanie gwałtu gdzie zostałem oczyszczony ale bez powrotu, ubiegałem się o wizę i szlaban na stałe
Coś mi się wydaje, że na chwile obecną nie będą zainteresowani trasami po Stanach nawet za worek pieniędzy i gigi na największych obiektach w kraju. Wolność to priorytet (o ile rzeczywiście są czyści) w Polsce czekają rodziny, przyjaciele, sąsiedzi a taki smród ciężko wywietrzyć. Zresztą, przecież nie będą się przed każdym tłumaczyć opowieścią "jak było wtedy".Nasum pisze:Tak więc Decapy nawet jak się wybronią i zostaną oczyszczeni z zarzutów , to mówiąc krótko karierę mają pogrzebaną. Bo rynek w stanach dla takich kapel jest chyba kluczowy, bo można zarobić sporo siana na takiej objazdówce, a miejsc do koncertowania to jest tam sporo. Pozostaje Europa, ale tutaj po wydaniu płyty zjadą kontynent w dwie trasy i potem co? Szkoda chłopaków, nie lubię ich muzyki ale wdepnęli w niezłe gówno...
jak ktoś rucha kurwy i ma kobietę i dwoje dzieci to zasługuje na karę, tak autobus to mój temat hehehhebooshee pisze:kurwa, daj matko bosko niewidzialno żeby ich oczyścili, ale pojawiają się wątki, szkoda chłopaków, niech i ekstradują, nie lubię muzyki ale kurwa jak pomyśle co tam sie dzieje to rzeźnia, jeśli wyrok będzie rozsądny a nie oczyszczenie to dej panie boże żeby zgodzili się na ekstradycję...Nasum pisze:Tak więc Decapy nawet jak się wybronią i zostaną oczyszczeni z zarzutów , to mówiąc krótko karierę mają pogrzebaną. Bo rynek w stanach dla takich kapel jest chyba kluczowy, bo można zarobić sporo siana na takiej objazdówce, a miejsc do koncertowania to jest tam sporo. Pozostaje Europa, ale tutaj po wydaniu płyty zjadą kontynent w dwie trasy i potem co? Szkoda chłopaków, nie lubię ich muzyki ale wdepnęli w niezłe gówno...
Reinhard czysto naukowo, często wpierdalajo się do autokaru takie opcje???? Źle rzucili kostką? Czy ludzie się pilnują?
jak ktoś robi to z głową to da radyProdi pisze:Ciężkie jest życie rokendrolowca...Szczególnie na obcej amerykańskiej ziemi gdy ma się niewiele talarów w tylnej kieszeni a rzeczywistość jakaś taka nie bardzo przyjazna...
Wszyscy czterej członkowie polskiego zespołu deathmetalowego Decapitated zostali formalnie oskarżeni o gwałt (http://www.tvn24.pl" onclick="window.open(this.href);return false;)