nagrał morbid vison czyli musi być geniuszemyossarian84 pisze:przeczytałem całość i zbyt mądry to ten Maxiu nie jest raczej....
SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: SEPULTURA
- [S.]
- zaczyna szaleć
- zaskakujące, bo na poniższym zdjęciu wszyscy wręcz zioną intelektem ;)yossarian84 pisze:przeczytałem całość i zbyt mądry to ten Maxiu nie jest raczej....

did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- Kraft
- weteran forumowych bitew
tak sobie oglądam ich występ na wacken. drażniącego greena już nie przeskoczę, ale chyba jeszcze gorzej jest z tym nowym bębniarzem. biedak musi być w chuj niedożywiony. igor może nie był wirtuozem, ale jak przypierdoli to tego gogusia zmiata razem z tą całą bandą walącą w beczki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[V] pisze:zajebiste są te fragmenty.książka już zamówiona.
Czekam na jakiś krótki opis czy warto, jak to wyglada etc.
Fragmenty prezentuja się fajnie - widać, że nie silili się na jakieś intelektualne wywody, pisane jest to przystępnym, prostym językiem, który nie stroni od wulgaryzmów. Taki zabieg ma ten plus, że przedstawia Maxa takim, jaki jest, ot, niegrzeczny chłopiec który nie stoczył się na dno razem z rówieśnikami, bo chwycił za gitarę, i coś osiągnął.
-
- mistrz forumowej ceremonii
zawsze chciałem dorwać biografię Cavalery/Sepultury w ogóle.Mam nadzieje,że znajde tam również kilka ciekawostek,jakiś mało znanych faktów.Nawet te anegdoty o tym jak będąc pryszczem palił rzeczy swojej byłej dupy I darl mordę są w dechę;)Max mówi jak jest;) I jak słusznie zauważyłeś nie ma w tym żadnej bufonady i pseudointelektualnego pitolenia. Może być fajna historia,jak książka dojdzie napisze więcej.Teraz kończe ksiązke pana Rex'a z Pantery- również zacna pozycja.Nasum pisze:[V] pisze:zajebiste są te fragmenty.książka już zamówiona.
Czekam na jakiś krótki opis czy warto, jak to wyglada etc.
Fragmenty prezentuja się fajnie - widać, że nie silili się na jakieś intelektualne wywody, pisane jest to przystępnym, prostym językiem, który nie stroni od wulgaryzmów. Taki zabieg ma ten plus, że przedstawia Maxa takim, jaki jest, ot, niegrzeczny chłopiec który nie stoczył się na dno razem z rówieśnikami, bo chwycił za gitarę, i coś osiągnął.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Historia faktycznie może być ciekawa, i opowiedziana na luzie, co dodaje jej parę punktów. Zastanawiam się czy sobie jej nie sprawić, dlatego też ciekaw jestem Twojej opinii. Daj znać jak dojdzie.
-
moje ostatnie lektury ;)

dzisiaj biore sie za KRAFTWERK

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
przeczytałem pierwsze 150 stron i raczej ..tak sobie.Egzaltowana maniera bucha z każdej kartki,lizanie rowa non stop.Oczywiście Bowie to postać nieprzeciętna ale tutaj granice dobrego smaku zostały przekroczone,może dalsza część jest bardziej stonowana i down to the ground,zobaczymy.dzisiaj pożrę niemiecką elektrownię :)
- Skaut
czyli podobnie jak w przypadku biografii Iggiego[V] pisze:przeczytałem pierwsze 150 stron i raczej ..tak sobie.Egzaltowana maniera bucha z każdej kartki,lizanie rowa non stop.Oczywiście Bowie to postać nieprzeciętna ale tutaj granice dobrego smaku zostały przekroczone,może dalsza część jest bardziej stonowana i down to the ground,zobaczymy. :)
Coś tam było! Człowiek!
- Aron
- postuje jak opętany!
Czy te hantle masz podpisane przez członków Manowar?[V] pisze:moje ostatnie lektury ;)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
:D :D :D
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Sepulturę ugryzłem od "Chaos A. D.". Włączyłem sobie właśnie po latach, po pijaku, i jest to jednak miłość.
Kerosene keeps me warm.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
i to jest błąd, wszystko co było przed Chaos A.D. jest zajebiste, mniej lub bardziej, Chaos A.D. jest ok ale gdzie tam to pałeru z poprzenich longów.83koper83 pisze:Sepulturę ugryzłem od "Chaos A. D.". Włączyłem sobie właśnie po latach, po pijaku, i jest to jednak miłość.
-
ja uwielbiam wszystko do Roots włącznie.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ja uwielbiam do crust włącznie, aa, to inny band ;)) serio to 4 pierwsze mega. 5-6 mocno ok, nie znam muzyki z murzynem.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
nic nie straciłeś w sumie;)Sova pisze:nie znam muzyki z murzynem.
Na którym to numerze jakiś pacjent leci z takiej wysokiej sterty głosników po lewej stronie? Pamiętacie, bo nie mogę teraz znaleźć?
Już wiem, leci z prawej strony w 1:24 TEGO numeru. Zawsze, gdy to oglądałem, zastanawiałem się co u niego słychać. Pierdolona dzicz.535 pisze:Na którym to numerze jakiś pacjent leci z takiej wysokiej sterty głosników po lewej stronie? Pamiętacie, bo nie mogę teraz znaleźć?