DECAPITATED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DECAPITATED

14-10-2017, 16:16

Zdjęcia mocne:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

14-10-2017, 20:22

przejebane mają , szkoda chłopaków
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

14-10-2017, 21:44

Taka ciekawostka, świat zmierza w takim kierunku:

https://newsbook.pl/2017/10/12/zaskakujacy-wyrok-zgodzila-sie-na-seks-ale-gdy-zlapal-ja-za-piersi-poszla-do-sadu/
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

14-10-2017, 22:15

Pacjent pisze:
REINHARD IRRUMATOR pisze:nietykalność w trampowie nie podlega dyskusji, czy chciała czy nie, wjechali na obczyznę gdzie jest takie a nie inne prawo,żegnamy
Co Ty powiesz?! Wg Ciebie w USA w ogóle nie ruchają, bo nawet gdy kobieta chce nie można przekroczyć jej nietykalności?
byłem w stanach i miałem zarzuty tak więc spierdalaj
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

14-10-2017, 22:20

REINHARD IRRUMATOR pisze:
Pacjent pisze:
REINHARD IRRUMATOR pisze:nietykalność w trampowie nie podlega dyskusji, czy chciała czy nie, wjechali na obczyznę gdzie jest takie a nie inne prawo,żegnamy
Co Ty powiesz?! Wg Ciebie w USA w ogóle nie ruchają, bo nawet gdy kobieta chce nie można przekroczyć jej nietykalności?
byłem w stanach i miałem zarzuty tak więc spierdalaj[/quote
dobrze znam ten temat tak więc na gazie
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

14-10-2017, 22:24

booshee pisze:
Pacjent pisze:
Kolega z wybrzeża ma rację - to dziki kraj, zapytasz "czy golisz odbyt?" dostajesz blachę na czoło za mobbing, lobbing, rasizm, seksizm i skok o tyczce. Potem z dwa pozwy za straty moralne, z 200 tałzena papieru w plecy i czarna lista dla pedofilów bo ma 25 lat ale przekonała sędzinę że ma 15 bo jest kobietą. I żegnamy. Żarty żartami, ale tam na uniwersytetach potrafią grozić wypierdoleniem ludzi z uczelni za seksizm bo ktoś lasce ustąpił miejsca albo otworzył lasce drzwi a ona akurat jest snowflake-em i uważa że był to objaw męskiego szowinizmu. Feministki 3-ej fali mają swoje "safe spaces" na terenie uczelni bo np. mogą poczuć się urażone tematem zajęć - idą do pokoju i tulą szczeniaki labradorów dla uspokojenia dupy (też nie wierzyłem). Dodatkowo PETA domaga się zlikwidowania futer w wszelkich uniwersach Warhammera xD
dokładnie
Awatar użytkownika
Hatefire

14-10-2017, 22:25

REINHARD IRRUMATOR pisze:byłem w stanach i miałem zarzuty tak więc spierdalaj
No, ale się wybroniłeś? Więc to nie jest tak, że oskarżenie=wyrok? Sądy jednak funkcjonują, bez przesady USA to nie Iran czy KRL.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

14-10-2017, 23:08

miałem zarzut wymuszenia plus usiłowanie gwałtu gdzie zostałem oczyszczony ale bez powrotu, ubiegałem się o wizę i szlaban na stałe
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-10-2017, 23:21

Tak więc Decapy nawet jak się wybronią i zostaną oczyszczeni z zarzutów , to mówiąc krótko karierę mają pogrzebaną. Bo rynek w stanach dla takich kapel jest chyba kluczowy, bo można zarobić sporo siana na takiej objazdówce, a miejsc do koncertowania to jest tam sporo. Pozostaje Europa, ale tutaj po wydaniu płyty zjadą kontynent w dwie trasy i potem co? Szkoda chłopaków, nie lubię ich muzyki ale wdepnęli w niezłe gówno...
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

14-10-2017, 23:29

Nasum pisze:Tak więc Decapy nawet jak się wybronią i zostaną oczyszczeni z zarzutów , to mówiąc krótko karierę mają pogrzebaną. Bo rynek w stanach dla takich kapel jest chyba kluczowy, bo można zarobić sporo siana na takiej objazdówce, a miejsc do koncertowania to jest tam sporo. Pozostaje Europa, ale tutaj po wydaniu płyty zjadą kontynent w dwie trasy i potem co? Szkoda chłopaków, nie lubię ich muzyki ale wdepnęli w niezłe gówno...

o ile wrócą
Karkasonne

14-10-2017, 23:31

REINHARD IRRUMATOR pisze:miałem zarzut wymuszenia plus usiłowanie gwałtu gdzie zostałem oczyszczony ale bez powrotu, ubiegałem się o wizę i szlaban na stałe
Jak byłeś z zespołem, czy podczas innej okazji?
Awatar użytkownika
booshee
postuje jak opętany!

14-10-2017, 23:35

Nasum pisze:Tak więc Decapy nawet jak się wybronią i zostaną oczyszczeni z zarzutów , to mówiąc krótko karierę mają pogrzebaną. Bo rynek w stanach dla takich kapel jest chyba kluczowy, bo można zarobić sporo siana na takiej objazdówce, a miejsc do koncertowania to jest tam sporo. Pozostaje Europa, ale tutaj po wydaniu płyty zjadą kontynent w dwie trasy i potem co? Szkoda chłopaków, nie lubię ich muzyki ale wdepnęli w niezłe gówno...
kurwa, daj matko bosko niewidzialno żeby ich oczyścili, ale pojawiają się wątki, szkoda chłopaków, niech i ekstradują, nie lubię muzyki ale kurwa jak pomyśle co tam sie dzieje to rzeźnia, jeśli wyrok będzie rozsądny a nie oczyszczenie to dej panie boże żeby zgodzili się na ekstradycję...

Reinhard czysto naukowo, często wpierdalajo się do autokaru takie opcje???? Źle rzucili kostką? Czy ludzie się pilnują?
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

14-10-2017, 23:54

Karkasonne pisze:
REINHARD IRRUMATOR pisze:miałem zarzut wymuszenia plus usiłowanie gwałtu gdzie zostałem oczyszczony ale bez powrotu, ubiegałem się o wizę i szlaban na stałe
Jak byłeś z zespołem, czy podczas innej okazji?
tak zespół Downa
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-10-2017, 23:59

Coś mi się wydaje, że na chwile obecną nie będą zainteresowani trasami po Stanach nawet za worek pieniędzy i gigi na największych obiektach w kraju. Wolność to priorytet (o ile rzeczywiście są czyści) w Polsce czekają rodziny, przyjaciele, sąsiedzi a taki smród ciężko wywietrzyć. Zresztą, przecież nie będą się przed każdym tłumaczyć opowieścią "jak było wtedy".
Masz rację, wdepnęli po samą szyję.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

15-10-2017, 00:01

booshee pisze:
kurwa, daj matko bosko niewidzialno żeby ich oczyścili, ale pojawiają się wątki, szkoda chłopaków, niech i ekstradują, nie lubię muzyki ale kurwa jak pomyśle co tam sie dzieje to rzeźnia, jeśli wyrok będzie rozsądny a nie oczyszczenie to dej panie boże żeby zgodzili się na ekstradycję...

Reinhard czysto naukowo, często wpierdalajo się do autokaru takie opcje???? Źle rzucili kostką? Czy ludzie się pilnują?
jak ktoś rucha kurwy i ma kobietę i dwoje dzieci to zasługuje na karę, tak autobus to mój temat hehehhe
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

15-10-2017, 00:04

Ciężkie jest życie rokendrolowca...Szczególnie na obcej amerykańskiej ziemi gdy ma się niewiele talarów w tylnej kieszeni a rzeczywistość jakaś taka nie bardzo przyjazna...
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

15-10-2017, 02:39

Prodi pisze:Ciężkie jest życie rokendrolowca...Szczególnie na obcej amerykańskiej ziemi gdy ma się niewiele talarów w tylnej kieszeni a rzeczywistość jakaś taka nie bardzo przyjazna...
jak ktoś robi to z głową to da rady
tomaszm

15-10-2017, 03:35

Wpierdolę się troszkę miedzy wódkę i zakąskę. Chuja się znam na prawie karnym tym bardziej na tym z ujesej ale w tygodniu zapytam mądrzejszych kolegów jak to się rzeczywiście klaruje.

Z tą spermą i wynikami badań to jest potwierdzone czy takie tam pierdolenie?

Obecnie wszyscy mają status podejrzanych. Oskarżony nikt nie jest a nonsensowne pierdolenie jak zawsze zbiera żniwo.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

15-10-2017, 08:09

tomasz, najpierw przeczytej, później pisz
Wszyscy czterej członkowie polskiego zespołu deathmetalowego Decapitated zostali formalnie oskarżeni o gwałt (http://www.tvn24.pl" onclick="window.open(this.href);return false;)
Karkasonne

15-10-2017, 08:37

Tam nie ma nic o tej całej spermie, a tego się chyba wszyscy najbardziej boja.
ODPOWIEDZ