może byc ciekawie
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Re: Vader
Ten teledysk to będzie przełom. Przełom gimnazjum i liceum.arise pisze:może byc ciekawie
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
jak dla mnie cyrki że chuj.
-
- rasowy masterfulowicz
Hmm

KVLT lizania CZASZKI
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
w Newsweeku tez jest. az przepisze pare fragmentow, bo kurwa...Nerwowy pisze:Jest recenzja nowego albumu w dodatku do Wyborczej
"Kiedy mialem 13 lat, bylem wielkim fanem amerykanskiej formacji Slayer (..) Ze sluchania metalu szybko wyroslem (..) Przez cale lata Vader byl jedynym naszym zespolem, ktory cieszyl sie uznaniem poza granicami Polski (..) I gdy zaczely krazyc plotki, iz Vader postanowil odpuscic, nagle Peter wszedl do studia. Tak powstal Necropolis (..). To ponad 30 minut deathmetalowego lojenia na swiatowym poziomie. W fotel wbija.. blablabla...

this is a land of wolves now
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
a kto traktuje na poważnie recki z pism nie-muzycznych? tam tylko laurki piszą dla zespołów z dorobkiem, które nie są znane czytelnikom. wytwórnia zapłaciła za promocję to idzie do druku. a i tak nikt ze zwykłych czytelników Newsweeka czy wybiórczej nie pójdzie tego kupić...
-
- rozkręca się
aleś dojebał, jest to normalna promocja kapeli , która jest w dużej wytwórni, nergal prochu na nowo nie wymyślił, tak już jest od dawna, odstaw płyty behemotha i rozejrzyj sięPan_Kimono pisze: odnoszę wrażenie, że to próba naśladowania sposobu promocji Negrala, tylko trochę bardziej przaśna.

fakt doda jest bardziej atrakcyjna niż Peter czy Reyash, profesjonalnie?? tak, jak na kapele która promuje się w kolorowych gazetach dla starych bab i w bravo to było to faktycznie bardzo profesjonalne, adam dotarł do docelowej grupy konsumentów i takie było zamierzenie managementu mrocznego adamaPan_Kimono pisze: Raporty ze studia, z planu teledysku itp. W przypadku Behemotha przynajmniej było to profesjonalnie zrobione i nie nużyło.
-
- rozkręca się
jak nie? ja kupiłem i kilku moich znajomych teżKreatoR pisze:a i tak nikt ze zwykłych czytelników Newsweeka czy wybiórczej nie pójdzie tego kupić...
- KreatoR
^
miałem na myśli, że ci co zespól znają to nie sugerują się reckami z tych gazet. jak mają kupić to i tak kupią. a jak lachę położyli na zespół to zazwyczaj nic ich już nie przekona.
bo z tego coś napisał to rozumiałem, że nigdy nie słyszeliście Vadera... a że wszędzie dookoła piszą/mówią że to taka zasłużona, uznana kapela i w ogóle, więc w końcu trzeba poznać
miałem na myśli, że ci co zespól znają to nie sugerują się reckami z tych gazet. jak mają kupić to i tak kupią. a jak lachę położyli na zespół to zazwyczaj nic ich już nie przekona.
bo z tego coś napisał to rozumiałem, że nigdy nie słyszeliście Vadera... a że wszędzie dookoła piszą/mówią że to taka zasłużona, uznana kapela i w ogóle, więc w końcu trzeba poznać

-
- rozkręca się
dokładnie, wychowałem się na COF,Behemoth,Nightwish,Nirvana a GW jest opiniotwórczaKreatoR pisze:^
-
- rasowy masterfulowicz
Chodzi o wykonanie parchu. Spejalnie dla ciebie, może zrozumiesz:Jesus Satan pisze:aleś dojebał, jest to normalna promocja kapeli , która jest w dużej wytwórni, nergal prochu na nowo nie wymyślił, tak już jest od dawna, odstaw płyty behemotha i rozejrzyj sięPan_Kimono pisze: odnoszę wrażenie, że to próba naśladowania sposobu promocji Negrala, tylko trochę bardziej przaśna.
fakt doda jest bardziej atrakcyjna niż Peter czy Reyash, profesjonalnie?? tak, jak na kapele która promuje się w kolorowych gazetach dla starych bab i w bravo to było to faktycznie bardzo profesjonalne, adam dotarł do docelowej grupy konsumentów i takie było zamierzenie managementu mrocznego adamaPan_Kimono pisze: Raporty ze studia, z planu teledysku itp. W przypadku Behemotha przynajmniej było to profesjonalnie zrobione i nie nużyło.
raporty Behemoth = Moda na sukces
raporty Vader = Złotopolscy
Moda na sukces>Złotopolscy
KVLT lizania CZASZKI
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie wiem, ja w ogole nie czytam prasy, wiec nie wiem co oni tam prezentuje. kupilem z nudow na lotnisku. nawiasem mowiac, ten newsweek to niezly szmatlawiec. tzn. jest pare interesujacych tekstow (np. te o II w.s. wydaja sie uczciwe), ale np. felieton jakiegos pseudointelektualisty o Mansonie, w ktorym nie ma praktycznie W OGOLE tresci, tylko najtansze tvnowskie moralizatorstwo.. rzygac sie chce. nastepnym razem kupie sobie swierszczyka i zwale gruche na odprawie, bede sie z tym mniej glupio czulKreatoR pisze:a kto traktuje na poważnie recki z pism nie-muzycznych? tam tylko laurki piszą dla zespołów z dorobkiem, które nie są znane czytelnikom. wytwórnia zapłaciła za promocję to idzie do druku. a i tak nikt ze zwykłych czytelników Newsweeka czy wybiórczej nie pójdzie tego kupić...
this is a land of wolves now
-
Mam pytanie do osób, które nabyły płytę albo dokładnie ją sobie obejrzały. Właśnie chcę kupić Nekropolię i nie wiem, czy warto skusić się na wersję z bonusowym DVD. Materiał na nim zgromadzony jest wart posiadania?
Płytę i tak kupię, bo chcę mieć zachowaną ciągłość kolekcji, a poza tym płyta wcale nie jest taka zła. Jak dla mnie taki wzorcowo średni Vader.
Płytę i tak kupię, bo chcę mieć zachowaną ciągłość kolekcji, a poza tym płyta wcale nie jest taka zła. Jak dla mnie taki wzorcowo średni Vader.
- Kingu
Chciałem kupić pod koniec sierpnia akurat wersję z DVD ale nie było. Brawo Warner.mad pisze:czy warto skusić się na wersję z bonusowym DVD.
Widziałem ten limitowany "bloodpack". Nieporozumienie.
-
Bloodpack nie wchodzi w grę. Ale może coś takiego: http://www.allegro.pl/item747214322_vad ... owosc.html