Nie o to mi chodziło, chociaż oczywiście masz tutaj rację. Nie ma co oceniać tej nowej płyty zanim się ukaże.Nasum pisze:Tyle, że oni potrafili się dogadać i nie robili szopek, kiedy ktoś chciał pociągnąć ten wózek dalej pod tym samym szyldem. Entombed miało już problemy z poprzednią nazwą, potem miało problemy z Earache które wydawało albumy koncertowe lub jakieś składanki podczas kiedy muzycy promowali nowe albumy w innej wytwórni - a teraz to.
ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: ENTOMBED
The madness and the damage done.
-
- weteran forumowych bitew
LG Petrov and his fellow band members are once and for all ready to release the highly anticipated album "Back to the Front" under the new band name Entombed A.D. worldwide through Century Media Records. The band is eager to let the music do the talking and get back on the road.
LG Petrov (vocals): “After a year of struggles we are happy to finally get Back To The Front" out! There is no one stopping us this time from playing music, being on the road and headbang as metalheads do!"
"Back to the Front" will be released on August 4th, 2014 in Europe and August 5th, 2015 in North America through Century Media Records.
ENTOMBED A.D. are:
LG Petrov – vocals
Nico Elgstrand – guitars
Victor Brandt – bass
Olle Dahlstedt – drums

LG Petrov (vocals): “After a year of struggles we are happy to finally get Back To The Front" out! There is no one stopping us this time from playing music, being on the road and headbang as metalheads do!"
"Back to the Front" will be released on August 4th, 2014 in Europe and August 5th, 2015 in North America through Century Media Records.
ENTOMBED A.D. are:
LG Petrov – vocals
Nico Elgstrand – guitars
Victor Brandt – bass
Olle Dahlstedt – drums

http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
logo chujowe....
- lucass
- weteran forumowych bitew
...a ja myśle, że bedzie dobrze, mimo moze niezbyt porywającego kawałka, który wyszedł jakis czas temu.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- manieczki
hmmm

?

?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Jest jakieś podobieństwo, ale okładka Origin lepsza moim zdaniem.
- moonfire
- zahartowany metalizator
A ja wolę Entombedowe objawienie z Providence w modernistycznym wiejskim pejzażu a la Chełmoński.
- Riven
- Kontakt:
+1 bardzo fajna okładkamoonfire pisze:A ja wolę Entombedowe objawienie z Providence w modernistycznym wiejskim pejzażu a la Chełmoński.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
this is a land of wolves now
-
Zła nie jest. Ciekawe czy po tych wszystkich zawirowaniach, zmianie nazwy na Entombed AD wykorzystają ją czy będą musieli mieć inny projekt.
http://www.blabbermouth.net/news/entomb ... -download/" onclick="window.open(this.href);return false;
Może ktoś tego przesłuchac i napisać, jak mniej więcej jest? Bo w tyrze siedze i nie mam jak, bo zblokowane.
Może ktoś tego przesłuchac i napisać, jak mniej więcej jest? Bo w tyrze siedze i nie mam jak, bo zblokowane.
- nicram
- nicram
Czy ja wiem? Jest bardziej luźno, rock'n'deathowo, pijacko i diabelsko jednocześnie. Czyli Entombed z lat ostatnich. Tym niemniej, bardzo ta piosenka mi zrobiła dobrze i wiem, że na 100% kupię TO! :-)
all the monsters will break your heart
Hehe, to że kupię, to sprawa więcej niż oczywista, tylko się zastanawiałem, na ile buńczuczne deklaracje były prawdziwe :D
Rzeczony znajomy po usłyszeniu całej płyty stwierdził, że to granie z pogranicza "Clandestine" i "Wolverine...". Nie obraziłbym się.
Rzeczony znajomy po usłyszeniu całej płyty stwierdził, że to granie z pogranicza "Clandestine" i "Wolverine...". Nie obraziłbym się.
-
- postuje jak opętany!
a gdzie ten znajomy ta plyte slyszal? niech sie podzieli linkiem, tez chetnie obadam :)
powyzszy kawalek calkiem niezly, podoba mi sie.
powyzszy kawalek calkiem niezly, podoba mi sie.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ładne to, choć dupy jakoś nie urywa. Liczę na więcej hiciorów na płycie!
- moonfire
Jest nieźle, płytę się kupi i tak. Chociaż kawałek nie urywa tego, co powinien. Mało panka, więcej walca.
Nie rozumiem jednego w tej epopei. Skoro album był zapowiadany jako płyta Entombed, znaczy, że był nagrany w starym składzie? A teraz usunięto stare i dograno nowe ścieżki?
Nie rozumiem jednego w tej epopei. Skoro album był zapowiadany jako płyta Entombed, znaczy, że był nagrany w starym składzie? A teraz usunięto stare i dograno nowe ścieżki?
- Mol
- [S.]
- zaczyna szaleć
nie zachwyca ten kawałek. to znaczy od 2 minuty, refren i zakończenie git. ale riff w zwrotce jest cienki.
jak ktoś ma linka, to też się piszę na jakiś nielegalny odsłuch ;)
jak ktoś ma linka, to też się piszę na jakiś nielegalny odsłuch ;)
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?